MIN BLOGG HAR FYLLT ETT ÅR!

Hallååååå, jag har ju helt glömt bort!!! Igår fyllde min blogg 1 år!!! Hihi :)
Ni kan kika tillbaka på dem första inläggen här http://thererese.blogg.se/2007/september/ !

GRATTIS BLOGGEN!

Viva La Vida - Coldplay

En ny favorit!


Viva La Vida - Coldplay

En ny favorit!


Nu tänkte jag berätta en sak...

eller två eller tre saker förresten. Vi börjar med den "tråkigaste", som då är att jag gjorde spanskaprovet idag. Hade inte pluggat något mer för jag trodde jag kunde göra provet nästa vecka. Men det blev idag iallfall, det var flera stycken som gjorde om provet. Men hur det gick för mig har jag ingen aning om. Det kändes iallfall helt okej...... Bara jag får G så är jag nöjd med det! Ska ändå sluta med spanskan efter nian.

Nu till det roliga (det som jag snackade om igår!)
Vi kan börja med en sak som jag bestämde mig för idag. Maud (i stallet) frågade mig om jag kunde hjälpa henne med Bruce och sätta igång honom. Men det är bara tills han åker tillbaka till sitt stall, som är om ca 2 månader. Maud har honom då bara på foder och har haft det i 1½ år kanske?
Bruce är en söt liten pålle. En C-ponny. Hur det ska gå för mig att rida honom vet jag inte men. Jag med mina 1,65 cm! Haha aja. :) Sen ska jag även hjälpa till & rida in Kiara (Mauds D-ponny!) ska bli roligt!!! hihi.


Rysningar gånger furtioelva!


Något som alla hästmänniskor bör se!


I do not!

Hej sötnosar!

Idag hade vi spanskaprov och det gick inte alls för mig. Kan ju för i helvete ingenting och jag blir bara sur & irriterad & allt när jag tänker på det... Jag med andra ord hatar spanska.

Jag kom iallfall hem från stallet nyss och fick reda på en hel del "skvaller", som vi/eller jag säger. Haha. Vårat stall är "värsta" dokussåpastallet! Det händer alltid någonting här, men det är fan bara kul :) Iallafall, fick reda på en del roligheter, eller allt kanske inte var roligt, som händer utanför stallet. Här tänker jag inte skriva någonting om det. Eller jo, kanske en sak. Men om det nu blir av så skriver jag det senare. Men jag hoppas verkligen på det! :) Skulle vara grryyymt.

Nu ska jag plugga på engelskaglosorna.
Besos y abrazos // Therese Heed

dööööööööööööö


JAG VILL INTE VETA AV DIG.
JAG FATTAR INTE VAD FAN DET ÄR DU HÅLLER PÅ MED!?!?!?!?
jag orkar inte med dig just nu. bara försvinn!

Emilia - Big Big World


Shopping, shopping och lite mer shopping

Hej :)

Idag har jag varit i Stockholm med mamma och pappa.
Vi gick en snabbis i sturegallerian (skitboring!) så vi fortsatte och gick lite här & var! :) Stannade till på Gina Tricot och där hittade jag masssor med mysiga tjocktröjor! Hittade en grön, väldigt lång cardigan som jag köpte + ett brett brunt bälte till. Apsnyggt :) Förutom att cardigan stack "ut" lite i bak, men det går att ordna :)

I torsdags var jag även i Skärholmen med mamsen. Det blev en hel del där! En tjock Musse Pigg - tröja, två T-shirtar, en stickad sak och så blev det även en ny skinnjacka också! :)

Ska försöka visa allt detta någon gång nästa vecka. Nu ska jag fika glass!

bye bye distrikt

ikväll ringde jag och sa ifrån distrikten. tyckte inte det var nå roligt + lite annat...
nu var det riktigt länge sen jag skrev i bloggen. ni får väl kika in lite då och då :) kommer inte bli lika "bloggnördig" som jag var för några månader sen iallafall...

haha, tyckte detta var lite komiskt...
plugghäst

Utkast: Det blir ...

Det blir inte så mycket bloggande som ni märker... Jag kommer att uppdatera när känner att jag har tid och lust. Just nu är det lite mycket plugg, och jag har ju bestämt mig för att höja mig ett snäpp i (nästan) alla ämnena. Så då är det bara att plugga!

Men jag lovar att uppdatera minst två gånger i veckan iallfall =)
Hoppas alla har det bra i det här kalla vädret. Brrr!

Switchfoot - Dare You To Move

Jag är helt såld i denna låt! <3



Balklänning?

Håller på och tittar lite på klänningar som jag skulle kunna ha på balen! Är bla inne på style by stars och forever 21.

Denna från style by stars 499:-


Även denna 499:-


URSNYGGA!


Empire Bac


Typ: Varmblod  -  Inriktning: Trav  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 1999  
Namn: Empire Bac  
Bortskänkes 9 årig snäll och lugn valack pga att jag är för gammal för att ha kvar honom. Han är efter E: Bravo sund-U:Netti Lo. Han är startklar i trav nu men också lämpad i monte han gått 17 tider detta året.Han är en väldigt fin ridhäst och jag skulle helst önska att han blir det.Han älskar att vara ute och lunka i skogen.Han står uppstallad på åbytavbana just nu.

Har ni sett finare eller!??!?! ;-)

??


Joseph Arthur - Honey And The Moon

Här har ni en av världens bästa låtar!


Ni som frågat efter bloggdesign

Jag har fått ett antal efterfrågningar om jag kan göra om era bloggar. Svaret är tyvärr Nej. Jag har skrivit i ett tidigare inlägg att jag har tagit ett paus från det, just för att jag varken har tid eller lust! Men jag har lovat att ni som redan har skickat in, att jag ska göra era! Jag gör den/dem när jag hinner.

Just nu är jag övertäckt av plugg, plugg och återigen plugg. Nu i nian gäller det, det är nu jag ska plugga som fan och höja mig.
Viktigast för mig är MA, ENG, NO, SO och SV (typ alla). Ska höja mig ett snäpp i alla! Jag ska gå ut med MVG, det ska jag.

Pluggandet är även anledningen till att det inte blir så mycket bloggande. Men vill ni mig något så går det alltid att slå en pling :) Ni som inte har nr, synd :) hihi. Nu ska jag fortsätta plugga på Atom- och kärnfysik.


TH som i Therese Heed ;)

Mina initialer sitter på Kenzas vägg! ;-) Haha.

Bilden från Kenzas.se


Lite komiskt! Nu har jag iallfall suttit och pluggat sen halv sju(!) Så jag har suttit ett tag. Men det har varit kul, det har det faktiskt. Haha. När man förstår är det roligt, då är allt roligt.
Har då pluggat atom- och kärnfysik. Vi har prov på fredag, så det var lika bra att sätta igång redan nu. Tycker även det är roligt att göra prov och typ "bevisa" hur mycket man kan. När man har pluggat in det ordentligt vill säga! Annars är det ju inge kul... ;-) Jaja.

Nu ska jag gå upp till min dator. Har suttit vid mammas och pappas dator nu eftersom att jag skulle skriva ut. Skulle verkligen vilja ha en skrivare, aja how ever. Ska iallfall upp till min dator nu, som jag redan skrivit. Blir nog att titta på Dirty Dancing 2. Fast inte hela, utan bara de bästa styckena ;-) Diego Luna. Mums. Hihi.

The winners!

Om & om igen. Fan va bra dom är!

Tokio Hotel vann titeln Best New Artist i VMA (video music awards!) Och i och med det betyder det att dem kommer att anordna ett fan-party som dem SJÄLVA kommer att vara pp. Unbelievable!

Här kommer iallfall några bilder från nattens show.


HyperLink   HyperLink

Och så en video från "the moment".
 

Slutspelet av Sköndalscup!

Semifinal: Södertälje IBK vs Högdalen AIS
2 - 2 (innan straffar) Jag satte avgörande (:
Straffläggare: Matilda (x2), Jag (x2), Fia, Jenni (x2) & Emma.
Spelade back.


Final: Täby IS vs Södertälje IBK
3 - 2 Jämn match. Dem hade bästa frislagsvarianten som avgjorde.
Spelade back.


Och här kommer även två filmer från dagens straffläggning. Den första är från när någon(?) ifrån vårat lag lägger straffen och sätter den. Och den andra är från när jag lägger min andra straff och jag sätter den och avgör! mwhihihi. Skönaste känslan <3 Går ej att beskriva, man lever bara i dået.




Dem här filmerna har Erika filmat! Så tack för dem! Hihi :)
Jag har också filmat lite faktiskt. Fast det är från gårdagen då jag & marjamäki hade kul med en blå powerade. Fast just då när jag filmade så var även matilda med i "leken", hahaha. Det ser bara för roligt ut. Jag visar er någon dag!

Klockan är nu tjugo i ett

och om några timmar är det samling! Nu måste jag verkligen sova! God natt :)

Titanic.

Såg nyss på den här. Sitter nu och storbölar... Sorglig!

Plain White T´s - Hey There Delilah

ÅÅÅÅHHHH, kommer ni ihåg!?! :)

Sköndalscupen för F92

Idag har jag varit borta hela dagen och nu är mina ögon allt annat än pigga. Skulle egentligen behöva sova nu, men måste seriöst plugga! Musikprovet är ju i övermorgon och suck...På fredag(?) är det NOprov också och det har jag inte ens börjat med. Fy.
Imorgon när jag kommer hem från innebandyn ska jag sätta mig ner direkt och RÅplugga. Sen får jag se ifall det blir någon SPAkväll hos thilda. Men hoppas på det! Skulle vara grymt skönt!


Så här gick det idag iallfall:

Södertälje IBK - Täby IS
0 - ? Dem vann iallafall...


Älvsjö AIK II - Södertälje IBK
1 - 4 Gör ett mål, ett ass. Bästa matchen!!!


Huddinge IBS - Södertälje IBK
0 - 2 Och vidare till semifinal imorgon, Tagga!


Som sagt, nu är det pluggning som gäller. Kvart i elva på kvällen, nice job girl...

KOLLA BILL! Jag tror jag dööör...


Nya bloggar designade.

Tror jag har glömt att visa. Har iallfall (för ett tag sen) designat Nettans blogg och Angelicas blogg.
Eftersom att jag inte orkar lägga upp "bilder" som jag brukar, så får ni klicka på deras namn för att komma till respektive blogg!

Kö-listan för bloggdesign:
1. Mark M - klar, ej inlagd.
2. Madeleine - småjustering.
3. Mona M - småjustering.
4. Olivia B - ny bloggdesign.

Detta är dem som har skickat in all sin information och som stått i kö ett tag nu (innan jag sa att jag skulle ta en paus!) Så dessa är dem jag ska göra bloggdesign till, eller fixa smågrejer till.

Jag återkommer när jag är tillgänlig att beställa bloggdesign igen. Nån gång kanske jag även lottar ut en design, så håll utkik!


Vilket gymnasium?

Hola, que tál?

Själv mår jag bra efter en ganska okej skoldag.
Idag var jag & Sanna och syo (studie och yres orientering?) Iallafall, vi var där för att snacka om val av gymnasium. Både jag och Sanna vill ju bli veterinär, eller det är iallfall ett utav mina "förslag". Men då måste man ju gå ren Natur & det är ju inte den lättaste om man säger så. Vi kollade runt lite och fick klart för oss att vi inte var intresserade av att bo på internat. Så ett gymnasium här i närheten blir det, dock inte(!!!) i Södertälje. Eller det hoppas jag inte, jag vill iallfall inte det ;p

Kollade på bla. cybergymnasiumet, Mikael Elias gymnasiumet, John Bauer gymnasiumet och Sanna kikade lite på Igelstavikens.


Men jag är lite tveksam på om jag verkligen ska gå Natur och plugga till veterinär (distriktsveterinär), vill ju även hålla på med webbdesign och jobba på tidning... Då ska jag ju på Media. Så det är lite krångligt just nu... Vet inte riktigt vad jag vill... Tur är det ju då att det inte är precis NU vi måste börja söka in.

Jag får gå på dem här "Öppet hus" och se, antagligen så känner jag väl då vad jag vill och inte.
Nu ska jag fortsätta med min egna lilla utbildning inom webbdesign!

asså puss

Hej!

Sorry för dålig uppdatering av mig. Har nu bestämt mig för att börja blogga igen on real. Ska försöka lägga in dagens outfit minst 2 ggr/veckan och kanske nån videoblogg lite ibland (dock inte så ofta...) och så fortsätter jag såklart med mitt skrivande och mitt bloggdesignande. Fast jag funderar på att ta en liten paus från just den delen ett tag.
Jag ska nämligen ta och lära mig webdesign! Så ja... jag ska göra klart de bloggar som står på tur, men jag kommer inte ta in några nya. Iallafall inte just nu =)

Kom på att jag inte la in nå therese tipsar förra veckan! Eller gjorde jag det??! Hur som helst, denna veckas therese tipsar kommer iallafall upp imorgon eller i övermorgon! Bror på när jag läst ut boken (ja! det blir en bok igen haha).

Dagens outfit 2/9



Blåvit-randig tunika
 från Vero Moda
Jeans från Cubus
Tygskor
från Skopunkten
Brun skinnjacka från ONLY

Jag ÄR dagens blogg!

Titta vad jag hittade! Jag är dagens blogg :D

Systrarna Graaf - You got What I Want (What I Need)

Hittade nyss den här låten när jag satt och bläddrade i you tube´s arkiv.
Den här är verkligen minne <3


Ingen riktig sångröst?

Hej vänner!

Är hemma nu efter en 5-timmars skoldag. Fatta, vi går i skolan i 5(!) timmar, minst! Tur att det går fortare än vad det låter! Efter skolan gick jag, thilda, nea, frida & lisa till musiksalen för att välja en låt till FN-dagen. Vi ska nämligen sjunga två låtar då! :) Det ska bli roligt och spännande, men hur det kommer gå..? det vet man aldrig! haha.

Vi har valt Kärleken är - Jill Johnsoon och Fråga Stjärnorna - Cajsa Stina Åkerström. Men nu ångrar jag att vi inte tog Tro - Marie Fredriksson, den är så fin! Dock är nog alla låtarna som jag nämt ganska svåra(?) att sjunga, och jag som inte ens har en riktig sångröst, haha. Jaja, det gäller bara att "träna" nu till FN-dagen...

Nu ska jag försöka plugga lite till musikprovet. Vid 16 är det stallet som gäller, Baron Hazard (v)
Senare kommer dagens outfit girlssss.

För idag är det eran födelsedag, hurra hurra hurra!



Grattis till världens bästa & finaste tvillingar!

& bara därför så har jag burit ett par orangefärgade örhängen all day. Varför orange? Jo, för att det är Bills favoritfärg och för att jag inte hade någonting annat som passade bättre än detta.

För ett år sen var ni 18 år! & jag 14 år!
För två år sen var ni 17 år! & jag 13 år!
För tre år sen var ni 16 år! & jag var 12 år!
För fyra år sen var ni 15 år! & jag var 11 år! Och det var då ni (+ Georg & Gustav) slog igenom.


RSS 2.0