"all I want for christmas is you"

336528-55
                                         Agnes Carlsson & Måns Zelmerlöv från MQ-reklam.

ÅH, ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER ATT DESSA TVÅ ÄR GUDOMLIGT SÖTA?
jag tycker dom borde bli ett par..! :-)

HEJ IGEN

jag har ändrat mig! jag ska fortsätta med bloggandet, och nu SKA jag göra det!
och jag SKA börja blogga ordentligt! och jag SKA fixa min design, men om det
finns någon snäll människa som skulle vilja hjälpa mig lite, så är det fritt fram! ;-)

tack & hej / therese

BYEBYE

nu HAR jag bestämt mig. jag ska sluta blogga. eller... jo. men ni som bara har min blogg som "kontaktsätt" kan nå mig på msn.en: [email protected]
& bdb: http://bkaulitz.bilddagboken.se lösen: soppa

renovering

Som ni ser så håller jag på att renovera min blogg! Igår tog det mig 1h att hitta en mall som man kunde ha en stor bild på och att ändra texten. Jag är ju inte så van vid att göra om bloggen från 0. Så vi får se vad det blir av det när det är klart. :) Något iallafall! puss


GULDBRÖLLOP

hej alla!
idag har varit en skön & rolig dag.
började med att damsuga hela huset och sen fortsatte jag att städa i mitt rum. nu har jag äntligen fått bort min stora klädhög! så här ligger de till: om jag har använt  eller "provat" något plagg så lägger jag inte in det i garderoben igen, utan slänger det på stolen... dålig ovana. eller man kanske inte ska säga ovana? det är faktiskt bara ren lathet... aja, skit samma. bort åkte den iallfall!
efter det så drog jag ut och sprang en 20 minuter typ. Det var riktigt skönt och detta ska jag försöka hålla, att dra ut och springa själv minst 1-2 ggr/veckan! Nu har det ju inte varit någonting alls! Så, så är det. iaf, sen var det bara att hoppa in i duschen, där jag gärna velat stå kvar, jag älskar att duscha! eller... iallafall när jag väl står I DUSCHEN! :) men jag kunde inte det för att några släktingar skulle komma till oss för vi skulle fira mormor & morfars <3 guldbröllopsdag! det var inte så många som var där, men det var trevligt!

kl 18 kom fia och agneta och hämtade mig (som jag nästan hade glömt bort, kom på det 10 min innan!) så jag åkte med dom till Trosamatchen. Den gick okej. Hade ett antal lägen att göra mål, fina passningar från ahlan, men så "ivrig" som jag var när jag fick bollen framför mål så aahh... vi vann iallafall matchen med 4-5!
that´s all for today! puss

Ps. nu har jag kommit upp i min förra bloggstatistik t.o.m högre :)

<3

snygg?
336528-53
ja.

through the monsoon (club remix)

& durch den monsun (techno remix).
DOM MÅSTE NI LYSSNA PÅ! så jävla bra! speciellt den engelska versionen, bill´s röst blir ännu mer MMMH! ni Tokio Hotel-fans förstår vad jag menar. :) nu undrar ni säkert vart ni får tag på dom, ni kan ju antingen försöka leta upp dom på youtube eller så kan jag skicka dom till er! Om ni inte redan har hört dom.
sen när jag ändå håller på och skriver vad som är bra, så kan jag även säga att Foo Fighters med "the pretenders" är gryyyyyym alltså! även fast man har lyssnat på den ett tag så är den fortfarande bra. Så om ni inte har hört den (heller) så har ni verkligen missat något!

Måste även berätta att jag har upptäckt något knasigt kul på min mp4! nämligen att jag kan ändra snabbheten på låtarna, haha, det låter skitkul när man ökar "tempot" på vissa låtar! Inte nog med det, jag kan även ändra musikstilen på låtarna. Hihi. Min mp4 är inte så tråkig iaf! :)

/ T

Ps. Eftersom att ingen verkar vilja hjälpa mig med
min blogg så får den helt enkelt vara, som den är nu!


HJÄLP

hej!
jag vet att min blogg ser för taskig ut just nu, den är under "renovering".
men jag har lite problem med den så jag undrar ifall det är någon som
skulle kunna hjälpa mig med att göra om min blogg? :) puss


5 Januari

JApp. Idag var det upp tidigt.
Södertälje vs. Färjestad
         5          -           2
                                    Hihi! Så nu fick dom vidare till final! ska bli kul & se.
                                                                        Jag tror dom får möta Mora. För dom ledde över Brynäs
                                                                         med 0-2 efter första perioden. Fast det kan ju förändras
                                                                         snabbt. Menmen. Ciao!


Lördag Kväll:
Dom mötte som sagt Mora IK. Och SSK vann! 2-3 efter förlängning.
Jag slänger in en bild på dom här också! Dock väldigt liten. "Enjoy!"

 

4 Januari

hello everybody!
vet ni en sak? jag "lovade" ju mig själv att jag inte skulle göra om min bloggdesign, men jag MÅSTE. jag skäms för den. men det blir någon dag hemma när det är trist väder ute & jag inte har något bättre för mig. fast det lär ju ta ett tag iallfall kanske, för snö är INTE trist! :D första RIKTIGA snön har kommit. både här i mora OCH hemma i södertälje! jag älskar verkligen snö, det är så otroligt mysigt, och jag älskar vintern då också! ingen vinter utan snö. :) så är det.

iallfall, för er som inte vet så är jag i Mora just nu. anledning är att tim spelar FM Mattson Cup här & det är grrrreat! ska jag vara ärlig så är det riktigt roligt att kolla på "våra" matcher! det är spännande liksom & sen finns det ju sjuuukt mycket killar här, & det är bara ett plus det! hiih. men jag har ju min "favorit" redan, *blushes*. meeeeen... som sagt, det är cup & Södertälje SK är vidare till semifinal! en nackdel bara, den börjar kl 08 imorgon bitti. vilket betyder att jag ø resten av min familj måste gå upp kl 07! jag fattar inte hur jag ska orka? haha. men det är väl lika bra att börja redan nu, skolan börjar ju på tisdag & då är det tillbaka till dom gamla rutinerna. suck. jag längtar verkligen till att börja gymnasiet! igelsta ligger i tankarna just nu. men till dess, är det bara att plugga & se till att skaffa bra betyg! aja, tillbaka till hockeyn. Dom spelar semifinal mot Färjestad, tufft! Vinner dom spelar dom final mot Brynäs eller Modo. Förlorar dom spelar dom om 3e pris mot Brynäs eller Modo. I´m excited!

puss


RSS 2.0