Lite bilder på mig & Aramis


En min som jag ofta lyckas göra på kort...


Kelgris, Aramis. Eller är det kanske kelgris, Therese??



Love this pic! Klockren I think!

(Förutom att jag ser lite off ut)


Hihi, den här vart väl fin? :)

Fredags update!

Tjohej!

Har slutat skolan nu, och grymmaste lektionen var SO. Det var skoj och Gabriella kastade ett ihop knöglat papper på Ullis (vår lärare). Oj, vad vi skrattade! <3

Nu är jag och Sanna hemma hos mig och jag ska bara byta om. Sen ska vi hem till Sanna och fira hennes mamma. Kommer hem senare ikväll och imorgon 12-18 är det distrikt igen. Hoppas det går bra! Hörs imorgon!

Ps. Ni får en bild på Sanna :D


My new beauties!


These are my new beauties!
Var och köpte stövlarna (som hade sålt som smör) och så hade mamma ett par som hon "lämnade tillbaka" och köpte igen.
Och eftersom att det var ta 3 betala för 2, så letade jag efter att par skor som jag kan ha nu! För mina ballerinaskor är helt ruttna, så några dagar nu har jag snott ett utav mammas par (som egentligen är för små) och jag har fått jätteont i fötterna av dem, så dessa var verkligen behövande.

Som ni kan se på bilden så vart det ett par vita tygskor, dock inte dom jag egentligen ville ha (fanns inte i min storlek), men dessa var också fina! Hoppas nu att jag gillar dem så mycket att jag använder dem!

Vi fick 3 par skor för under 500-lappen! Otroligt! :-)
Skorna kommer såklart från Skopunkten.se

Ny Vera

Detta är mina nya stövlar! Eller blivande, ska köpa imorgon!
Tycker dom är ursnygga och dessutom väldigt lika ett par som mammas har (som jag har velat ha!) Och ja, jag är jätteglad att jag har hittat dessa! Dom har tydligen sålt som smör, och det kanske var en av anledningarna till varför de bara fanns i Strl 38 i färgen "natur".  Men det är den färgen jag var ute efter, så för mig gör det ingenting ;)

Naturligt hög stövel i skinnimitation.
Skaftvidd: 36 cm
Skafthöjd: 35 cm
Klackhöjd: 7 cm

Jag blir alltså 7(!) cm längre i dessa! Vilket är ungefär... 1,72 för min del.
Pris: 399:- (köp 3, betala för 2!)


Fortsättning Tokio Hotel TV

 EPISODE 31


EPISODE 32


EPISODE 33


EPISODE 34
 

EPISODE 35
 

EPISODE 36
 

EPISODE 37

Träningslägret Dag 2

Dagens träningsläger har varit ganska bra! Väldigt, väldigt skönt att det är slut nu för jag har världens träningsvärk och jag lovar er, jag kan inte ens gå normalt. När jag ska ta upp ena benet på moppen så måste jag dra(!) upp det med armarna, haha. Jag känner mig som en stel tant! Skönt att träningstiderna är ändrade, skulle nog inte ha pallat att köra imorgon OCKSÅ. Jaja.

Btw, vi hade match mot Huddinges 93or idag också (träningsmatch!)
Spelade med Jenni och Camilla/Bella uppe i anfallet. Det var en rolig match och jag hängde dit 2-0 målet! Sen gjorde jag ett till mål också på volley (måste skryta), men det gick på hög klubba och det var det ju också, så det vart alltså bortdömt. Gjorde ett ass också. Slutresultatet blev 6-1 till oss. 1-0 målet av Matilda, 2-0 målet av mig, 3-0 målet av Camilla och resterande 3 målen av Matilda också.

När jag kom hem drog jag ner till Baron direkt. Pussade mycket på honom för han är så gullig :-) Tycker om honom. 7 månader med dig nu gubben <3


Jaja, nu ska jag lyssna på lite musik och läsa bloggar.

Hey Beautiful!


Träningslägret Dag 1

Hej på er!

Nu är jag hemma efter en hel dags träning med laget! Vi började som sagt kl 8 och då var det bara ut och springa det första vi gjorde! Sprang dock bara nån km, men jag tycker det är bra. Jag menar, vara uppe kl 08 på en lördags morgon(!!) och springa! Efter det så körde vi bara ben. Lagom pass för att vara på morgonen tycker jag.

Vid 9-tiden hade vi teori och genomgång av grunderna och vårat spelsystem. Ser ingen ändring från förra året direkt, så det är bara & köra på som vanligt! Efter teorin var det dags att röra på sig igen. Alla tjejerna (förutom de som var skadade) joggade upp till Västergårdshallen och vid 10 var vi där. Det var en väldigt rolig träning måste jag säga. GRYMT ROLIG faktiskt! Passningarna gick bäst och skotten var väl ok, men det var iallfall väldigt roligt! Vi körde mycket övningar och "lagtävlingar".

Vid 12 var vi tillbaka i Wasa igen och käkade lunch. Det var nog den godaste lunchen jag käkat på länge, jag var så hungrig! Efter lunchen satt vi ned och hade teori - igen. Och vi fortsatte med att gå igenom grunderna och spelsystemet. Jag lovar er, redan då var jag sjukt trött. Ville ärligt talat bara lägga mig ned och sova då!

Kl 14 var vi tillbaka i Västergårshallen (och vi hade återigen joggat dit!) Nu fanns det också "testklubbor" att testa och jag tycker det alltid är kul att testa, även om jag inte är behövande utav en ny innebandyklubba. Iallafall, testade två och dom två var ursköna! I want one of those!
Den här träningen var också ganska rolig, men bara övningarna! Den sista halvtimmen gick vi igenom vårat spelsystem på banan (mest för de nya hölö/järna-tjejerna skulle jag tro!) Sen spelade vi också två-mål, men det gick piss och var seriöst inte ett dugg roligt!

Vi hade innan träningen delats in i fem grupper med fyra personer i varje grupp. Två från Södertälje och två från Hölö/Järna och när vi skulle vara tillbaka i Wasa igen efter träningen så skulle alla kunna berätta något om varje person. Något pinsamt man har varit med om, något roligt eller bara ren fakta! Tråkig som jag var "gav" jag bara ut ren fakta om mig själv till dom ;p Men jag kom faktiskt inte på någonting pinsamt..
Så när vi då var tillbaka i Wasa igen var det dags att redovisa våran "läxa". Fick reda på en del roliga saker om vissa! En sak som jag skulle vilja publicera, men ändå inte, eftersom att den var rätt pinsam! Haha! Dagens träningsläger slutade kl 17 ca.

Nu sitter jag bara och slappar och käkar ananas. Och btw, ananas är mitt nya "godis"! Så jävla gott så det inte är sant. Jag är beroende!!!

Trodde att det skulle knäppas lite bilder idag, men icke. Så inga bilder idag heller. Men så fort Cattis har lagt upp bilderna från Huddingematchen, så ska ni också få se dom! :-)


I Kissed a Girl - Katy Perry

Orginalet


En utav alla tusentals remixer!

Therese tipsar!


V. 34

Jag hade lite tråkigt nu i eftermiddags så jag kikade in på min gamla blogg. Kul det där att kunna gå tillbaka och läsa! Haha, det är verkligen en minnesblogg! Bla. då jag träffade Sessan för första gången och då jag skrev så mycket om henne och då när jag hade henne hos mig! Kan inte fatta att jag har haft henne... Iallfall, och så har vi ju en hel drös om Daniel också! 

Så, om ni vill ha något underhållande... Kika in på min gamla blogg här! Haha.

Jag måste få publicera något!

Ja, haha, så här länge kunde jag hålla mig från att inte blogga. Jag måste bara få skriva av mig! Eller inte för att jag faktiskt har så mycket att skriva, men jag känner bara att jag måste få publicera något! Så här får ni en bild på Sanna när hon rider, eller galopperar på Råddan. Observera! Han var väldigt pigg och han är mkt stark!


Här längst ned har ni även stallkatten Melissa, urgullig och urkelig säger jag bara :-)

Bloggpaus veckan ut!

Nu har jag bestämt mig! Jag tar bloggpaus veckan ut. Börjar alltså på måndag igen, kanske söndag kväll. Jag får se! Men det är ju inte säkert att jag kan hålla mig ända tills dess, så det kanske blir lite inlägg här & där ibland. Men kommer inte bli regelbundna uppdateringar kan jag ju säga...

På måndag får jag se om jag ska fortsätta blogga eller om jag slutar helt. Har inge sug alls! Puss & god natt!


Bild tagen idag.

My girls!


Wie! En bild på mig och mina underbara kompisar!
Från vänster: Jag (cp-lugg hänger täcker hela fejjan), Sanna, Fia, Frida, Thilda, Nea & Lisa.

The feeling <3

Jag ska vara helt ärliga mot er. Det var länge sen jag kände den här "Tokio-Hotel-är-så-jävla-bra-Känslan"! Men när jag såg den här inne på tokiohotel.blogg.se så fick jag fan rysningar! Herre i alltet vad bra dom är! Kan dom inte komma hit <3

Ps. Klippet är från Myth Nightclub St. Paul 16/8


Lady Gaga (Colby O'Donis, Akon) - Just Dance


Videoinlägg numero 2


jag vet, jag vet, tråkigt videoinlägg! ;p

Brist på bra rubrik, men blandat!

Hej :-)

Det har inte blivit så mycket bloggande nu... Vet inte vad jag ska skriva om. Känner ingen lust, kanske är jag inne i en sådan period som brukar kallas bloggtorka? Funderar på om jag ska ta en eller två veckors paus, jag får se. Tror inte jag skulle klara av det, måste få skriva av mig. Har kommit på att blogg.se är väldigt behövande i min vardag! Även om det bara är skit jag skriver om ibland, det är ändå skönt.

Ang. bloggdesignerna så har jag bara inte haft lust - ja, LUST! & göra några designer. Men jag ska försöka knåpa ihop alla som är kvar nu i veckan. Det är ju många som bara vill ha hjälp med småsaker, så det går nog rätt fort! Ni kan beställa gratis bloggdesigner här.

Vi slutade tidigare i skolan idag och det kommer vi göra varje tisdag i 4 veckor! Really nice! Så nu kl halv tre har jag klipptid hos City Frisörerna, bästa stället(!!) Jag ska klippa mig lite grann, för det mesta bara toppa eftersom att jag sparar ut just nu och för att jag har sån brist på fantasi och inte kommer på någon annan frisyr. Är ganska trött på min "lugg" eller aa... Ska också färga utväxten som har växt så mycket som 2, 3 cm! Är även ganska trött på min hårfärg, fast jag gillar ju den fortfarande, men det skulle vara kul med något nytt. Nea tycker att jag ska färga brunt... Men då blir jag genast osäker och det ploppar upp tusen "ursäktsfrågor" i skallen... Skulle jag passa i det? Skulle jag trivas i det? Skulle jag bli nöjd? Tänk om jag inte bli nöjd? Vad gör jag då? Vad kommer alla andra tycka?

Aja, jag får se hur jag gör. Men det blir iallfall ingen större ändring denna gång!
Efter jag har varit där ska jag ner till stallet och rida med Sanna. Aj lajk Baron <3 Han är snel hest.

Blogginformation

Kölistan för bloggdesign ser ut så här:
1. Nettan G
2. Mark M
3. Madeleine
4. Mona M
5. Sandra I
6. Olivia B

Övrigt:
- Elini J, du har förlorat din bloggdesign och jag kommer inte göra en ny åt dig.
- Jag har raderat en utav mina bloggar här på mitt konto och därför kan det vara så att vissa av er inte har någon header eller andra bilder kvar. Om det är så, kontakta mig så fixar jag det!

TRÖTT PÅ DIN BLOGGDESIGN?
TRYCK DÅ HÄR OCH BESTÄLL EN GRATIS HOS MIG!


Natalie från Girlicious - Say It Right (by Nelly Furtado)


Tänk om man kunde sjunga så...

TV-tabbar!

Har just nu inge vidare roligt alls, så jag gick in på you tube för att kolla om det fanns något underhållande att titta på. Då kom jag på, vad är mer underhållande än TV-tabbar?!! Här kommer iallfall några...

En man får skrattanfall i SVT´s nyheter!


En kvinna gör bort sig något pinsamt i SVT 24!


Tjej spyr i Nattliv i direktsändning.


Martin Timell "Albin 8 år"! BÄSTA.
 

Rikard Palm i Rapport, a little bit confused!
Hahahahahahaha... Tycker denna är skitkul...

Christina Aguilera - El Beso Del Final



Så fin och bra.
Från Dirty Dancing 2!


Hay en mi corazon una inquietud
Hoy te veo tan distante
Hay algo que me aleja de tu amor
De repente tu cambiaste
Hoy insegura estoy
El estar sin ti se que me hara sufrir


Anoche yo senti que me besaste diferente
Y me quede sin saber que hacer
Yo te conozco y se que algo no anda bien
Ven dime la verdad no quiero imaginar
Que fue el beso del final


No se per que ha cambiato tu atitud
Ojala que todo sea un error
No quiero comprobar que te perdi
Ni que nuestro amor se acabe
Oigo una voz que se hunde en mi
Que me vuelve a repetir
Lo que no quiero oir


Anoche yo senti que me besaste diferente
Y me quede sin saber que hacer
Yo te conozco y se que algo no anda bien
Ven dime la verdad no quiero imaginar
Que fue el beso del final


Hoy insegura estoy
El estar sin ti se que me hara sufrir


Anoche yo senti que me besaste diferente
Y me quede sin saber que hacer
Yo te conozco y se que algo no anda bien
Ven dime la verdad no quiero imaginar
Que fue el beso del final


Anoche yo senti que me besaste diferente
Y me quede sin saber que hacer
Yo te conozco y se que algo no anda bien
Ven dime la verdad no quiero imaginar
Que fue el beso del final


ENGLISH TRANSLATION:

There is, in my heart, a restlessness
Today you look so distant
There is, something pushing me away from your love
Suddenly you changed
Today, I'm insecure
To be without you
I know will make me suffer


Last night I felt, that you kissed me different
And I remained, without knowing what to do
I know you and I know
That something isn't right, come tell me the truth
I don't want to imagine
That it was the last kiss, ooh, ahh ooh


No, I don't know why your attitude has changed
I hope that I'm wrong about it all
I don't want to believe that I lost you
Nor that our love is finished
I hear a voice, that's deep in me
That continues to repeat to me
What I don't want to hear


Last night I felt, that you kissed me different
And I remained, without knowing what to do
I know you and I know
That something isn't right, come tell me the truth
I don't want to imagine
That it was the last kiss, ooh, ahh ooh


Today, I'm insecure
To be without you
I know will make me suffer


Last night I felt, that you kissed me different
And I remained, without knowing what to do
I know you and I know
That something isn't right, come tell me the truth
I don't want to imagine
That it was the last kiss, ooh, ahh ooh


Last night I felt, that you kissed me different
And I remained, without knowing what to do
I know you and I know
That something isn't right, come tell me the truth
I don't want to imagine
That it was the last kiss, ooh, ahh ooh


That it was the last kiss
(7x)

DIEGO LUNA

Hej på er,

har varit med Sanna hela dagen! Vi har ridit, eller jag har ridit, Baron är bra i ryggen nu! Sanna promenerade med tjocksötisen Baileys! Hihi. Vi har även gjort kladdkaka, tittat på en del av Pretty Woman och så de bästa scenerna från Dirty Dancing 2 (Diego Luna är ju fööööör snygg!!!) och så har vi hämtat käk från kolgrillen!

Imorgon måste jag upp halv sju för att nio ska jag vara i Oxelösund med distriktslaget i innebandy. Ahlan kommer hit & så åker hon med oss. Är väl inte hemma förns åtta, halv nio imorgon kväll. Hoppas detta blir roligt! Men det kan väl ändå inte bli värre än pojkarnas distriktsträff. Övernattning under bar himmel, väckta kl 5 på morgonen och springa en mil och ledarna tog ifrån mobilerna från dem! Haha. Överlevnadsläger? ;p

Jaja, nu ska jag se lite mer på Dirty Dancing 2 och Diego Luna!


Surprise, surprise!

Ojsan, såg visst att jag glömde lägga upp en film. Kort och inte så mycket
att se men! :)



Nu ska jag packa  ner lite stuff i min väska inför kvällen och morgondagen. Ska ju
på teater med Sanna och hennes familj och några andra! Den är väl slut vid tio trodde dem
och efter det så ska alla hem till dem och det blir lite "fest" haha... Så sover jag där! Vi hörs imorgon!

Alla filmer från dagarna!

Nu har jag varit superduktig (tycker jag) som har lagt ner nu kanske en halvtimma att kolla igenom alla filmer, ladda upp dom och lägga in dom här! Hoppas nu att ni riktigt njuter av dem, annars har jag gjort allt arbete i onödan! ;p

FRÅN I TISDAGS. Fia kommer säkert  döda mig för att jag la ut den här, även
fast det bara är på skämt
och jag bara kom på ett namn ;p


FRÅN I TISDAGS.


FRÅN IGÅR (TORSDAGS!)
 

FRÅN IGÅR. Ursäkta mitt flummiga garv ;p


FRÅN IGÅR. "Jag filmar alltid" :D

Therese tipsar!


v. 33

När allt känns jobbigt, när allt känns ensamt - då finns den där för dig.
När humöret är på topp, när livet leker - då finns den där för dig.
När du inte själv orkar stå upp - då finns den där för dig.


Det jag försöker säga är att vänskapen växer inte på träd. Håll hårt om dem du älskar, för sekunden efter kan allt vara över om du inte visar det och BEHANDLA ANDRA SOM DEM BEHANDLA DIG. Ta ingen skit! Stå upp för vad du tycker och tänker och låt dig inte tryckas ner av andra!

Idag började jag skolan.

Hej sötnosar!

Är återigen hemma efter några dagar hos familjen Engkvist (Sanna).
Sov över där från tisdag till onsdag och då var fia med. Men sen så blev det även att jag sov över hos Sanna onsdag till torsdag (idag) också! Så det har återigen igen blivit dåligt uppdaterat här i bloggen. Det blir det när jag är med Sanna ;p Haha. Men i utbyte mot det så blir det både bilder och filmer nu när jag är hemma igen. Dock är min mobil helt urladdad (pga det) så jag kommer nog inte kunna lägga upp bilderna och filmerna förns imorgon... Hoppas jag... Ska försöka, men ni vet ju hur det blir när jag "försöker" eller "lovar" att lägga upp bilder/filmer... ;p

Imorgon går vi i skolan till tolv och efter det så ska jag och Sanna ner till stallet och sen ska vi se på Lisa´s teater på berget & sen är det party hos Sanna. Kommer nog bli rätt sent imorgon, men men. Tur att det är lördag dagen efter!

Nu är klockan ganska mycket och jag är ganska trött.
Juste, har ju inte berättat vad jag har gjort idag. Skolan började ju idag. Rektorn höll tal i typ en kvart (duktigt!) och sen så träffades vi i klassrummen och fick lite papper om kommande termin. Vi är ju faktiskt 9:or nu, äldst på skolan! Haha, det är sjukt så fort högstadiet har gått! :(
Efter skolan drog jag och Sanna till stallet och red lite granna. Galopperade två på Råddan och han stack en bit, gissa om jag höll på & ramla av! Hahahaha, men det var roligt!
Lite senare på dagen drog vi hem till Thilda där Nea, Roberto, Lisa, Fia & Ahlan var. Men sen fick vi för oss att vi skulle ut och cykla, men då drog Lisa, fia & ahlan. Vi hade Sannas mamma & pappas cyklas som inte har några handbromsar och som  är lite kluriga. Dom har typ en pakethållare framför styret eller vad man ska säga, ni kommer se det i filmen eftersom att jag filmade en del där... Det var lite småroligt, haha, garvade så jag fick ont i magen! Så här kul kan man nog bara ha med er <3
Lite senare drog Nea hem och Jonte & Fredrik kom.

Det var väl min dag i några rader ;p Mer kommer imorgon.
Och btw, träningen i onsdags var grymt rolig! Körde slut på mig HELT för första gången någonsin på våra träningar. Inge mer lojt nu, nu kör vi alla stenhårt! :D

A promise is a promis

Ja! Som rubriken lyder, ett löfte är ett löfte.

Ska packa mina grejor lite snabbt här och sen åker jag till Sanna. Vi ska bada och jag ska göra flätor!
See ya tomorrow!

En snabbis här med!

Hello dear friends!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt.
Är nu hemma, har bytt om till träningskläder och ska snart sticka iväg och hämta upp Lollo.
Idag fortsätter vi med testerna, beeptestet kvar bara och det tar väl inte mer än 10 minuter. Har ingen aning om vad vi gör resten av träningen, hoppas på innebandy(!!)

Wellwell, imorgon börjar skolan och det är piss :(
Bloggar mer när jag kommer hem från träningen (har filmat från igår!)

En snabb uppdatering!

Nu är jag hemma snabbt för att byta om till jeans! Hade shorts på mig, alldeles för kallt! Brrrr...

Träffade Sanna vid halv två och då drog vi till stallet och red Råddanpåddan. Båda två samtidigt, barbacka! Haha. Lite vingligt ibland, men det är bra balansträning. Idag både travade vi och tog några galoppsteg! Nästa gång (på torsdag) så kanske det blir galopp?

Aja, nu är Sanna & fia här så jag måste sticka. Ha en bra kväll, vi hörs imorgon!!

Lite onödig fakta för dagen!

Morsning korsning!

Hade ställt mobilen (alarmet) på nio, men jag vaknade inte förns kvart över. Var faktiskt inte trött.
Nu hade jag tänkt att käka frulle och bara fräscha till mig lite. Sedan ska jag även försöka hinna med att göra Angelicas bloggdesign & slutfinishen på Nettans. Jag hoppas det blir klart idag, annars så blir det de imorgon! :)

Vid tolv eller något ska jag till Sanna och då sticker vi till stallet direkt och rider! Båda ska rida Råddan, precis som förra gången ;p Ska försöka ta lite bilder då. Ska försöka ta bilder på hela dagen så att ni får se och föreviga minnet framför allt!

Jag skriver en gång till innan jag drar, och då med kanske dagens outfit. =)
"Ps." Slänger in en till bild från igår!


Häst: Baileys
Ägare: Saga Kaarna
Fotograf: Jag

Märkliga tester...

På träningen idag hade vi tester b.la. coopertest (som var lite märkligt!) Nästan alla hade försämrat sig med 1 minut, eller så var det ledarna som såg fel på klockan. Hur som helst så var det märkligt.
Vi fortsatte sedan med armhävningar, rygglyft, situps, tre-steg och något mer (vet ej vad det heter). Man står iallfall upp, håller i en stång och drar sig upp ;p Det gick bäst på situpsen då jag ökade med 30(!!) stycken... Men det var samtidigt också lite märkligt för jag tycker inte att jag har tränat speciellt mycket mage. Aja, så var det iallafall.

Nu har jag & pappa precis sett lite på Remember The Titans (tror jag den heter). Något i den stilen iallfall! Härlig film säger jag bara.

Aja, nu till det som jag egentligen loggade in för att skriva. Imorgon kommer jag inte att blogga så mycket då jag ska vara med Sanna & Fia. Får se vad vi hittar på. Jag & Sanna ska iallfall ut på Råddan och det är premiär med min nya ridhjälm! Haha ;p Annars vet jag ej vad vi ska göra, mer än att jag ska sova över hos Sanna - ovanligt, ellerhur! ;)
Jag ska verkligen försöka ta bilder och LÄGGA IN DOM när jag kommer hem. Jag ska minsann få Sanna att vara med på en bild, om jag så måste binda fast henne ;p Haha, nejdå. Men jag ska försöka :)

Nu tänkte jag slagga, men innan jag säger hejdå tänkte jag bjuda på en bild på Lexus (hingstföl) som jag tog idag. Scrolla ner!




Är han inte söt? Riktigt social också :)
Saga´s lilla hingstföl!

God natt

Wokograf!

Hej bloggen!

Nyss hemkommen från att ha varit och käkat med pappa på Freddys. Det blev Wok m. kyckling & ris för oss båda! Sedan åkte vi och handlade lite till kvällen. Middag som blir potatismos m. panerad torsk och efterrätt som blir fruktsallad. Nu när vi var hemma blåste det storm och spöregnade (!!) ute och moppen stod utan skydd, så det var bara att springa (för livet - fniss!)

Idag är det som sagt innebandyträning - för första gången på hela sommaren. Jag och Lollo åker moppe dit (förhoppningsvis), det bror ju självklart på vädret. Om det duggare lite är det väl ingen större fara, men om det är som det var nyss! Då blir det ingenting. Det är dessutom lite äckligt att köra då, när man vet att det är halt och så blåser det hårt. Då "skakar" moppen, eller man känner hur vinden "drar med" moppen åt sidan. Jag tror ni fattar!

Lite tidigare innan jag och pappa var och käkade så var jag ner till hästarna och tog lite kort. Då var det fint (!) väder ute och bilderna blev jättebra, speciellt på Lexus (hingstföl). Han är ju hur söt som helst. Tyvärr var inte Siggan (Lexus mamma) i hagen, så jag måste ner någon dag till nu så jag får kort på henne också.
Om ni undrar varför jag åker ner och tar bilder då och då, så är det för att jag driver stallets hemsida och sköter då även  också bilderna. Behövs ju uppdateras lite då & då. Checka in hemsidan här!

Kroppen jobbar inte mot dig! Den strävar hela tiden efter balans.

Videoblogg från The Park 28/5


Jag har nog redan lagt in den här, men ifall om inte ;p

Kommer ni ihåg Excellence?

Tjäna!

Sitter och rensar det sista jag har kvar nu, som då är skivor och annat skit. Har hittat massor med gamla singlar & CD´s från b.la. Britney Spears, A-teens, Excellence, Supernatural, Sheebang etc. Det är ganska roligt att gå igenom, för jag kommer ihåg eller har iallfall i minne att jag och min "barnkompis" Sarah sjöng på dom och uppträdde ;p

Kommer ni ihåg dom här, Excellence? ;-)


Kom även att tänka på min Marilyn Monroe-tavla som jag fick i Februari när jag fyllde 15.  Den har stått "undangömd" längs med väggen eftersom att jag inte velat sätta upp den förns jag gjort iordning mitt rum.

I love it! Don´t you?


Aja, nu ska jag fortsätta mitt rensande. Ska nog gå igenom allt som jag valt att spara en omgång till, för så här mycket kan jag bara inte ha kvar!!

Tävling hos Emelie Ohlsson!


Jag är med och tävlar om en gratis fotografering m. smink och styling. Gör du det också genom
att klicka på bilden här ovanför eller gå in på WWW.EMELIEOHLSSON.BLOGG.SE/2008/AUGUST/TAVLING-VINN-FOTOGRAFERING.HTML !

Bloggdesign 7


Som ni ser här ovanför är detta Soma´s design.
Vill ni se designen i stort format ska ni klicka på bilden, så kommer
ni till hennes blogg!


Kö-listan för bloggdesign:
1.
Elini J (klar, ej inlagd) - Elini, du får veckan ut på dig att höra av dig, annars kan du säga god bye till designen!
2. Olivia B - Du måste skicka dina bilder till mig snarast, annars får andra gå före dig i kön.
3. Nettan G
4. Angelica
5. Mark M
6. Madeleine
7. Mona M

TRÖTT PÅ DIN BLOGGDESIGN?
TRYCK DÅ HÄR OCH BESTÄLL EN GRATIS HOS MIG!

Dirty Dancing - Time Of My Life

Jag får rysningar när jag ser detta klipp. Har sett den 5 ggr på raken nu, och det
fortsätter bara! Denna film är så omänskligt bra!


God morning sunshines!

God morgon på er!

Ligger här i min säng och funderar på vad jag ska hitta på idag. Vill inte lämna huset (pappa & tim på match) när mamma är sjuk. Så jag tror, eller jag ska fortsätta rensa. Inte alls mycket kvar nu! Och så ska jag plocka iordning kläderna på mitt rum som ännu en gång ligger på stolen...! Och så ska jag såklart blogga maaassssooorr!
Kom  även på nu att jag har Baron. Om jag skulle åka ner dit snabbt och fixa maten bara och samtidigt handla FRIDA? - Ja, jag läser FRIDA och jag tycker inte den är barnslig på något vis. Tycker det är den enda "tjejtidning" som är bra och som alltid innehåller något kul! That´s the way it is.

Jaja, jag får se hur jag gör. Vi hörs senare!


Här är jag!

Här får ni en bild på mig, som jag tror att jag inte har visat er förut. :) Fast den finns ju på bdb, så ni som bevakar mig där har ju sett den. Men jag tänkte på er andra! Hihi.


Some pictures!

Tyckte det var länge sen jag laddade upp bilder (och jag har inga nya - dags att ta!)
Så det fick bli tre från Dalarna -08.


Oj, vad vi garvade. <3


Lite rolig bild på mig.



mamma, jag älskar dig

Hemma efter ett träningspass!

 

Hej alla!

Kom nyss hem från gymmet med pappa. Körde "magdödaren", rygglyft med rull upp, bänkpress och knäböj på ett ben. Men vi körde lite innebandy innan. Pappa lärde mig lite finter som man kan göra etc. Och nu är jag helt slut! Kunde inte ens köra klart all styrka eftersom att jag började må så himla illa ( = tecken på att man inte tränat på ett tag!) Och det har jag ju inte heller. Så det var inte så konstigt. Mår fortfarande illa, men på ett sätt känns det bra, för då vet jag att det har tagit på något eller annat vis!

Min höft krånglar fortfarande och allt som har med den att göra känns så himla oklart. Har tusen frågor i mitt huvud just nu. Hur ska jag göra för att det ska sluta göra ont? Kan jag vara med i distriken? Kan jag träna med innebandyn? Är hela säsongen förstörd? Det är ganska jobbigt att inte veta...

Bloggdesign-listan & annat ni måste tänka på!!!

Har just gjort klar Soma´s design och ni kommer snart få se hur den ser ut. Jag måste säga att jag för en gång skull är riktigt nöjd med resultatet. Detta är nog den snyggaste designen jag har gjort!

Nu ser listan ut så här:
1. Elini J (klar, ej inlagd!) DU MÅSTE SKICKA DINA INLOGGNINGSUPPGIFTER, annars förlorar du din design!

2. Soma P (klar, ej inlagd!)
3. Olivia B
4. Nettan G
5. Mark M
6. Mona M

Jag vet att det är fler som behöver hjälp med "små saker", eller att man vill att jag ändrar något på deras design som de inte vart nöjda med. Själva designen (text & färg) går fort att ändra, men inte om jag ska hålla på och ändra headern eller byta bilder t.ex. Därför är det jätteviktigt att ni har tänkt ordentligt hur ni vill ha eran design, det är därför det finns önskemål! Och dessutom skickar med ALLT på en gång. Jag skriver inte upp er på listan om ni inte skickar med allt på en gång eller om ni frågar "Kan du fixa min design?" Det är dessutom en ganska dum fråga, eftersom att ni redan vet att jag gör det.

Så tänk på det! :-)
Tryck här för att läsa hur du går till väga för att beställa en bloggdesign.


9/8

God morgon på er!

Idag skulle jag ha varit med fia, men fick precis ett SMS av henne att dom hade blivit bortbjudna till något ställe. Så vårat blev inställt... Men vi, nea, thilda och frick ska träffas på måndag tror jag. OCH SANNA KOMMER HEM DÅ OCKSÅ! <3

Vet ej riktigt vad jag ska göra idag. Blir väl att fortsätta rensa i mitt rum, på datorn, surfa lite, göra bloggdesigner, gymma på pappas jobb och så ikväll kanske farmor & farfar och mormor & morfar kommer hit och grillar. Det bror på hur mamma mår, she´s sick! :(


Hoppas ni får en roligare lördag än vad jag kommer att få. ;)
Vill btw tipsa om en blogg. Hon heter Sandra Nordin och jag sitter just nu och läser på kategorin "Min bakrund". Hemskt! Och vi klagar på att vi inte får ditten och datten. Read this!


Jag älskar varmblod!


Typ: Varmblod  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1997
Namn: Olivia  

Snällt sto, 11 år, 160-165 cm. Lätt och snälli all hantering. trafiksäker. Ej nybörjare eller förstahäst. kräver rutinerad ryttare. Ej riden på ett tag, säljes p.g.a platsbrist. Ingen utrustning ingår, men finns att köpa till. jag svarar inte på mail. Ring om du är intresserad.

Grundriden.

Pris: 5 000 kr


Typ: Varmblod  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2001

Fin vbl. valack f. -01 säljes till gott hem. Snäll att hantera. Trevlig att både rida och köra. Stor och rejäl modell. Ca. 170cm i mkh. Ring vid intresse, maila ej.

Pris: 7 000 kr



Typ: Varmblod  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 1999
Namn: Krocken

Trevlig, pigg kille som skulle passa som allround eller distanshäst (har väldigt bra lungkapacitet). Ej startat på 2 år. Snäll att sko, lasta o är trafiksäker. Välriden men kräver rutinerad ryttare. Vill komma till ett livslångt hem med hästkompisar. Fler bilder finns att få. Ring vid intresse, mejla ej! Säkrast kvällar.

Pris: 15 000 kr


Typ: Varmblod  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 1998
Namn: Lisa Nobell

Lisa Nobell är ett framåt och positivt sto. Hon är av grövre ridhästmodell och ca 162 i mankhöjd. Lisa vill komma till någon som kan ge henne kärlek och lagom med motion. Hemmet är av större vikt än priset. Fler bilder kan skickas om så önskas.

Pris: 8 000 kr


Typ: Varmblod  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2003
Namn: "Bebban"

Bebban letar ännu efter ett nytt hem. Vill hitta en matte/husse som kan ge henne massor av kärlek och ge henne en meningsfull sysselsättning. Hästkompis vill hon gärna ha, men helst inte ett allt för stort stall då hon lätt känner sig bortglömd när det blir många hästar. Mycket personlig, älskar att bli ompysslad, stabilt temperament, men något osäker på vad som krävs av henne. Körd och lite riden. Skadefri. Vi har inte lyckats få henne att tända till inom travet. Tror hon skulle trivas bra hos någon som låter henne få lära sig saker i lugn takt och kan bygga upp hennes självförtroende. Ingen nybörjarhäst då hon behöver skolas från början. Tror hon skulle passa bra till ex. distans, akademiskt, western, mysiga skogsturer etc. Fin stam för den som vill ta föl på henne. Fux med vit bläs, halvstrumpor båda bak, ca 150 cm i mankhöjd. En pärla! Rund och fin i kroppen, bra byggd för att skolas till ridhäst. Maila för mer info, berätta gärna lite om dig själv och vad du kan erbjuda. Endast seriösa tack. Kan ev. lämnas ut på foder en tid till rätt person.

Pris: 15 000 kr

Dirty Dancing

ÅÅåååååhhhh, har nyss sett på Dirty Dancing (laddade hem för någon dag sen!) Det var första gången jag såg HELA filmen. Åååhhh, jag ryser! Den är så bra och Patrick Swayze är eller VAR ju bara för snygg! Fast nu är han ju fan 55 år, om det nu stämde! Han var iallfall sjukt snygg i filmen =)

- Någon som har sett Dirty Dancing 2? Är den bra?



  
   

Några minuter med Müller!

Nu sitter jag hos Müller och ja... Jag skulle göra om hennes blogg nu hade jag tänkt, men då var det ju den här listan. Den är till för att följas, så hon hamnar sist i kön. Hahaha, too bad ;)
Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad hon har fått i sig i kroppen. Hon ligger här och gosar med sin hund och ena stunden håller hon den i svansen och viftar den i luften. Och nu ligger hon och sjunger "åååhhhhh, stillllaaa naaaattttt". Suck :) Haha.

Vill du vinna en fotografering eller en förstoring?

Jag är med och tävlar hos Annelie om att vinna en fotografering (5-10 digitala bilder) eller en förstoring i ram. Skulle du också vilja ha chansen? Då tycker jag att du ska klicka dig (bilden) på hennes sida och skriva in dig!



Ps. Tävlingen avslutas 10 Augusti kl 21.00 så skynda er!

Sorry för att jag inte

skrev något inlägg igår. Eller gjorde jag det? Jag uppdaterade iallfall inte sen ;p Mitt internet cpade sig...

Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig lite smått iordning, för vid tolv bär det av till Müller. Det var riktigt länge sen vi träffades. Senast var nog på innebandyn i våras när vi fortfarande hade inneträning! Så det ska bli sköj :)

Igår kväll satt jag ändå vid datorn eftersom att jag och pappa märkte att jag hade typ 1 GB ledigt av 106 GB på hårddisken! Så vi letade lite efter vad det var som tog sån plats. Guess... Jo, min användare (alltså allt som jag har sparat på datorn!) Så det var bara att börja rensa bland bilderna och nu finns det iallfall 3,4 GB ledigt. Men jag tänkte att jag ska fortsätta senare i eftermiddag när jag varit i stallet.

Nu ska jag in en snabbis på bdb.

Sugen på lite GRATIS smink?

Ja, ni läste rätt GRATIS!
Då tycker jag att ni ska klicka er in på sidan (genom att klicka på bilden) och bli medlem och läsa mer om hur du går till väga för sminket som du önskar och väljer helt själv, ska bli ditt.


Min gamla dagbok...

Nu har jag rensat i mina lådor, men det går inte så bra. Jag vet inte vad jag ska göra mig av med, har så svårt för sånt. Det kan vara ett litet sudd som jag kommer ihåg att jag använde mycket när jag var yngre, haha. Tänker typ "det här kan jag spara som minne". Minne for what?! Haha, det är löjligt! Ett sudd! Haha. Är som att först är det den blyga, försiktiga Therese som tänker och tycker, men när det blir för mycket av den sidan så kommer den "hårda" och bestämda Therese fram och säger sitt och då blir det så. Haha, låter sjukt jag vet. Men det är faktiskt så det är :s ;p

Hittade en del av min gamla dagbok på lösblad, det är roligt att läsa igenom och ibland undrar jag vad jag tänkte med. T.ex när jag var mindre (kanske gick i 2:an eller 3:an) "rädd" för att lämna mamma och pappa när jag skulle till skolan eller vad som helst. Jag kunde inte vara utan dom. Började gråta när jag skulle till skolan osv. Jag fick börja gå på BUP (Barn- och ungdomspsykiatri) och berätta vad jag tyckte var jobbigt och så fick jag en dagbok jag skulle skriva ner vad jag gjorde varje dag. Vi hade bestämt att jag skulle göra en övning varje dag. Jag tyckte t.ex. det var jobbigt att gå till ELLBE och handla, gå och skjuta lite på basketkorgen i områden mm. Så sådana övningar gjorde jag varje dag och jag fick skriva ner hur det gick och hur det kändes.
Jag kommer ihåg att vi gjorde en lista på vad jag tyckte var jobbigt (skala 1-10) då 10 var rena rama skräcken! 10 var att åka till Naturskolan med klassen. Hur sjukt det än låter så är det sant, jag hade verkligen jätteproblem... Jag kommer ihåg kvällen innan vi skulle till Naturskolan, då det var dax. Jag var jättenervös men samtidigt hade jag en spännande känsla inom mig. OBS! Detta var då efter att vi hade bearbetat mitt "problem" i några månader, kanske ett år till och med (vet ej exakt). Vi hade bearbetat efter listan med skalorna 1-10. Vi började på 1 och nu var det dags för 10:an. Det gick bra, och det är egentligen ganska otroligt att jag på några månader förändrats så. Kunde ju knappt gå utanför dörren ibörjan och nu kunde jag åka nån mil ifrån mamma och pappa. Det var faktiskt stort för mig! Och efter detta slutade vi att gå till BUP och vi började på egen hand, som har resulterat i att jag blivit "helt normal" ;p
Det är nog många i min närhet som inte hade en aning om detta, men nu vet ni. Inget viktigt vetande egentlige eftersom  att det inte gäller nu, men ändå. Det känns ändå skönt att berätta!

Nu ska jag rensa bort från min säng och börja krypa till kojs för jag är ganska trött... Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, kanske försöka "få med" mig pappa till gymmet och köra lite styrka, nu när jag inte kan springa. Alltså seriöst, jag vet inte när jag kommer kunna springa igen?! Får så jävla ont i höften... =(

You can´t stay... Only for VIPs! :D

När jag ändå är i farten med Tokio Hotel, så tänkte jag passa på att lägga ut det gulligaste klippet jag någonsin sett på Bill! Hihih :) Älskar när han gör "beat it" !



Klippet frånTokio Hotel TV Episode 36. Ni kan se hela här!

Tokio Hotel på TRL 5/8 2008

Okej, nu var det länge sen jag skrev eller la in någon om Tokio Hotel. Jag såg nyss en rolig video från dom när dom var på TRL igår. Den kommer här!


Hihhi, och så en animation också. Übersöta!!!!


Therese tipsar: Väninnan



V. 32 : Therese tipsar!

Bok: Väninnan
Författare: Denise Rudberg
Genre: Roman
Ämnesord: humor, kärlek



" Kristin lever ett till synes skyddat och bekymmerlöst överklassliv i Stockholm.
Det är emellertid en värld fylld av oskrivna regler och stark social press. Så när äktenskapet med den tyranniske David blir ohållbart ställs Kristin i en svår situation: Skall hon våga lämna honom, bryta mot konvenansen och riskera att förlora såväl vänner som status?
Från den närmaste omgivningen, inklusive sin egen mor, har hon inget stöd att hämta. Det är först när Kristin återupptar kontakten med Eva, en skolkamrat från Östra Real, som hon möter riktigt förståelse. Eva drar med sig Kristin i ett hektiskt nöjesliv och stärker hennes självförtroende, vilket resulterar i att hon bestämmer sig för att ta det avgörande  steget.
"

Väninnan är Denise Rudbergs debutroman, och efter den har även titlarna Storlek 37 och O.S.A givits ut. Jag tvekar inte en sekund på att läsa de två andra! Denna bok, väninnan, är verkligen att rekommendera!

Storstädning pågår!

Hej girls (tror det bara är tjejer som läser min blogg)!

Gick upp ganska sent idag. Vad kan hon ha varit? Kanske halv elva... Åt frukost snabbt och har från och med då rensat ur min garderob. Det var ganska mycket som jag inte ville ha kvar. Mycket sådant som jag kanske-behöver-eller-vill-ha-en-dag ;p jag tror ni vet vad jag pratar om. Jag hade även några plagg som jag inte ens har använt en enda gång (i mean it)! Så dom ska jag försöka sälja ut på tradera ;p haha.
Min TV + DVD ska även ut på tradera, har haft dem i några år nu men vi har aldrig fixat så att jag kan se på tv-kanalerna, så det har bara blivit DVD-filmer vid enstaka tillfällen. Så det känns ganska onödigt att ha den i mitt rum, den är bara stor, dammar och tar mycket plats! Jag kan ju lika gärna se DVD-filmerna på min dator då liksom! ;p

Ska även rensa ut ur alla mina lådor, skåp och överallt där jag har saker. Jag har verkligen mycket saker i mitt rum, FÖR mycket. Mitt "tv-bord" ska ju bort, mitt skrivbord, nattduksbordet, byrån och ja. ALLT ska bort förutom min säng och garderoben (som vi ska göra om). Så när jag är klar med det så ska jag måla om mitt rum, en total makeover alltså :) Har väntat länge, men snart är det dax. Men nu måste jag sätta fart ifall jag ska komma någon vart. Vi hörs senare!

Apologize, men vilken version?

OK, jag vet att låten heter Apologize med One Republic feat Timbaland. Men det jag undrar över är vilken "version" den här är (här nedan för), för orginalet är det iallafall inte för det låter så här. Den här nedan för är det mer "dunk" i! Snälla, den som vet eller kanske till och med har låten? Skicka på mail eller adda mig på msn [email protected] eller vad som helst! I want it.



UPDATE:
Woho! Är jag inte bäst eller!? Jag hittade den!!!!!!!!

Dagens dag och köp!

Hej!

Idag har jag gjort lite mycket saker. Var nere i stallet vid elva ca och träffade Sanna & sa hejdå till henne (hon åker till Paris i 5 dagar imorgon). Och så var vi och tittade på Saga´s nya halvblodssto och fölhingst. Ursöt hingt, Lexus som han hette tror jag!

Vid halv ett åkte jag, mamma och pappa upp till Kungens Kurva och Hööks. Jag är eller VAR av akut-behövande-ny-hjälm ;p Åkte runt lite här i Södertälje igår, men hittade ingen hjälm som jag ville ha. Men jag visste att en tjej i stallet hade en skön hjälm, för det är hennes som jag har lånat hela tid, men när vi väl kom till Hööks så var den inte alls lika skön som hennes... Det fanns 3 sorter till av olika hjälmar. Jag hade ju provat Sannas hjälm, men jag har alltid tyckt att jag sett urmuppig ut i den (en HI-LITE PRO PLUS HJÄLM) men det fick bli den tillslut iallafall. Den var urskön ;p hihi.
En sak jag inte fattar bara är att i min gamla/förra och första(!) hjälm så hade jag strl 54 (tror jag) och den har jag kunnat haft, sen ett år tillbaka eller nåt. Och det fattar jag inte hur?! För att idag när jag provade hjälmar på strl 55 så gick den inte ens på huvudet :s Mitt huvud är alltså ju i strl 57! Jag förstår inte hur, hur, hur?! Haha.. Knäppt, men aja.

Hjälm var inte det enda jag köpte där. Jag och mamma har ju alltid pratat om att jag skulle köpa en vinterjacka som jag har i stallet (endast), alltså en riktigt vinterjacka. Och idag köpte jag en, den är faktiskt väldigt varm och gosig, dessutom väldigt praktiskt i och med att det är en reflexjacka! Så nu borde man inte kunna bli överkörd iallall ;p Haha.


 



Vi käkade på Heron City och där blev det även det roliga spelet, Guitar Hero köpt! =) Så nu har vi det också. Lite sega, men det är nog en 200 kronor billigare nu eftersom att det har gått ett tag sen det kom ut! Köpte även ett påslakan till min säng! Och det var väl allt.

Tack snälla mamma och pappa för allting!

Blink - I Miss You

Åh, den här låten är 7an så det bara skriker om det!

Morrn!

Vet inte hur jag ska börja detta inlägg, så jag går rakt på sak. Idag ska jag vara med Sanna och jag ska sova hos henne idag igen! 5e natten blir det. Så jag kommer inte att blogga någonting idag...
Vi kommer nog antagligen titta på sommarkrysset eftersom att Sannas älskling är med där, Brolle Jr eller Kjell Wallmark som han egentligen heter ;p hahahaha...

Hoppas ni har en bra dag, trots vädret!
Vi hörs imorgon =)


Listan för bloggdesigner

hej hörrni!
just nu har jag inte tid att blogga, inte ens att sitta vid datorn. Men när jag väl får tiden så sitter jag och gör bloggdesigner till er som har beställt (ni kan fortfarande beställa). Ni får acceptera att det kan ta lite tid.

Så här ser listan ut just nu:
1. Elini J - Du måste skicka dina inloggningsuppgifter omedelbart!
2. Mona M
3. Soma P
4. Olivia B
5. Nettan G
6. Mark M

Som ni ser här ovanför så har jag en del att ta itu med. Men håll ut!

Kärlek till dig!

Sanna Engkvist, du är ljuset i mitt liv.

RSS 2.0