last night

gick upp nio för vi hade match mot ONYX Nyköping. hämtade upp fia kvart över tio, samlades sedan på Scandic Hotel.
matchen gick inte så bra, vi spelade rätt... krångligt... och det kändes som om jag inte hade någon kontroll alls på bollen idag, inte min dag idag. slutresultatet blev 0-4 till oss, så vi gjorde iaf det vi åkt dit för! jag gjorde 2 ass. till ahlan (Y)
sen var det bara snabbt hem då vi skulle på SSK-Brynäs. Svängde förbi donken, käkade, duschade och fixade iordning mig. vi kom till andra perioden precis. det var faktiskt roligt att se, även fast jag inte är så speciellt hockeyintresserad...:) men ja, så vare. SSK vann med 2-1!

nu sitter jag här hemma och har ingen aning om vad jag ska hitta på. blir väl en lugn kväll ikväll. imorgon är det stallmöte iaf och sen vet jag icke vad som händer. nån som vill hitta på ngt? call me!

/ T


hallelujah

helluu
dagen börjar väl inge vidare bra, försover mig till första lektionen som var engelska men dom hade tydligen bara snackat om bråket som var igår, så det gjorde inte så mycket. resten av dagen har varit ok. jag vart klar med min uppsatts (stavas det så?) idag på svenskan, skönt! slutade kl 15, sen var det bara att dra hem och käka nå lätt för vid 16 skulle jag klippas och färgas. men när vi kommer ned på stan så var Sandra (frisören) lite sen så vi gick in på Waynes Coffe så länge. Och jag måste bara säga att deras varma choklad med grädde är så fruktansvärt god! iallafall så när det väl var min tur så färgade jag utväxten och fy vad det kliade! jag har ju färgat förut, men gud! det är så jobbigt att känna hur mycket de kliar och inte kunna klia tillbaka, haha. men sen när hon tog ut det och tvättade håret så var det så jävla skönt! älskar när de masserar hårbotten och sånt, bara luta sig tillbaka och njuta! sen var det dags för själva klippningen och det blev bättre än väntat. Jag är faktiskt rätt nöjd! Även fast det inte blev någon "större" förändring.

när jag var klar så gick vi in en snabbis på HM för jag var tvungen att köpa en ny mascara. sen gick vi även in snabbis på Kappahl då jag såg en jacka utifrån, så då var jag bara tvungen att pröva den. men den var inte så fin som den såg ut...

nu har jag alltså precis kommit hem, jag och mamma ska bara käka för sen ska vi åka och titta på tims hockeymatch.

/ T

image3

Lite om mig själv!

Jag heter Therese Heed och var 14 år när jag startade denna blogg. Nu är jag 15. Föddes gjorde jag i storstaden Göteborg. Men när jag var spädbarn flyttade vi till Södertälje, som ligger ca 3 mil söder om huvudstaden Stockholm - och sen dess så har vi bott här.

Mitt liv består som många andras av: skolan, kompisar, innebandy, ridning och såklart det bästa bandet - Tokio Hotel. En utav mina drömmar är att få se dom LIVE, då skulle jag bli världslycklig! Jag är ett fan som gillar dom för deras musik - inte deras utseende. Det var musiken som jag fastnade för, sen självklart så ska vi inte säga att tvillingarna Kaulitz ser dåliga ut, för dom är allt annat än fula! Mums. Det är då bara ett jätte stort plus i mina tankar.

Som jag skrev så håller jag på med innebandy, spelar i Södertälje IBK´s Damlag. Kommande säsongen 08/09 spelar vi i Div 2! Mitt tröjnummer är #6 och min orginalposition är högerforward.
Rider gör jag också och det har jag gjort sen jag var 5,6 år. Slutade för ca 2 år sen på ridskolan och rider just nu bara privat. Jag håller till på ett mysigt stall intill Mälaren och där har jag även en medryttarhäst. Han heter Baron (född 89) och är en varmblodsvalack. Man kan inte tro att han är 19 år, snarare 5! Han är alltid pigg och älskar att springa!

Det var väl lite om mig. =) Har ni frågor så får ni gärna ställa dom.


Puss / Therese


RSS 2.0