United Flight 93

Som de flesta kanske vet är "United Flight 93" INTE en låt. Det är en film som handlar om planen som den 11 September -2001 flög in i World Trade Center och Pentagon. Den filmen såg jag idag på kanal+. Den är väldigt bra, men samtidigt jobbig. Blir nästan arg när dom visar den på tv för jag både vill och vill inte se den, men det går inte att undvika den.
Det är rent ut sagt hemskt att detta har hänt i verkligheten. Tänk om man var en av dom i en utav planen, jag skulle få panik. Liksom, veta att man ska dö och aldrig mer få träffa sina anhöriga. Usch!


Därför vill jag att ni tar vara på era nära och kära. Även om ni har en eller flera syskon som ny skojjbråkar lite med och inte alls visar att ni älskar varandra, så gör ni det, allra längst inne i erat bankade hjärta. Där finns de näraste och käraste som ni älskar mer än allt annat på jorden -eran familj.



Jag älskar mamma.
Jag älskar pappa.
Jag älskar brorsan.
Jag älskar min familj <3 dom är det bästa jag har.



/ thess

http://www.unitedheroes.com/

she moves in her own way

Vilken dag! En riktigt rolig men ansträngande.

Det var alltså USM F16 idag och vi hade första matchen mot Telge SIBK kl 08. Så jag var tvungen att gå upp kl 06 eftersom att vi alltid har samling 1h innan. När ni läser dethär tänker ni säkert "gud va jobbigt att gå upp så tidigt!" och ja, det trodde jag också att det skulle vara, men faktum är att det var riktigt skönt! kände mig frisk och pigg!


Alltså, första matchen mot Telge SIBK. Första perioden stod vi upp rätt bra men andra inte alls. Resultatet blev 0-6 till dom.


Andra matchen var mot Åkersberga IBF. Och ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket utav den matchen...? Det är som bortblåst, men jag kommer iallfall ihåg att jag gjorde mål. Och resultatet blev 3-3.


Våran tredje, sista och avgörande match var mot Högdalens AIS. I den matchen provade vi ett nytt spel, så att vi spelade 2, 2, 1. Och ni som inte håller på med innebandy fattar nog ingenting just nu, haha. Men ändå... Och det funkade riktigt bra, vi hade aldrig spelat så förut och på bara några minuter så satt det i våra huvuden som att vi hade spelat det i all evighet. I andra och sista perioden så stod det 2-1 till dom och det var bara drygt 2 minuter kvar, så kommer jag in från hörnet och skjuter och så tar skottet på fias fot och den går in i mål! Rååskön känsla. Och domaren såg inte att den gick fot och in, haha. Så nu stod det 2-2 som även vart resultatet.



Dock så gick vi inte vidare, men det var inte tanken att vi skulle göra heller, dom är ju trots allt 2 år äldre än oss. Men det var riktigt riktigt kul att spela!


/ thess

a thousand miles

Ikväll var det match med damlaget Division3.
Kolpenäs - Södertälje IBK
Jag kan lova er, det var tufft! Fast det var ändå riktigt roligt att spela. Ingen jättebra bra match utav oss men det blev ändå vinst! Och det var det vi var där för, att vinna och ta hem 3p. Känns skööönt!
Första målet görs av Matilda Sjödin. Andra målet görs av Katrin Beerndt. Tredje målet görs av Mikaela Jonehed. Fjärde och sista målet görs av mig (Therese Heed). Hihi. Och burken fick Felicia Lundin (Y).
Dock så fick inte alla spela "/ ...



Imorgon är det USM F16 också. Det blir nog riktigt tufft medtankepå att vi är ett 93lag och dom 91lag. Men det ska bli kul ändå! Första matchen är kl 08 på morgonen, vi möter Telge SIBK. Andra matchen är kl 12 mot Åkersberga IF. Tredje och sista matchen är kl 16 och då möter vi Högdalens AIS. Jag har ingen aning om hur Åkersberga & Högdalens är, men respekt ska man ha.


/ thess

hey there delilah







yes, detta köpte jag idag på stan. Först en jacka från Intersport (Y) finally. Och sen en "cardigan"-liknande sak från Indiska.
Woohoo, I love Indiska <3








/ thess

trebles, trebles

jag vet inte varför, men jag har bara gått och förälskat mig i kortärmade t-shirtar! dom är så snygga! jag älskar dom. Snygga & enkla & lätta att kombinera med.

boston

Nu är det äntligen LOOOVV! så himla skönt. Det här behöver jag verkligen, är så trött på skolan och alla människorna där (inte mina kompisar). Jag tror nog alla behöver det här, speciellt vi i årskurs 8 & 9 eftersom att vi har så himlans mycket prov just nu. Ex. så hade vi, "min" klass, 4 prov, PÅ EN VECKA. Sjukt jobbigt. Tyvärr så blir det nog ändå lite plugg på lovet, man kommer nog aldrig riktigt bort från skolplugget...


Men nu ska jag inte tänka så mycket på det, just nu längtar jag tills på Onsdag för då ska jag äntligen upp till huvudstaden. Det var verkligen ÅR och DAR sen. Ska bli grymt kul, just att slippa gamla Södertälje Centrum för en gångs skull. Jag ska dit med Frick & Fia btw.


Annars på det såkallade "novemberlovet", så händer det massa andra saker också.. detta kan låta töntigt, men en dag nu så blir´e Disneykväll hos Frick. Riktigt roligt, för jag älskar Disneyfilmer. Haha. Nån mer som gör det? Aja, nu ska jag inte uppehålla er längre. För guds skull, ta och njut av lovet!


/ thess

gimme more

jahej!
för er som brukar läsa min blogg, har ni säkert märkt att jag har ändrat utseénde nu, äntligen! fast jag är inte riktigt klar än.. jag kommer också att från och med nu börja med dagens låt som min rubrik! just as you know.

/ T

RSS 2.0