baby love

idag var jag inte i skolan pga näsblod. sen när det väl hade slutat så blev jag jätteyr. vid halv tre hade mamma bokat en tid åt mig till läkaren. han kom med förslag om vad man skulle kunna göra för att förhindra näsblod, eftersom att det har kommit så ofta nu. sen nu inom en månad ska jag ta blodprov =( hatar sprutor.

senare var det innebandyträning, och jag måste säga att den var inte så himla rolig. faktiskt inte. eller, 2målet var roligt, men det är det ju alltid (nästan). i helgen väntar även SM-kvalspel, sibf-cup men som nu bytt namn till Lunarstorm Cup, vilket jag tycker är urtöntigt!

imorgon har vi studiedag, fett skönt! sorry, var bara tvungen att skriva ordet fett. haha, jag vet att jag har sagt att jag tycker det är typiskt fjortisar med mycket brunkräm & idomin på läpparna, men det här är ett undantag nu. :)
müller frågade ifall inte jag ville följa med henne till skolan imorgon, det skulle vara roligt, men hon har ju inte snackat med sin mentor och jag har ju artos imorgon och jag vill rida när det är ljust, när jag nu har chansen!

wellwell. på onsdag ska jag rida tekla, för första gången. jag undrar verkligen hur det kommer gå... det gick ju bra att longera henne, hon lyssnade jättefint på min röst. när jag ropade "skritt", gjorde hon det, när jag ropade "trav", gjorde hon det. när jag ropade "galopp", gjorde hon det, när jag ropade "hooo" eller "pttrroooo", stannade hon! så himla lycklig jag vart/är. Jag vill verkligen att det ska fungera mellan mig & tekla. I really want!
Hon har ju bockat av eller kastat av nästan alla sina ryttare, om man inte är tillräckligt bestämd mot henne... hoppas hon har en bra dag på onsdag och är snäll mot mig! haha.
jag hoppas verkligen inte att jag gör mig illa ordentligt, ifall jag skulle flyga av, för då missar jag ju SM i helgen. egentligen är det nog ganska dumt att provrida Tekla just den här veckan, eftersom att det är SM. Menmen. det får bli som det blir. jag längtar iallfall tills jag ska prova Tekla!!! & SM såklart.



/ thess


I Will Remember You

Hur har dagen varit?
Jo den har varit helt okej faktiskt. Efter plugget stack jag & frick ner på stan. Jag gick till mitt efterlängtade Lindex, provade 3-4 plagg. Men det var inget som jag nappade på. Och jag hittade ingen vit halsduk heller, suck. Det ända jag kom hem med var en plastburk med häftstift... Behöver ju visserligen det, men iallfall...
På bussen hem stod jag bredvid en jääättttesssöööött kille! Hihi :) När jag kom hem så var det nästan bara att dra ner till stallet! Jag skrittade ut på Baron som var hur pigg som helst! Sanna & Baileys och Thilda & Bruce var också med. När vi kom tillbaka var Jeanette där och vi bestämde att jag skulle provrida Tekla på Söndag! Det ska bli spännande men sjukt nervöst. Hon har inte blivit riden på ett tag så jag ska longera henne typ 30 min innan så hon får "busa av sig" lite... Får väl se hur det går överhuvudtaget, haha. Jag är iallfall jättenervös redan nu...

Såg nyss på idol och jag tycker det är skit att Andreas är kvar.! Han borde ha åkt ut för längesen! Och att Daniel åkte ut före Amanda var väl bra iallfall, men jag fattar bara inte hur Andreas kan vara kvar? Vilka är det som röstar på honom? Och varför? Han är ju ingen man vill lyssna på!? Så nu tycker jag att alla 40+ "damer" ska sluta ringa & rösta på honom!!!

/ thess


-

Adore U - Lil´Rain. Jag fullkomligt ÄLSKAR denna låt. Bästa som finns!!! Ni som inte har hört den förut, MÅSTE HÖRA DEN! Den är värd att lyssna på! Och texten är bäst, i love it too.

Call On Me - Eric Prydz. Också en riktigt bra låt! En "gammal" låt från 2004. Blev lätt uttjatad men nu när man inte har hört den på ett tag så är den toppen! Eller vad tycker ni?

Cat And Mouse - The Red Jumpsuit Apparatus. Fortfarande lika bra, trots att jag snart lyssnat på den i 1 år! Den väcker dessutom gamla minnen. Och den är förresten ännu bättre på piano, och jag SKA lära mig den! Sådeså.

Here (In Your Arms) - Hellogoodbye. Första gången jag hörde den så hatade jag den och första gången jag såg videon så hatade jag den ännu mer! Men eftersom att den, som många andra låtar, spelades sönder på radion, så blev den tillslut bra! Och ja, den är trots det, en utav mina "topp 10" -låtar iallfall.

Monsoon - Tokio Hotel. Ja, vad ska jag skriva...? Denna låt blir ALDRIG uttjatad, hur många gånger man än lyssnar på den. Inte för mig iallfall! Den är bara såååå bra. Och att Bill Kaulitz (sångaren) är otroligt snygg, är bara ett stort + och gör låten därmed ännu bättre. Tänk att få höra låten & resten av Tokio Hotels låtar LIVE, det vore något det!

Btw, nån som har en bra låt att tipsa om?


/ thess
PS.
Andra låtar som är värda att nämna:
Britney Spears ft. T.I - Gimme More, I Will Remember You - Ryan Cabrera , Chasing Cars - Snow Patrol, Hallelujah - Jeff Buckely,
Love Is Gone - David Guetta, Walking With A Ghost - Tegan and Sara,
When You´re Gone - Avril Lavigne
& ALLA Tokio Hotels låtar.

apologize

jag skrev aldrig här igår om hur det gick i våran match, så om ni vill veta så gå in på min bdb http://BKaulitz.bilddagboken.se och sen 16 November!

idag har jag... inte gjort så mycket... har varit i stallet och ridit artos! mysigt för det var toppenväder! han har redan börjat lita på mig, fick tillochmed honom över en bro som jag inte fick i somra´s. Fast då var det bara en gång jag red honom. Nu är jag ju medryttare och har ridit honom i nästan 1 månad redan. Aja, intressant för er...
sen nu nyss så kom jag hem från SSK vs Luleå. Och SSK förlorade med 3-4. that´s baaaad =/

imorgon har vi D3 match. Södertälje IBK vs Onyx IBK u. (Som jag btw redan
har skrivit för 3 dagar sen).

/ thess


rehab

I've gotta check in to rehab
'Cause baby you're my disease.


nu sitter jag i skolan och tråkar. vi har "egentligen" spanska nu, vi ska skriva en uppsats som ska vara inne på fredag. men jag tror nog inte det kommer gå så bra för mig för jag kan inte ens säga en mening på spanska. Eller jo, Hola! Me llamo Therese. Det är det ända. Nån som känner för att hjälpa mig lite?

Tidigare idag har vi haft livskunskap, inge speciellt. Och sen luciaträning i 2 h! Jag, nea & fricken sjunger understämma och thilda & frida sjunger överstämma. det är grymt roligt ! men jag förstår inte hur våra röster ska hålla för 4 framförande. Ett är typ 30 min. I början när vi började allt så gick det inte så bra för mig, kunde inte riktigt och så, men nu går det bra. Fast det är sjukt irriterande för det är nån i understämman som sjunger "krassligt" eller vad man ska säga. Liksom, alla andra röster smälter ihop, som de ska, men hon med den rösten förstör allt.

I kväll har vi som sagt match mot Gnesta. Skriver senare...
/ thess

don´t hate on me

min blogg dampar lite just nu, så får se om det blir något utav detta.
lite småskön skoldag var´e. Jag slapp göra NO-provet idag =( haha, ville göra det idag eftersom att jag hade pluggat så mycket. Aja. Efter det hade vi Idrott, fast vi hade typ "håltimme" kan man säga, eller det var meningen att vi skulle plugga till vårat prov som är på torsdag. Och jag gjorde det, fast hemma. Efter lunchen var det matte, som av någon konstig anledning ALLTID är kul nuförtiden, alltid skratt... hi. hi. På måndag har vi prov i matte också btw, måste verkligen plugga inför det! Viktigaste ämnet!!! Sist på dagen var det svenska.

Efter skolan var jag nere hos Artos. Och så fick jag ta Tekla också.

/ thess

close to you

idag gick jag hem efter första lektionen för hade så fruktansvärt ont i magen, men det gick skönt nog över 1,2 timmars vila. iallfall så missade jag vårat NO-prov idag, så det ska jag göra imorgon.
på eftermiddagen var det innebandyträning, as always. Och jag var så himla trött ibörjan + att när jag tagit bort min mascara hade jag använt NIVEA och mina ögon rann som fan på träningen, as jobbigt. ska ALDRIG göra det igen.
träningen var rolig! först sprang vi den långa rundan, riktigt skönt! sen körde vi lite olika övningar. På två-målen gick det as bra! Längtar till fredag & söndag.


Fredag: (wasahallen)
19.15 Södertälje IBK F93 - Gnesta IFK

Söndag: (wasahallen)
Södertälje IBK P93 - Gnesta
15.00 Södertälje IBK D3 - Onyx IBK u


Var där!
/ thess

TH-låtar

Kopiera listan och sätt kryss för de låtarna från Tokio Hotel (Devilish) du har hört!


Rette Mich [x]
Rescue Me [x]
Schrei [x]
Scream [x]
Spring Nicht [x]
Don't Jump [x]
Übers Ende Der Welt [x]
Ready,Set,Go! [x]
An Deiner Seite (Ich Bin Da) [x]
By Your Side [x]
Ich Brech Aus [x]
Break Away [x]
Heilig [x]
Sacred [x]
Durch Den Monsun [x]
Monsoon [x]
Stich Ins Glück[x]
On The Edge [x]
Leb Die Sekunde [x]
Live Every Second [x]
Wo Sind Eure Hände[x]
Raise Your Hands [x]
Schwars [x]
Black[x]
Der Letzte Tag [x]
Final Day [x]
Vergessene Kinder [x]
Forgotten Children [x]
Totgeliebt [x]
Love Is Dead [x]
Thema Nr 1[x]
Beichte [x]
Reden [x]
1000 Meere [x]
Geh [ ]
Frei Im Freien Fall [x]
In Die Nacht [x]
Ich Bin Nich' Ich [x]
Nach Dir Kommt Nichts [x]
Wir Sterben Niemal Aus [ ]
Freunde Bleiben [x]
Wir Schliessen Uns Ein [x]
Nichts Wird Besser [ ]
Gegen Meinen Willen [x]
Nothings Like Before [x]
Jung Und Nicht Mer Jugendfrei [x]
Lass Uns Hier Raus [x]

Totalt: 44 /47 ! Det är alltså 3 låtar som jag INTE har hört med dom.
Nån som har de låtarna?


jag har inte speciellt roligt

Jag har blivit utmanad av Emmelie till att göra denna:


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN? För tio år sen gick jag på dagis. Det hette Nyckelknippan.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN? För ett år sen gick jag i 7an.

3) FEM SNASK DU GILLAR: Choklad(!!!!!!!!), sura godisar, ostbågar, chilinötter & geléhjärtan.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL: monsoon & durch den monsun - tokio hotel , rescue me - tokio hotel, hey there delilah - plain white t´s, a thousand miles - vanessa carlton & umbrella - rihanna feat jay Z.

5) VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: göra om mitt rum, köpa nya möbler, åka till göteborg och shoppa sen vet jag inte. Men om det var möjligt så skulle jag träffa BILL KAULITZ & resten av tokio hotel. Haha.

6) FEM DÅLIGA VANOR: slänger kläderna på golvet, bäddar inte sängen, kluddrar på andras skrivböcker, går och småäter, pluggar försent till prov känns det som.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: hänga i stallet + rida, shoppa, spela innebandy, vara med kompisar, att göra prov när jag känner att jag kan allting till 100%.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA: pälsjackor och pälsplagg överhuvudtaget, riktigt grisrosa plagg, fula skor, basker och ...?

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN: müller och ni andra som vill !

STOPP FÖR DJURPLÅGERI!



VARNING FÖR KÄNSLIGA PERSONER
det har hänt förr i tiden, det händer nu och det kommer säkert fortsätta. men
det är skandal hur de människorna behandlar djuren, bara för att dom har
en fin päls som sedans säljs som ett plagg för människor.
det värsta är att djuren får ingen "fin" död precis. Ex. Så slår dom sälarna
med ett liknande basebollträ tills de börjar blöda ur näsborrarna.
Och de flesta andra djuren får sin nacke knäckt, genom att den slängs med
huvudet i marken.
Det är... usch... sånt här borde inte få förekomma överhuvudtaget! Sätt
stopp för djurplågeri och pälsplagg!

I needn´t you

hellluuu.
som jag skrev i förra inlägget så är fredagar rätt softa. det börjar med livskunskap och då spelade vi upp nå teater, och jag gillar det inte. jag hatar att spela upp teater !
sen är det ju antingen 2h hemkunkskap eller 2h syslöjd, och den här gången var det hemkunskap ! vi gjorde pizza och den vart riktigt god måste jag säga. jag är stolt över mig själv (A) lite iallfall.. sen så efter lunchen så är det språk, som i mitt fall är spanska. men jag och några till gick tidigare eftersom att det var innebandyuttagning. Hm.. den gick väl inte så bra. Massa krångel om kedjorna och allt, dessutom så får vi bara ta ut en målvakt, tio utespelare + 2 reserver. Aja. Vi får väl se hur det blir.
Sen drog jag ner till stallet för jag hade Artos, och det var redan mörkt när jag kom dit. Klockan var bara 16! Jag red iallafall på mälarbadet, det gick bra.

och i vanlig ordning så vet jag inte vad jag ska göra nu. ska väl käka snart och idol börjar ju om en halvtimme. jag hoppas att andreas eller vad han heter åker idag ! för han är gammal och dålig , haha. nej, han är inte dålig men det är ingen som jag skulle kunna tänka mig att sitta och lyssna på precis...


/ thess


* tokio hotel

Tokio Hotel who from tokio hotel will you get married with?
Name / Username thess
Who Bill
Country New York
Place Church
For how long for the rest of your lives
 
This Quiz by TokioHotelLover - Taken 318 Times.

Hhahaha ^^




AW, kolla va "små" dom var här !


walking with a ghost

för er som inte vet så hade vi hemstudiedag idag. fast jag har inte gjort något "skolarbete" för vi hade typ inget som vi skulle göra tror jag...? så ja, idag har jag sovit ut, och nu tänker väl ni 11, 12. Men nej, jag sover aldrig så länge, max halv tio ! fast idag vaknade jag faktiskt halv nio. men det var skönt ändå.
jag drog ner till stallet vid typ 12 lr nåt. tog upp artos och red. han var allmänt pigg men det kan nog säkert bero på att han bara blivit utskrittad på de senaste dagarna. aja, nog om det. när jag kom tillbaka efter ridturen så var sanna där, hon skulle rida baileys. sen så var även moud där och då hade hon en hund som hette Wilma som är typ en terrier tror jag. Och då började jag leka lite med henne så började hon hoppa runt mig en massa och sånt, haha. Så ser moud det, hon bah: "Oj! Sådär brukar aldrig Wilma hålla på, hon är jämt så tråkig. haha." Det var lite kul :) Sen följde Wilma efter mig hela tiden, vart jag än gick, in i fikarummet, sadelkammaren och tillochmed när jag skulle lämna artos i hagen, då skulle hon också med in i hagen. Hon var ju bara för söt! :)


imorgon är det skola igen, fast fredagar är softa så det gör inget.
/ thess


schrei

idag mådde jag bättre så jag kämpade mig upp ur sängen och till skolan. väl i skolan var det lika tråkigt som vanligt. onsdagar är den tråkigaste dagen av dom alla, om man tar bort hemkunskapen, som nästa termin kommer att bytas ut mot matte. MATTE I 2H, i will probably die. iallfall, så hatar jag onsdagar.
på hemkunskapen fick var och en i gruppen göra något utav detta: vanliga kanelbullar, kladdkakemuffins, chokladsnittar och typ knäcksnittar. haha, detta låter otroligt onyttigt och det är det också, men vadå, det är väl inte mitt fel att vi gör sådant på hemkunskapen? och när det väl ligger där på fatet så går det ju inte att undvika det ;) jag gjorde kladdkakemuffins, mums.

nu vet jag inte vad jag ska göra, träningen börjar inte förns halv åtta. jag skulle nog ha tagit artos idag iallfall. fast... jag har ju snälla müller som gör mig sällskap på msn!. fast nu skulle hon käka, wellwell.
sorry, detta blev ett tråkigt blogginlägg.


/ thess

in die nacht

dagen börjar med att jag vaknar kl nio (vi börjar halv nio). Så skyndade mig att äta frukost och då började jag oväntat att blöda näsblod. Då tyckte mamma att jag skulle vara hemma och ta det lungt  idag och tur var väl det för jag har haft världens mensvärk HELA dagen, har nästan inte kunnat gått... sjukt jobbigt !
så ja, vad har jag gjort idag då? jo, jag har legat framför tvn i princip all day. först var det nån konstig, men bra, film på kanal+ och sen efter den så kom wedding crasher så då kollade jag på de. har alltså bara slappat idag och försökt göra det "bästa" av situationen, vilket var att bara ligga och ta det lungt... det är skönt, men så otroligt tråkigt !

efter skolan kom faktiskt nea & thilda hem till mig en stund och vi snackade lite. BTW, skolkatalogen har kommit så nu kan man se alla klasser =) kul kul.
Vid sju åkte jag och mamma ner till stallet. jag hade ju artos att ta hand om idag. Men thilda hade redan fixat maten till honom så det var bara att ge honom den, ingen ridning alltså.

jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, inte för att jag vill gå till skolan precis, utan för att det är så tråkigt att bara ligga hemma själv OCH för att det är hemkunskap imorgon och vi skulle göra kakor and I like cakes.


/ thess


Out of touch

då var den igång igen då, booooring school.. tur att det "bara" är 6 veckor kvar till jullovet då. Fast om jag ska vara helt ärlig (som jag btw alltid är!) så tror jag att dom här 6 veckorna kommer gå rätt snabbt ändå. Jag menar... man har ju nästan fullt upp hela tiden så.

som ni vet eller... ni som kollat min bdb så hade vi i "läxa" att skriva/göra ett projekt om Skottland eller Irland. Och jag började med detta i fredags och det skulle vara inlämnat idag. Jag trodde aldrig jag skulle hinna! Men jag gjorde det iallfall. Skönt, nu är det avklarat. Det var otroligt jobbigt för man skulle bla skriva en halv sida om Skottlands historia, på engelska dessutom, och jag fattade absolut INGENTING. Tur att jag har snälla föräldrar som hjälper! haha.

Iallafall, så var det en rätt soft skoldag ändå. Först hade vi handledargrejs i typ 10 min. Och sen hade vi håltimme från bilden. Och då gick jag och thilda hem till mig och bakade pepparkakor, DET var julstämning det. Sen gick vi tillbaka och hade musik. Och då fick vi reda på vad vi hade för betyg på det instrumentet vi spelade och på den låten. Jag spelade piano/keyboard eller vad det nu heter till låten "brithday" som är en gammal blueslåt. Och på det fick jag G. Haha. Inte så bra, men musik är ju det minst viktigaste ämnet, om man nu inte satsar på musiken, haha. Fast bara för de så ska man ju inte sluta plugga och "kämpa", det kan ju hända att man får ett litet MVG i slutbetyg, who knows?
Sen hade vi ju lunch och efter det ytterligare en håltimme. Så då drog jag, nea, thilda, fricken, frida & fia hem till nea. Sen gick vi tillbaka och hade engelska och sen SO där vi såg på någon urtråkig film.

Dagens citat: "Kungens strumpor var ännu inte i Paris."
Hahahahahahahaha, det är bara thilda & nea som fattar! Lalalalalala.



/ thess
http://BKaulitz.bilddagboken.se


tokio hotel in france

Tokio Hotel.
1)
Monsoon
2) Uebers ende der welt

JAG ÄLSKAR DEN HÄR VIDEON FÖR DET ÄR MINA FAVVO-LÅTAR !
KOLLA BIIIILLLLL, RRRAAAAAWWWWRRR !



KOM TILL SVERIGE ! =) <3<3<3

TOKIO HOTEL EMA 2007


monsoon

EMA music awards 2007

Igår var det alltså EMA music awards. Det kunde man ju inte bara missa. Tokio Hotel var nominerade i två kategorier: Inter act & Band. Och dom tog hem priset för Best Inter Act. YES! Priset Band tog Linkin Park hem.


Och sen var det ju då också dags för Tokio Hotels framförande men så trött som man var, så somnade man. Och missade det! Vilken katastrof av mig... Tur att en snäll tjej på youtube laddade upp så fick man se lite av framförandet idag iallfall. Men jag söker någon som har HELA snutten och att man ser. Nån? Säg till på momangen!


Jag har iaf läst att det är repris idag kväll/natt, imorgon kväll/natt & i övermorgon dag. Eller jag tror åtminstonde det är repriser. Det står "EMA 2007", så det måste det väl vara? För det finns väl ingen fortsättning? HEHE. Aja, måste spela in nån utav showerna iaf för jag MÅSTE se Tokio Hotels framförande på TV och då ska jag sätta på högsta VOLYM!


image25

  
well, nu finns det väl bara två ord att säga: CONGRATULATIONS BOYS!


/ thess

RSS 2.0