Vilken ska jag välja?

Snart öppnar jag ett bloggdesignsystem! Nu undrar jag bara vilken ikon jag ska använda. Vad tycker ni?
OBS!
Nettan, du får inte svara! ;p

- Jag gillar denna just för att den kännetecknar MIG. Med Bill
och för att det är bilden från min header. Lätt & känna igen dessutom!
(Går att klicka på och då kommer man till min blogg.)




- Jag tycker inte det är något fel på denna heller. Den här är
väl lite mer "vanlig", kanske lite FÖR vanlig med tanke på att
den är då ganska lik de flesta andra. Jag vill sticka ut!
(Färgen på fjärilen och strecket under mitt namn ändras efter
hur designens färger är.
Även denna går att klicka på och man kommer då till min blogg.)



Som sagt, säg vad ni tycker! =) Fast... Bara därför är det ju inte
säkert att jag väljer just den! Hihi.

OBS! Min meny är inte borttagen! Den är just nu bara lite seg att komma upp!

En Söndag i Juni!

Heeeey!
Nu är jag på lite bättre blogghumör.

Idag sov jag ut ordentligt och nån gång vid ett-tiden så åkte jag m. familj upp till Skärholmen, där vi btw träffade på fam. Lundberg - vilket vi gjort nästan alla gånger vi har varit där. Jaja.
Startbutiken vart såklart Cubus! I ♥ cubus. Där hittade jag först ett grått linne för 50:- på rean och sedan en turkosblommig tunika för en lite dyrare peng. Men den lämnade jag senare tillbaka eftersom att jag hittade en annan tunika på en annan affär som var mycket snyggare! Dessutom tyckte mamma att den såg ut som en städskrubb, haha.

Vidare till resten av alla frestande butiker! Letade efter ett fodral på Gina och det hittade jag. Men jag köpte inte något eftersom att den rygguringningen inte var alls lika "djup" som jag ville ha. Jag vet att det finns på t.ex. Style By Stars och American Apparel på Götgatan. Men dom är ganska så mycket dyrare. Ligger på minst 300kr iallfall och på Gina ligger dom kanske på lite över 150 kr - fast då inte lika snygga. Aja...
Jag köpte iallfall en sak på Gina och det var en...? Va säger man? Jag vet inte ens vad sådana kallas? Den är iallafall virkad eller stickad (läs: vad är skillnaden? haha). Den skiftar i rosa och rött, lite oversized.

Sedan köpte jag en tunika från Vero Moda som jag har letat efter sen några månader tillbaka, det är bara det att nu hittade jag en likadan fast i en ännu snyggare färg. Såklart så fanns inte den i min storlek. Så jag köpte den jag letat efter ändå, ska ner på stan imorgon och titta om den andra inte finns där, men det tvivlar jag starkt på.
Juste! Jag måste även hämta ut min T-shirt från Indiska imorgon. Den får jag INTE glömma.
Jag funderar på ifall jag ska lägga in bilderna på kläderna nu eller så gör jag det imorgon när jag har varit nera på stan. Ja, så tror jag att jag gör.
Imorgon måste jag ju upp hyffsat tidigt, nån gång vid nio eller nåt. Käka frukost, fixa mig, åka ner på stan och byta / hämta / köpa och sen är det sommarjobb med kusinerna som gäller! Varje sommar brukar vi få sommarjobba hos farmor & farfar! ;p Jag tror det kan bli riktigt roligt, vi hade ju så kul i Dalarna för inte så länge sen så. Haha.

Vid halv nio på kvällen åkte jag till Sanna för att bestämma lite inför nästa vecka (läs: i stallet). Men jag fastnade där ett bra tag. Micke (Sannas pappa) bjöd på både fanta och chips! Sen så tog vi en tur med Zacko och han fick bada. Jag var inte hemma förns elva! För er som inte vet så har Sanna varit bortrest i två veckor. Riktigt kul att hon är hemma igen, vi hade en del att prata om - eller, JAG hade en del att berätta om vi säger så istället ;p Hehe. Vi lär nog hitta på något kul i veckan också. =)

Thilda kommer ju hem imorgon också. Hon som har varit och degat i Spanien i två(?) veckor... Kommer ju vara värsta neger! Jag vill också, jag vil ha tillbaka min färg från Turkiet! Den försvann så snabbt...  Jävla Sverige som ligger så fel på jordklotet när det gäller sol, värme & bad. När hade vi en bra sommar sist? Det var så länge sen att man inte ens kommer ihåg! Kom igen, give us some warm sunbeams.

Osäker på vilken kille du ska satsa på?

Eller vill du bara veta vem din stora kärlek kan vara? Tryck dig då in på denna länk.
Även jag har provat på denna kärlekskalkulator. Behöver jag säga något mer än att jag är nöjd? :D hihi.

VIDEOINLÄGG - Nea kritiserar!


Vad mer begär ni?

Är inte nå sugen alls på att skriva blogg just nu. Bloggstatistiken är sämst och jag tycker att jag har förbättrat mig med mer bilder. Vad vill ni ha mer? Videoinägg kommer in ibland. Väldigt sällan faktiskt. Tyck till! Anonyma eller icke spelar ingen roll.

Hur fungerar bloggkoll?

Några/många av er som besöker min blogg kanske inte förstår vad den här vita "bloggkollsknappen" till höger är till för. Då tycker jag att ni ska se denna film som är rolig, kort men även informationsgivande!



Ps. Varför inte börja prenumerera på min blogg?
Det gör du genom att klicka på denna lilla knapp!



Rösta på Tokio Hotel i Kerrang awards!

Det kända, brittiska rockmagasinet Kerrang genomför nu så kallade "Kerrang Awards". Eftersom att vi alla vill att Tokio Hotel ska ro hem så många priser som möjligt (läs: för att dom är bäst såklart!) så är det bara att rösta! Det finns inga nomineringar, utan man kan rösta på vilken band som helst i vilken kategori som helst.

De kategorier där Tokio Hotel kan vinna är dock följande:
- Best Live Band
- Best Single
- Best Album (Scream)
- Best International band
- Best International Newcomer


Kom igen nu Sverige! Rösta, rösta, rösta här!


Gårdagens köp!


- Tunika från Ninves by Marc O´Polo. 475:- på rean.
Man ser dock inte så bra på denna bild. Den är inte så mörk.


Mascara från HM by Isadora. 65:- på rean.


- Armband från Deluxe 24,90:- på rean.


- Örhängen från Deluxe 27,50:- på rean.

Nu går jag och lägger mig!


Therese shoppar, i spöregn

Jag drog som sagt ner på stan (med mamma & pappa) och då fick jag med mig lite saker hem faktiskt! En tunika, örhängen, armband och en mascara. Är riktigt nöjd med grejerna - för en gång skull! =) Sen hittade jag också en t-shirt, men hade inga pengar kvar att köpa den för så den hämtar jag imorgon!
Jag kommer att lägga upp bilder på allting senare, eller imorgon, för då ska jag & mamma till Skärholmen och då kanske det blir lite mer köp!? =)

När vi kom hem drog jag & pappa ut och sprang och ni skulle bara veta hur blöta vi var när vi kom tillbaka. Ja, DYNGBLÖTA! Jag kunde fan vrida ur min t-shirt! Det SPÖREGNADE! Haha. Men det var på något sätt skönt ändå i slutet, & bara skita i det och springa i alla vattenpölar och ääälska regnet!

Så nu har jag precis duschat och gjort flätor i mitt hår - igen Snart kommer fam. Lundberg & Rohlin hit. Ska bli roligt, det var ju ett tag sen jag träffade nea!
Btw, måste ner till stallet också. Jag får se om jag rider eller inte. Annars blir det bara mat och pyssel! =) Baileys är så otroligt söt & gosig.

Nu måste jag göra mig iordning lite grann.


Morgonutseende :D

God morgon alla sömntutor!

Nu har jag varit uppe sen tio cirkus. Blev väckt av en fotograferande pappa! Ni får se bilderna här under. De är inte så vackra ska jag säga er! Hhaah... Gammal mascara och ruffs i håret! :p Jaja. Jag antar att jag inte är den ända som ser ut så här på mornarna (som tur är!)

   

På tal om utseende på mornarna så har jag märkt att mina läppar är mycket större då precis när jag har vaknat. Det ser ut som att jag har "sprutat i" restylane. Dock så tycker jag om de då, lagom size! Kanske ska gå och göra en läppförstoring? Haha. Nej, jag skoja! Det skulle aldrig i livet falla mig in att göra en skönhetsoperation - om jag inte såg ut som ett missfoster såklart.

Aja, nog om det. Nu ska jag bädda sängen & börja göra mig i ordning för att dra ner på stan med familjen en snabbis & sen ska jag ner till stallet.
Juste! Jag har glömt att berätta. Igår när jag var på väg hem från stallet så träffade jag Maria. Ni vet hon som hade Apache nere hos oss? Hon träffade jag iallfall! =) Stannade och pratade lite, hon skulle tydligen ner och hjälpa någon att hitta till vårat stall - stallplats? Det får vi väl snart se. Kul & träffa henne iallafall... =)


JUST NU SITTER JAG & DRÄGGLAR!


MAAAAAHHHHHH. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bill Snyggaste Kaulitz!

Jag listar de snyggaste kändisarna!

- Artister:
1.
Bill Kaulitz - SNYGGAST AV ALLA!
muuuums ♥♥♥

2.
Tom Kaulitz

3.
Björn Gustafsson (komiker)
------------------------------------------------
4.  
Chris Brown

- Fotbollsspelare:
1.
Cristiano Ronaldo

2.
Fernando Torres

3.
Fredrik Ljungberg
------------------------------------------------
4.
Christian Wilhelmsson


- Skådespelare:
1.
Channing Tatum

2.
Chad Michael Murray

3.
Heath Ledger &

 
Orlando Bloom
------------------------------------------------
4.
Filip Berg

Det var alla. Eller, dom som jag kom på iallfall. Känns som att jag har glömt en massa! Ni får ju gärna skriva och säga vem/vilka ni tycker är snyggast!

Våran innebandymatch!

Nu tänkte jag slänga in tre bilder från när jag, pappa & tim spelade innebandyy. (Jag & pappa vann såklart)!





Och så avslutar jag med en bild på enbart mig. Snygg min jag gör, ellerhur!? Haha....


Ska nån gång försöka göra en videoblogg också, tyvärr inte en a la Kissie! Haha, skulle skämmas alltför mycket! Visst skule det vara skönt & kunna prata ett inlägg, men nej. Jag hatar min röst, jag tycker att jag låter så barnslig. Och dessutom så känns det råtöntigt att sitta och filma sig själv... ;p No thanks.


Mitt krullhår!


Så här blev mitt hår efter att jag gjort massa flätor! =)
Håret var ju självklart blött då när jag gjorde det.
Jag tycker det är helt okej. Skönt att ha det ibland, för det känns som att jag
inte behöver trixa så mycket med håret då!

Uppdaterar bloggen snart!

Skulle bara skriva att jag om nån timma uppdaterar, så kika in då! ;)

Drömmar & jobb

Heejsan! ;p

Det är inte blivit nå bloggande alls idag, tyvärr. Har nämligen varit på mammas jobb till kl tre. För er som missat så är det leksaksaffären Toys´R´ús! Eftersom att mamma har hand om spel & pussel så fick jag gå och fylla på och rätta till de.

På lunchen käkade vi gott på Americanen och så tittade jag in i The Phonehouse lite snabbt. Hittade en mobil som jag KAN TÄNKA MIG. Men jag vill fortfarnde leta vidare, det KAN ju finnas nån annan ;) Jag tycker att man borde kunna skicka in önskemål om telefondesign - precis som med bloggen! Haha. Jag skulle lätt betala en slant eller två för att få det! Något som kommer i framtiden kanske? Hoppas på det. Haha.

Jag/vi kom inte hem helt tomma heller. Med oss fick vi ett innebandymål! Så nu har jag något att skjuta på hela sommaren! Bra, bra. Jag kan ju säga att bruksanvisningarna och förklaringen var sämst! Men eftersom att jag & mamma är så otroligt smarta så fattade vi ändå! ;) Jaja.

Nu ska jag ner till stallet & Baileys. Vi hörs senare!
Ps. Jag drömde om mig & Bill (Kaulitz) inatt! Haha. Det var den absolut BÄSTA drömmen på länge =) Pirr i magen... Haha.. Ni som läser det här nu tycker säkert att jag är HUR töntig & barnslig som helst, men det är så här det är att vara tokigt "kändiskär"! Bara så ni vet. Haha. Bill <3 SNYGGING!


Lejon och människor återförenas!


NAAAAAAW!

Puss och sov gott på er!

Nu tänkte jag skriva ett sista inlägg för dagen här nu då =) Har ju tyvärr inte blivit så mycket skrivande, utan mest lite annat smått & gott. Men jag har helt enkelt inte haft lust & skriva idag - har framför allt inte haft något kul & skriva om så att ja.

Idag har jag nog varit ute i sammanlagt två timmar och fipplat med bollen. Det är faktiskt riktigt roligt måste jag säga. Ännu roligare är det när jag, pappa & (läs: ibland) tim kör "matcher". Haha. Fast just då springer jag nog runt & retas med tim, höhö.
På tal om innebandy. Fyyyyyyyyyyyy, vad jag längtar till att innebandysäsongen drar igång igen! Jag LÄNGTAR verkligen! Ååååhhhhh, ge mig innebandyträningarna. Ge mig innebandymatcherna, GE MIG SM I FALUN! <3

Jaja. Nu ska jag gå och göra flätor i mitt blöta hår, jag ska vara krull på mammas jobb (läs: Toys´R´us) imorgon! Haha. Ha en fin kväll tänkte jag skriva ;p hehe. Jag menar ju såklart God natt!

Danny Saucedo - Tokyo LIVE

Maaaaaahhhh. På sistone har jag blivit typ beroende av Danny... Eller, kanske
inte av HONOM... Men av hans låtar! =)
Kolla på den här videon bara hihi.

Vinn en plattång hos Lily!


Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se,
som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.


Animations på Tom Kaulitz.

  
 

Visst är jag snäll? ;)

Öppna bloggdesignsystem?

Hejsan allihopa!
Håller just nu på med Nettans header till bloggen. En så länge ser den bra ut, hoppas hon blir nöjd.

Jag funderar på att öppna ett system för bloggdesign... Gratis såklart. Jag hade ju det för några månader sen, fast då var jag inte så duktig. Är ju fortfarande på nybörjarstadiet, men jag har lärt mig en del nu + att designadinblogg.se alltid finns till hands.
Jag får se hur jag gör.

Nu ska jag fortsätte med designen. Puss!

Sov gott!

Nu har jag suttit i snart en timma och klurat med Nettans header. Jag vet inte riktigt hur jag ska få till det så det blir som tänkt. Jaja, här orkar jag iallafall inte sitta hela natten. Jag ska gå och sova nu. Hörs om några timmar igen!

Bild på Baileys



Detta blir den ända bilden (har flera) men jag blir så less på att kvalitén blir så jävla kass!
Den här bilden är den ända som det är iallfall hyffsad skärpa på, efter att jag har förminskat den.
Visst är hon söt!

Danny ft. Therese - If only you

Sätt på högsta volym och njut,
fan vad den är bra!


Och här LIVE från Sommarkrysset 2007.


Visste ni förresten att Danny Saucedo toppar listorna i Ryssland? :o
Han "slår" artister som Leona Lewis, Madonna och till och med deras eurovisionschlagervinnare! Snacka om erövrad eller vad?!

Natasha Beddingfield - Pocketful Of Sunshine


Kinamat på listan

Kom nyss hem från Baileys. Skriver om det senare & lägger in lite bilder också! Hihi.
Nu ska jag & mamma åka och handla Kinamat! MUMS säger jag!

Torsmobackens Sungria

Nu sticker jag ner till Torsmobackens Sungria, även kallad Baileys! ;)
Ps. Hon ska snart föla!!!


Dags för en Therese tipsar!

F.r.o.m. nu när jag har fått en sån fin design & allt så har jag tänkt börja tipsa er om saker varje vecka! =) Det kan vara precis vad som helst, så håll utkik!

Här kommer iallfall v.26s tips, som är en bok (kan låta tråkigt, men är helbra att ha med när man ligger på stranden)!

- EGO GIRL av Carolina Gynning och Ingrid Carlqvist.

Vem har inte läst denna... Egentligen!?
Boken är baserad på hela hennes liv och efter nu när jag har läst den, förstår jag hur tuff hon egentligen är! Hur lätt man själv skulle kunna råkat mycket sämre ut - om man varit i hennes situationer.
Det är en riktigt intressant bok och man tröttnar liksom inte på den, den är uppe vid liv till ända fram till slutet! Dessutom får man ju reda på en massa saker man inte ens hade den blekaste om. I boken finner du även en liten "överraskning".
Tycker absolut att denna bok är värd en chans! Man behöver inte gilla Gynning, den är bra ändå.

"I Ego Girl berättar Carolina Gynning om sig sälv. Om hur hon som tonåring kastades in i den internationella modellvärlden där hänsynslösa agenter inte skyr några medel.
Hon talar öppenhjärtigt om våldsamma män, om kokainfester, om ätstörningar och om livet runt catwalken - men berättar också om hur rolig och glamourös hennes tillvaro ofta är."




Nyss hemkommen!

Nu är jag tillbaka igen efter att ha varit ute och sprungit i drygt en halvtimma! Det var riktigt skönt, fast det blev ganska så jobbigt ett tag med solen som stekte på.
Sen, nu ska ni få höra något konstigt. I slutet av sprinturen så började det svida under armarna och nu när jag kom hem så kollade jag var det var. Då ser jag två rödmarkerade "prickar" som är lite ovanför armhålorna - på båda armarna! Det kändes/känns precis som getingstick, sved som fasiken!
Men det är ju omöjligt getingstick! Jag fattar inte vad det kan vara för något!? Det bara kom liksom... Jaja.

Innan jag sprang var jag också ute och lekte med klubba & boll. Sammanlagt så har jag varit ute och tränat i nästan 1½ timme idag! Duktigt Therese! =)

Nu ska jag duscha och sedan värma lite rester från igår och slänga i mig det. Sen vet jag inte ifall jag drar till stallet direkt eller om jag väntar tills det har blivit lite svalare. Det är faktiskt ganska jobbigt att vara i stallet när det är så pass varmt som det är idag! Även fast det blåser lite ;p

Som sagt... Nu ska en hungrig jag gå och äta.
Ps. Jag älskar min blogg!!! Hihi.


Vinn en valfri sommarklänning hos Lily!

 - Axelfri klänning med knappar

 - Axelfri smockklänning

 - Babydoll Miniklänning / topp

Det finns en tävling på LILY´s (Lindas Lyas) blogg om att man kan vinna en klänning från Modeakutens hemsida.
Jag vet inte vilken jag ska välja utav dom här tre... Help!

Ps. Var med du också vettja!

Hur ska min dag bli idag?

Kunde inte blogga någonting igår eftersom att jag inte hade tillgång till datorn. Men nu är jag tillbaka, nyvaken & allt. Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp min dag.

- Dribbla lite med boll & klubba
- Springa ev. fysa
- Rida Baileys

Jag tänker så här att det kanske är lättare att komma ut och springa efter man har hållt på lite med bollen... Fast då sen efter jag har sprungit så kommer jag vara så himla lat i stallet! Därför funderar jag på att börja med stallet, men jag VILL ut och dribbla nu. Haha. Vilket I-landsproblem va? ;p

Jaja. Vi får se hur det blir. =)


Ny bloggdesign!

Nu ligger min nya bloggdesign äntligen uppe! Snygg va!? Själv är jag aasnöjd!
Stort tack till Johanna W för hjälpen, henne är verkligen att rekommendera =) Hihi.


Blir inget mer bloggande alls idag. Vi hörs imorgon igen! =)


thererese.blogg.se : Vad försöker du säga?

Har ni också märkt att på många av Tokio Hotels bilder så gör Tom alltid ett speciellt "tecken" med sina händer. Här är två ex.:





Jag kan inte sluta tänka på det. VARFÖR gör han så och BETYDER det något? :o
Den som vet får gärna berätta, haha.

thererese.blogg.se : Vote/Rösta!

Rösta på Bill och Tom som Tysklands stilikoner!

Bill och Tom är med i Welt Online's omröstning om vem/vilka som är Tysklands stilikoner.
RÖSTA ffs!
http://appl.welt.de/stilikone/index.php?type=h&person=16


Bill und Tom Kaulitz (Tokio-Hotel), Musiker Weil Hunderttausende Teenager nicht irren können


thererese.blogg.se : Bilderna från Dalarna!

Lägger in dom utan ordning.


Dag 1.


Dag 1.

"Huset" vi vistas i.


Konturbild av Becca (kusinvitamin) och farfar.


Tim & Becca


Tim, Becca & jag - asgarvandes! Hehe.


Same same.


Utanför ett stall, på G till "Dössberget". På midsommar.


Mamma, jag & Vincent.

Midsommarstången på Dössberget.


Amanda, Becca & jag på Dössberget. Haha, det var lite soligt! ;p


Jag.


Jag sittandes i Becca´s knä & Tim.


Becca & jag. Tycker inte det ser ut som jag. Min frisyr var på något sätt annorlunda.?


Becca & jag kastar pil vid stugan.


Jag, Becca, Amanda & Tim ute med båten. Tim på G.


Becca är tillbaka efter ha sprungit vilse ;p


Amanda tillbaka efter att också ha sprungit vilse ;p


Det började hagla, regna, åska och blixtra! :(


Det var inte förns nu som jag märkte hur lågt ner molnet är. Ser ni?


Vi fyra är ute med båten igen. Amanda på G. Älvorna dansade runt oss.


<33


The båt :)


Snigg bild.


Mmmm, världens godaste! Svulla, svulla, svulla!


Det var några bilder det. Skulle jag lägga in ALLA skulle det ta en hel dag! Det är sjukt många ;p
Ni får ursäkta kvalitén. Även fast det är från en systemkamera. Men det är för att jag har förminskat bilderna så mycket som de har blivit lite kasst. Jaja. =)

thererese.blogg.se : Pjuh

God morgon!
Nu har jag suttit här i ca en timme och klippt & klistrar med bilderna från Dalarna.  Jag är DÖhungrig nu så att bilderna får komma upp lite senare idag...

Lägger in en lite rolig bild på Tokio Hotel så länge...  Haha...


thererese.blogg.se : God natt!

God natt säger jag! Vi hörs imorgon <3
Ps. Några av mina läsare är tillbaka, skoj! =)


thererese.blogg.se : En liten lista.

Hur gammal är du? 15 år och 4 månader.
Var arbetar du? I stallet, om man nu kan se det som "jobb" - Näe!
Var bor du? I staden Södertälje.
Hur lång är du? Jag tror ca 1,67 precis.
Vad har du för hårfärg?
Blond och lite mer blond.
Vad heter din favoritlärare? Min favoritlärare heter Gunilla för att hon är bäst och har det roligaste ämnet - hemkunskap:)
Har du bra betyg? Jag ska bättra mig till slutbetyget!
Tråkigaste ämnet? Matte och musik måste jag faktiskt säga för att våra musiklektioner är sämst.
Har du fuskat på prov? Ja och förresten, vem har inte det?
När tuggade du tuggummi senast? För nån timme sen.
När var du på semester senast? Ja, jag kom hem idag från våran sommarstuga i Dalarna.
Vilken färg är det på din tandborste? Mest lila. Även silver och vitt.
Använder du glasögon? När det är soligt (H)
Sminkar du dig? Ja, när jag känner för det.
Bor dina föräldrar ihop? Yes.
Vem är bäst, mamma eller pappa? Man kan inte välja mellan ens föräldrar. Båda är bäst på sina sätt!
Hur många syskon har du? en storebror.
Talar du med dina gamla vänner? Hm. Ja, det bror på vilka som klassas som "gamla vänner"?
Hur många piercings har du? två stycken - ett i vardera öra. Skulle inte ha något emot en på "sidan" av hakan.
Hur många tatueringar? Ingen och jag kommer nog aldrig skaffa någon heller.
Är du singel? Yes.

thererese.blogg.se : Regina Spektor - Samson


thererese.blogg.se : hrmpf.

Hej!
Nu är jag hemma från sommarstugan. Tänkte bara skriva det och att jag funderar på att sluta blogga eftersom att det är inge kul när man kommer hem och får se det här :

 

Visst, jag har ju inte varit hemma och det har jag ju skrivit, men ändå... Jaja.
Ikväll eller imorgon kommer det upp bilder, nu ska jag till stallet. Hej!

thererese.blogg.se : Tokio Hotel TV [episode...]

Det här är det som jag har att bjuda på, medans jag är bortrest! =)
Detta är fortsättningen på detta inlägg. Så, enjoy alla!

EPISODE 16


EPISODE 17


EPISODE 18
 

EPISODE 19


EPISODE 20
 

EPISODE 21


EPISODE 22
 

EPISODE 23
 

EPISODE 24
 

EPISODE 25
 

EPISODE 26
 

EPISODE 27
 

EPISODE 28
 

EPISODE 29
 

EPISODE 30
 

EPISODE 31



Snart åker jag. Glad midsommar allihopa! Hörs igen på Söndag så gå ingenstans.

thererese.blogg.se : Färgad & klippt

Nu är jag hemma från frissan.

Det vart jätteljust! Vilket är jättebra, eftersom att jag vill ha det så. Tyvärr så ser man inte så bra på bilderna men det är iallfall något. Vissa av er kanske inte ens ser något skillnad, men det är inget konstigt med det för jag färgade ju bara utväxten (var inte SÅ "stor") och så toppade jag bara. Vanliga gamla frilla. Jag skulle tycka det vore roligt & testa någon ny frisyr, men feg som man är... Finns så många tankar. Speciellt om vad andra ska tycka & tänka, för jag är ganska känslig för sånt. Hehe. Så det blir alltid samma gamla vanliga.

Här nedanför följer lite bilder:



 

Nu ska jag ladda Mp4:an och börja packa! Vi hörs snart igen.

thererese.blogg.se : Barret ska fixas

Hej gullungar!
Kom precis upp ur sängen, skönt...

Vet ni? Idag ska jag klippa mig och färga håret :D Jag vet inte hur länge sen det var? Skulle egentligen ha behövt gjort det innan Turkietresan, men då blektes ju håret av saltvattnet så dåf försvann utväxten. Men nu är den tillbaka, så det blir att fixa håret innan vi åker till Dalarna iställtet.

På tal om Dalarna så åker jag upp dit idag till farmor & farfars sommarstuga. Vi är alltid där över midsommarhelgen! =) Det är så mysigt där. Hoppas det inte regnar hela tiden bara...
Jag kommer alltså INTE att kunna blogga under 2 ½ dagar. Men jag kommer ju hem på Söndag vid lunchtid skulle jag tro. Så ni får klara er. Lägger upp nå skoj som ni kan titta på under tiden! ;)

Skriver iallafall en gång till innan jag åker iväg.
Men nu ska jag käka frulle och sen ner till frissan med mamma (läs: som också ska fixa barret).
Puss!

Ps. Kanske lägger in nån liten bild då också... Kanske... =)

thererese.blogg.se : Hej & hopp

Nu går jag och lägger mig för dagen. Ska bli riktigt skönt.
Hoppas på att få sova ut imorgon, även fast mamma är hemma! =) Hihi.

Puss & Kram på er! Hörs imorgon.

thererese.blogg.se : Hemma för dagen.

Kom för en stund sen hem från innebandyavslutningen.

Det var ju först träning och jag ska säga er att det var den skönaste och slappaste träningen jag någonsin har haft! Så kan varje träning få vara! =) Haha,.
Vi hade Beeptestet och det var helt stört. Det var nå fel på CDspelaren tror jag, lät som om högtalarna hade spruckit. Så Benge (?) fick sitta och vissla när "beepen" kom så vi skulle höra. Haha. Men det var ganska irriterande att man inte hörde vilken level man var på... Jag kom iallafall till 11,1. Alltså 3 nivåer sämre än sist då vi hade i skolan. Så nu har jag något att ta igen/förbättra till hösten!

Efter träningen åkte vi hem till våran ena tränare, Tommy och där käkade vi hamburgare! Gott! Sen var det dags för prisutdelning.
Årets spelare blev Ahlan framröstad som (oväntat... Haha)
Årets träningspris gick till fröken Jonehed.
Utvecklingspriset samt vandringspriset gick till våran lilla Matilda.
GRATTIS TILL ER! You girls deserved it.

Sen var det även dags för presentöppning och ja... Vad ska man säga om den, haha. Fia & Matilda var dom två som försökte vara lite "roliga" av sig genom att köpa bindor och stringtrosor i strl 40! Och så snälla som vi är så bestämde vi att Müller skulle få äran att få strintrosorna - Eftersom att hon var en utav dom få som inte visste vad det var som låg i just DET paketet. Något som alla vi andra på träningen hade gått och snoozat på! Haha.
Vi andra som köpt någorlunda normala hoppades ju självklart på att inte få dessa två paket, men det fick vi ju som sagt inte. Haha. Själv hade jag då (läs: tråkig som jag är) köpt en liten trisslott, haha. I gensvar fick jag en liten hårspray från märket PROFFS. Inget fel med det, behövs ALLTID.

Sen satte vi oss framför TVn och glodde på Sverige - Ryssland, fast jag som då inte är så himla intresserad satt mest och tog kort - vilket irriterade i princip alla, eller väldigt många iallafall. Hehe. Är det inte Cattis så är det jag!
Jag & Lollo tackade för oss och "moppade" hem efter första halvlek.

Bilder kommer upp här. När vet jag inte riktigt. Beror på när Cattis laddar upp dom på våran hemsida. Men snart hoppas jag på iallafall.
Hoppas ni andra också har haft en bra kväll!


thererese.blogg.se : Pasta Alfredo

Hola girls! .... and boys? =)
Just nu sitter jag och äter min lunch som idag är en pasta alfredo.

Vet ni? Idag har jag ÄNTLIGEN skickat iväg min bloggdesign till en tjej. Fan va skönt det känns. Nu är det bara & vänta tills den kommer, OM den gör det. Fast det lär nog ta några veckor för hon verkar ha ganska många att göra. Men men.

Och juste. Idag ringde jag ang min & neas PRAO. Våran "drömPRAO" var hos tjejtidningen FRIDA såklart. Gissa vad?! DET VAR BOKAT JUST DEN VECKAN VI HADE PRAO. Alltså blä. Nu känns det skittrist, för vi hade typ ställt in oss på att vi skulle få PRAO där eftersom att vi är ju fan 20 veckor tidiga! ;o Jaja. =(

Måste snart ner till stallet igen om promenera med Baron & ge honom mat. Sen ska jag handla den så kallade "presenten" tilla vslutningen ikväll. Sen får vi se om jag och fia tar moppen eftersom att vädret inte är så frestande. Fast det ser ju ut att börja klarna upp nu - som det har gjort alla andra dagar. Haha.

See ya!

thererese.blogg.se : Tokio Hotel - Rescue Me


En ny favorit!

thererese.blogg.se : Remember?

Haha.. Tittade vad jag hittade (läs: här nedanför).
Jag kommer ihåg när jag för länge sen hade www.kamrat.com och då hade man en massa såna hära på sin presentation. Haha. Nu finns dom även i Tokio Hotel! ;) GGRRRYYYMT.

╔══╦═╦╦╦╦═╗ ╔╗╔╦═╦══╦═╦╗
╚╗╔╣║║═╣║║║ ║╠╣║║╠╗╔╣╩╣╚╗
♫╚╝╚═╩╩╩╩═╝ ╚╝╚╩═╝╚╝╚═╩═╝♫

·´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*).•´`•»

·´¨*•.¸¸.Bill Kauitz *.¸¸.•¨`•»

·´`•.(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸) •¨`•»


·´`•.(*•.¸(`•.¸ ¸.•´)¸.•*).•´`•»

·´¨*•.¸¸.Tom Kaulitz*.¸¸.•¨`•»

·´`•.(¸.•´(¸.•* *•.¸)`•.¸) •¨`•»



..................♥..♥..♥..... ...........♥..♥.. ♥
...............♥............♥. ..♥...♥................♥
..............♥............... ... ♥......................♥
..............♥........T o k i o H o t e l ......♥.
...............♥.............. ...........♥..♥.....♥....♥
..................♥........... ........♥..........♥.........♥
.....................♥........ .........♥......♥..........♥
.........................♥.... ...........♥♥........... ♥
.............................♥ ........♥♥...♥.....♥
.............................. .....♥..............♥

thererese.blogg.se : Varför?

Good morning sötnosar!

Idag vaknade jag kvart i åtta! ;o Varför vet jag inte, men jag kunde hur som helst inte somna om. Så jag gick ner och la mig framför TVn och nu vid datorn. Vilken nörd jag är va... Haha.

Hade tänkt göra lite frukost och cykla ner till stallet.


På tal om något annat så tror jag att jag blivit pollenallergiker eller så är jag bara extra känslig mot något. Igår efter att vi hade sprungit coopertestet på innbandyn så började det klia as mycket i näsan och det kändes som att den skulle explodera! Dessutom började mina ögon att rinna som fan! Det bara kom sådär liksom, helt sjukt. Frågan är varför, jag har faktiskt ingen aning för det var ju ingen speciell "pollendag" igår? Skitknäppt. Nån som känner igen sig?

Men men, ska göra frukost nu. Puss!


thererese.blogg.se : A drop in the ocean


thererese.blogg.se : HITTA SNYGGARE....

NEJ, FÖR DET GÅR INTE!!!!!!!!!!

 

   
 
MMMM...

thererese.blogg.se : Tester!

Nu är jag hemma från träningen. Mätt, trött och nyduschad.

Idag hade vi en massa tester (läs: som jag hade glömt bort)! Men dom gick ganska bra ändå. Vi sprang några kilometer, sen maxa vi på armhävningar, situps & rygglyft på plint och lite annan styrka. Det var faktiskt ganska roligt =)

Imorgon har vi träning igen och då har vi det så kallade "Bip-testet". Förut tyckte jag det var asroligt, eller jag tycker fortfarande det är det, fast jag får alltid en massa fjärilar i magen! Haha, typ som att det är nån tävling, så känns det för mig - även fast jag vet att det bara är en själv som man tävlar MOT. Men det är väl kanske bra att känna så, i guess. Tror  jag presterar bättre då och har mer vilja. Hehe.

Efter träningen (läs: imorgon) så är det ju avslutning hos Tommy också och vet ni? ... Jag  har kommit på vad jag ska köpa nu för ca 20 kr. Min snälla mamma tipsade mig! ;p Haha. Fast eftersom att jag (läs: tror) att några ifrån laget läser min blogg så kan jag tyvärr inte skriva det här, för då blir det ju ingen överraskning ifall den personen skulle få den. Om ni fattar, vilket jag tror att ni gör!

Aja, hoppas ni har haft en bra kväll! Det är ju fint väder nu! =)
Kommer nog skriva/lägga in ett eller två inlägg till innan det är sovdags.

thererese.blogg.se : illamående

Hola!
Fy fan vad illa jag mår efter chokladbollarna. Tror jag proppade i mig 6 st! Haha. himla gott, men himla onyttigt - tur att man ska iväg och träna snart då! =) Gottgör samvetet lite iallfall...

Jag och Nea ringde om PRAO men vi kom aldrig fram, så vi ska ringa imorgon!
Annars så har jag suttit och skrivit brev till FRIDA Fixar ;p Hoppas man kommer med, det skulle vara roligt. Som vad skriver jag inte, för då kanske antalet av just DEN önskningen ökar. Hihi, jag är väldigt hemlighetsfull av mig! :)

Aja, nu måste jag byta om. Pusshej.

thererese.blogg.se : Chokladbollar!

Nu sitter jag hos nea med fia & edina.
Nea & Edina gör chokladbollar och fia sitter och suger i sig nudlar. Viktig information va! ;)


thererese.blogg.se : Tokio Hotel - 1000 Oceans


thererese.blogg.se : CP internet

Hej!
Hörrni, mitt internet är jättedumt så det blir inte så mycket uppdateringar idag - tyvärr...

Men nu har jag precis kommit ut från duschen iallfall och ska börja göra mig iordning och sen ska jag och fia till nea. Och då ska vi ringa om PRAOen, hoppas verkligen på detta! Skulle vara så grymt roligt! =) Hoppas, hoppas, hoppas!
Sen måste jag även ner på stan eftersom att vi har avslutning med innebandyn på onsdag. Då ska alla tjejer ha köpt en "present" för 20 kr och så typ byter man med varandra. Alltså 20 spänn! Det är ju skitsvårt, det får man ju knappt någonting för... Har ni något förslag att komma med? Förutom godis ;p

Aja, nu måste jag logga ut.
Ha det bra allihopa & kul att ni har börjat kommentera :D

thererese.blogg.se : Grymt!

Hello alla!
Jag har haft grymt många besökare idag! =) Jättekul!
Skulle bara skriva att det här blir mitt sista inlägg för dagen. Vi hörs imorgon! =)

Ha en fin kväll!

thererese.blogg.se : JAG KOM MED!



JAG KOM MED I DEN DEFENITIVA TRÄNINGSTRUPPEN!

thererese.blogg.se : NYTT REKORD!

NYTT BESÖKSREKORD IGEN! Gud, vad roligt! =) Tänk om detta fortsätter uppåt! Jag hade inte ens kunnat tänka mig att ha så här många som läser min blogg! Det är iallfall mycket roligare att blogga när jag vet att det är några som läser den! =)
Men det skulle vara ÄNNU roligare om ni kommenterade också! Hihi.

thererese.blogg.se : Enrique Iglesias RIKTIGTA röst!


Detta är  100% sant!

thererese.blogg.se : Sara bareilles - Love song (with lyrics)


thererese.blogg.se : Tokio Hotel och deras roliga "ljud".









Denna ÄLSKAR jag. Speciellt när Sara Bareilles sång "Love Song" kommer!


Och lyssna här hur gulligt Bill säger "the F-word"!

thererese.blogg.se : Bill Kaulitz....


.... hett!

thererese.blogg.se : Tråååååkigt

Vet ni? Jag har döööööötråkigt.... Jag har INGENTING att göra och jag ser ut som en uteliggare just nu, så jag har ingen lust & gå ut och göra något. Jag vill bara att den här dagen ska vara över... Tråååååååkdag! :(

Har förresten gjort klart kopian av min framtida blogg. Faaaaaaaaaaaaan, va snygg den är! :D Jag älskar den! Hihi.. Jag ska bara vänta på att jag får en bra bild till profilen och sen är den heeelt klar och då ska jag skicka iväg den bara. Hoppas designaren klarar av att göra den! Men det tror jag, det är nog inga problem för henne. Hon är jätteduktig! =) Mer än så här säger jag inte om designen, för jag vill inte att nån annan ska "sno" idén. Haha.

Hoppas ni har det mycket roligare än vad jag har!

thererese.blogg.se : Shayne Ward - No U Hang Up


thererese.blogg.se : Vaknat

Guten Morgen!
Nu har jag precis vaknat och sitter framför TVn. Kollar på nån film på canal+. Ska snart gå och göra mannagrynsgröt och sen hade jag tänkt åka till Nea - eller hon till mig. Vi ska nämligen redan nu börja ringa om nästa PRAO som är i nian, så att vi får de som vi verkligen vill ha. =) Får vi det så berättar jag det sen.

Nu ska jag göra frulle! Ha en fin dag!

thererese.blogg.se : Tröttmössa

It´s time for me to say bye bye.
Klockan är snart halv ett och jag är skittrött (Y)... Guten Nacht!

thererese.blogg.se : Svar till läsare!

En anonym läsare undrade vad mitt besöksrekord var.

Mitt svar till dig är: Jag kan berätta det om du skriver ditt namn och gärna en URL-adress så jag kan besöka din ev. blogg eller hemsida. Ok!? =)


thererese.blogg.se : Vart är du, Kenza?

Nu har jag suttit och väntat typ hela dagen på att Kenza ska uppdatera om sin Tokio Hotel-resa. Jag vill vet vad det där "hemliga samtalet" med tysken var om. Säkert om en träff med Tokio Hotel. Åh, jag är nyfiken. Hon skulle ju komma hem idag... Men det är klart, hon är säkert helt slut med tanke på att hon och hennes kompis Nadia har köat mer än ett dygn för att komma långt fram. Så det är ganska förståeligt ändå. Och hon utnyttjar nog denna tid till att ta lite paus från bloggandet. Smart, smart.

Men jag vill veta, och jag tror inte jag är den ända som vill det heller! ;p
Aja, får hoppas på imorgon då. Mirre skulle iallafall lägga in en massa bilder imorgon från Dortmund och Nijmegen.

thererese.blogg.se : Geh LIVE


Fan vilken känsla...
Helt mörkt, fullpackat med massa människor så börjar Georg & Tom att spela, Bill börjar sjunga och alla i publiken sjunger med. Fy fan. Jag vill också!

thererese.blogg.se : Bilder från Nijmegen, Holland




thererese.blogg.se : Baron NH

Idag har jag även varit i stallet. Jag longerade Baron med snodd + lina först. Men han var så okoncentrerad så jag släppte honom lös och så fick han motionera löst. Jag lät honom göra vad han ville, bara han inte stod stilla & käkade gräs typ. Han sprang en hel del! Ni kan se en liten pluttsnutt på videon här nedanför :



Sen tränade vi NH. Jag försökte bla. få upp honom på en "pall" och samtidigt göra bergsgeten, så här: Bergsget
Och han klarade det! =) Han är så duktig och lättlärd. Inte rädd för någonting heller! Eller jo, där ljög jag lite. Han är helt okej med lastbilar, traktorer, kossor mm. Men en soptunna eller plastpåse - GUD SÅ LÄSKIGT! Haha...

Fortsatt trevlig dag!

thererese.blogg.se : Distriktsträning 6

Hej!
Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft någon ledig lucka & kunnat ta mig in på datorn och blogga idag - förns nu.

Det var ju distriktsträning i morse. För en gång skull så gick uppvärmningen BRA! Dessvärre så gick det nästan dåligt på tvåmålen... Fick spela vänsterforward som jag inte brukar - dock är det nog inget att skylla ifrån sig på. Men så tyckte jag. Gjorde mitt bästa i den situationen...
Det är som sagt 6 stycken som ska tas bort till den fasta träningstruppen. Och jag ska säga er, jag blir inte förvånad om jag inte kommer med, så dåligt tyckte jag att det gick idag :(
Aja, bara att hoppas & hålla tummarna!


thererese.blogg.se : REKORD!

WIE! Skulle bara skriva att ni har hjälpt mig att slå statistikrekord på bloggen :D tack ska ni ha. Nu tycker jag att ni fortsätter så här =) Det är väldigt kul när jag får något tillbaka - jag menar, jag sitter ju och skriver typ 4-6 inlägg/dag!
Återigen tack! <3

thererese.blogg.se : TH i Dortmund.


Bill -
"GEEOOORRGG!"
"GUUUSTAAAV!"
"ehm. Tom."
"BBBBBIIIIILLLLLL!!!" (hoppar runt)

Haha. Det här är också en sak till varför Tokio Hotel är så bra! De har humor, de bjuder på sig själva och släpper liksom lite in sina fans i deras liv. De drar skämt & ja. =) Tokio Hotel für immer.

img178/3826/5102152316316765slidene9.jpg
Och den här bilden måste ju vara från "Der Letzte Tag" - annars heter jag Arne.

thererese.blogg.se : mina kära

Hej mina kära!
Nu har jag suttit och ritat (läs: på papper) hur min blogg ska se ut! Jag gjorde ju en i paint förut men fy, så ful den blev, tycker jag nu alltså - inte då. Haha. Nej, den här kommer bli jättefin! =) Men det dröjer nog ett par veckor innan den blir gjord av någon. Hehe.

Japp. Imorgon är det distriktsträning igen. Sista innan ytterligare några tas bort från truppen, 6 eler 7 stycken tror jag det var. Fan, det måtte gå bra imorgon! Kom igen nu...

Vi hörs imorgon! Puss & Kram

thererese.blogg.se : The horse whisperer


Är det inte vackert?
Den får mig att tänka på Sessan...




You´re still in my mind. </3

thererese.blogg.se : åska!

Whaaaa! Det åskar för första gången i år! Hoppas det inte börjar blixtra :(


thererese.blogg.se : ny header!


En ny header! =) Haha, hade tråkigt

thererese.blogg.se : Utmaning.


















Så här ser mitt skrivbordsunderlägg ut! Hur ser era ut Emmelie, Elin, Nettan, Lina?

thererese.blogg.se : Jag är uppe med tuppen!

... Eller inte!

Jag vaknade nyss och sitter just och läser lite bloggar.
Idag har jag inga direkta planer, ska nog ner på stan och köpa ett par bikinibrallor till min bandeau-bh. Sen skulle jag faktiskt behöva ner och klippa och färga håret! Det var ett tag sen, men jag får a la se =) Måste boka tid så det blir ändå inte idag.

Annars idag så måste jag städa mitt rum och rensa ur alla lådor och skit som finns. Jag ska nämligen göra om mitt rum, som jag nu har tjatat om i ett år. Det har aldrig blivit av eftersom att vi aldrig haft tid riktigt och så har jag som sagt inte rensat ur för möbler ska ju kastas och nya komma! Funderar på om jag inte ska skriva in till DESIGN: Simon Och Tomas på TV3 ;p haha.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar.
Hoppas ni har en fin dag, trots regnet. Och hoppas ni har införskaffat er ett paraply inför sommaren, vi vet ju hur Sverige är... Kram!


thererese.blogg.se : Godnatt!

Nu är klockan "mycket" och det är dags för mig att dra på mig nattmössan!
Hoppas alla har haft en bra dag så hörs vi om några timmar igen =) Sov gott!

thererese.blogg.se : Jonas Bane

Jonas Bane - Kim i Andra Avenyn, visst är han inte lite snygg?! ;)

thererese.blogg.se : Skolavslutningsoutfit.



Rutig tunika från Vero Moda 199,95:-
Vitt bälte från Lindex 79,90:-
Vita jeans från Vero Moda 199,95:-
Vita sandaletter från Skopunkten 249:-

Idag var jag värd 728,10:-






Och så får ni lite egobilder också!



thererese.blogg.se : SOMMARLOV!

Oj!, statistiken är högt upp idag igen - och jag som inte har uppdaterat någonting. Men nu kommer det!

Skolavslutningen var som förra. Inte jättekul utan det man satt och väntade på var ju självklart betygen. Det tror jag att alla gjorde, iallfall de flesta.
Det var iallfall Cabaré först, men det var mer som en sångföreställning. Mickaela (tror jag hon heter), var asduktig på att sjunga! Har aldrig hört henne "solo" förut. Hon var iallfall bäst.
Sen gick vi upp till klassrummet och där fick vi våra betyg och så fick våran klass en massa beröm! Det är alltid roligt.

Jag fattar det inte. Nästa termin går vi i nian och då är vi äldst på skolan och sen inte ens ett år senare så kommer vi att splittras! =( Jag tycker inte om tanken. Jag gillar våran klass! I do, I do, I do. Åk 9 ska bli det bästa året i skolan med den bästa klassen!

Sen nu hela tiden har jag bla. varit i stallet och kört dampBaron och sen varit hemma hos Sanna hela tiden!

Bilder kommer i nästa inlägg! =)
SOMMARLOV, SOMMARLOV, SOMMARLOV, SOMMARLOV, SOMMARLOV I HELA 9 VECKOR!!!!!


thererese.blogg.se : GLAD NU!

Hej :D
Nu är jag på mycket bättre humör! Gissa varför? Jo, för att jag hittade nånting att ha imorgon på skolavslutningen :D Men det blir inte en klänning som alla andra utan som jag skrev i inlägget nedan här: Vita jeans, vita sandaletter och så hittade jag en rosa-gul-blå-grön-vit tunika och ett vitt smalt bälte på det. =) Hade även tänkt ha mittbena, har börjat vant mig vid det och tycker det är helt okej. Jag behöver en förändring!
Jag hittade även en svart figursydd skjorta som var ärmlös. Men jag kände mig inte bekväm i den så jag köpte den inte. För mig är det jätteviktigt att jag kännder mig bekväm i det jag klär mig. Annars känner jag mig bara tillgjord och inte "jag".

Det här blir jättebra!
Nu ska jag gå ner och göra middag. Ha en bra kväll!

PS. Ni får se skolavslutningens "outfit" imorgon :)


thererese.blogg.se : bläää =(

Hej,
jag kom nyss hem från stan med Sanna. Hon följde med mig och letade efter en topp/tunika och vi var inne i ALLA butiker som kan tänkas ha det. Kappahl, Åhlens, Lindex, H&M,  Blend, MQ, JC, VILA och Vero Moda. Och jag hittade INGENTING. Ingen hade det jag ville ha. Antingen passade det inte, var fel storlek, fel färg, de satt som ett as eller så var de helt enkelt bajsfula!...

Jag är ganska frustrerad just nu. Vet ej vad jag ska ha på mig. Men egentligen, det är bara en avslutning... Det varar i nån timme, sen är det över. Är det så viktigt egentligen? Jag tycker bara det skulle vara roligt & "klä upp" sig lite... Men jag får se hur det blir... Det ska ju spöregna imorgon så det kanske inte är nån mening med det iallfall.

Än så länge så tror jag att det blir vita jeans, några ballerinaskor och så en topp eller tunika. Jag hittade faktiskt en söt på Vero Moda, men då tänkte jag inte på att jag kunde ha vita jeans till den. Åh, jag vill åka ner och prova den igen. Men jag orkar inte... ÅÅÅÅHHH... :( Jag tänker inte ta något ur min garderob. Det passar inte, eller jag vill ha nå nytt!...

Jaja. Jag får väl se hur jag gör. Kram.


thererese.blogg.se : 2 dagar kvar

Hello!
Nu är klockan tio över nio och thilda och sanna är redan här ;p det är bra, dom håller tiden. Så jag skriver lite snabbt här då. Vädret har ju iallafall blivit bättre sen igår! Men det är fortfarande ruggigt och blåsigt ute, så det blir jeans och en varm kofta på!

Men vi hörs senare när jag kommer hem. Jag funderar på att åka ner på stan och leta efter nån topp/tunika tills imorgon... Men jag får se... Puss! =)


thererese.blogg.se : Bloggen går bättre & bättre

Åh, va roligt! Min bloggstatistik har bara höjt och höjts för varje dag! Det är otroligt kul måste jag säga :) Jag kommer ihåg ibörjan när man började blogga då när man hade kanske 5 läsare om dagen som högst! Nu har jag minst 20 per dag! Det är inte så många egentligen, men när jag tänker efter så trodde jag seriöst inte att så många skulle vilja läsa min blogg! Haha. Men som sagt, det är urkul! Om det fortsätter så här så kommer jag snart maxa mitt besökarrekord, dock så ligger inte det heller på så högst. Si så där 38 st på en dag, men hallå, alla måste ju börja någon vart! Ellerhur? :)

Nu ska jag sussa! God natt, vi hörs imorgon bitti! =)




thererese.blogg.se : Bilderna från igår!



























Det var dom flesta! =) Eller alla faktiskt. Hoppas ni är nöjda nu.
OBS! Sanna var med också, men hon ville inte vara med på bild :(


thererese.blogg.se : Redigerad bild av mig på snyggingen.


thererese.blogg.se : Städning & fikning

Heeeej, idag så har vi städat i skolan och sen fick vi fika av lärarna. Annica hade bakat en jättegod kladdkaka slash brownie - kaka! =) mums. Vi slutade kl tolv.

Jag ska ner till Baron snart med Sanna, fast jag tror inte jag ska ut och köra idag. Det spöregnar just nu! Kul. :( Så eftersom att det är så dåligt väder så ska jag faktiskt utnyttja det till att lägga in alla bilder från kameran på den här datorn och redigera dom + lägga in några bilder från igår! =)

Finns på [email protected] om det skulle vara någonting.


thererese.blogg.se : 3 dagar kvar

Godmorgon mina läsare! =)
Jag tänkte först att jag inte skulle hinna blogga innan skolan, men klockan är inte ens halv nio så det är lungt. Alltså... Jag vet inte när jag börjar?! Jag har för mig kl nio, men någon annan sa tjugo i och en annan typ tio och ja, jag vet inte vad. Jag chansar iallfall på nio.

Men nu är plattången varm så nu ska jag börja fixa.
Vi hörs senare! Puss!


thererese.blogg.se : Ny "ikonbild"

Eftersom att min kära dator funkar igen så funkar även mitt älskade photoshop. Jag har saknat <3
Gjorde en liten bild här snabbt som ska finnas med i varje inlägg!



Den var väl lite finare än denna:

 ?
Det tycker iallfall jag... =)

thererese.blogg.se : JAG ÄR GLAD

HEJ NU ÄR JAG JÄTTEGLAD FÖR NU ÄR MIN DATOR NORMAL IGEN (den med "virus"). PAPPA VAR SÅ DUKTIG ATT HAN FIXADE DET! HIHIIHIH, SÅ NU KAN JAG ANVÄNDA DEN PRECIS SOM VANLIGT IGEN, ÅH VAD SKÖNT. NU SLIPPER JAG MIN GAMLA SKITDATOR! =)
FAST NU MÅSTE JAG LÄGGA ÖVER ALLA TUSEN BILDER PÅ DENNA DATOR OCKSÅ OCH REDIGERA OM ALLA IGEN.  DET BLIR EN ANING JOBBIGT, MEN JAJA.

NU SKA JAG SOVA! GOD NATT!


thererese.blogg.se : hej igen

Hej... Nu är jag inne på mammas och pappas dator här nere. Här finns det ju inga bilder eller någonting, så det är ganska tråkigt... Jag vet inte vad jag ska göra............. Eller juste!!! Jag skulle ju leta efter snygga bloggar, så jag får lite inspiration till min nya bloggdesign! Åhå, jag längtar tills jag får en. Är så förbannat trött på den jag har nu, så ful så det finns inte, haha. Aja, vi hörs imorgon =)


thererese.blogg.se : DATORERNA ÄR CPADE.

Hej!
Jag skrev ju för några timmar sedan(!!!!!!!) att jag skulle lägga in bilderna från idag, men när jag skulle göra det så fuckade sig både blogg.se och min dator! Internetet är ju helt cpat på den här och anledningen till att jag är inne på min gamla är ju för att jag har fått typ virus på min nya, den är skitkonstig. Så nu har jag två dumma datorer, ååååhh vad less jag blir! & jag kan inte skicka hur jag vill ha min bloggdesign heller för alla bilderna ligger ju på den här datorn och internet är dumt och åååååhhh.... Haha :( Please, someone come and save me!?....

Ni får se bilderna imorgon eller nån annan dag, när internet funkar. Om erat tålamod inte räcker till så kan ni gå in och kolla på min BDB (lösenordsskyddad). Ni måste logga in på eran egna för att kunna gå in på min.
Jag tror det är en tre, fyra bilder bara eftersom att jag egentligen inte använder BDB riktigt... men men, där har ni några iallfall! HTTP://BKAULITZ.BILDDAGBOKEN.SE

Hmmm... Nu blir det spännande ifall det här inlägger kommer att publiceras eller spolas bort totalt.... Jag kopierar det för säkerhetsskull!

Kram på er!


thererese.blogg.se : Canon eos 400D

Idag var det då brännbollsturnering. Vi mötte våran parallellklass och dom vann vi mot, sen mötte vi vinnarna av sjuorna och dom förlorade vi mot med 4 poäng ;p så det är egentligen inte så mycket att skryta om för dom! DESSUTOM så tog dom hjälp av sex stycken nior, vilket gjorde att dom var mer folk och fick mer poäng när varje person kom in efter ett varv springning! Men whatever, who cares really? ;)

Efteråt drog vi hem till Sanna, som vanligt. Det var Sanna, jag, thilda, fia och nea. Vi satt och kollade på filmen "tonårsliv" med Lindsay Lohan. Den var inte SÅ bra. Det var liksom ingen handling kändes det som. Sen vid ca ett, två drog jag hem och käkade. Sen åkte jag ner igen och då hade jag med mig systemkameran så vi tog lite bilder hos Sanna och så gick vi även över till Thilda lite senare! =)

Jag slänger in några bilder i ett enskilt inlägg, för det blev många! Puss


thererese.blogg.se : 4 dagar kvar

God morgon, god morgon!
Nu har jag ätit frukost, bytt om och borstat nötterna. Ska snart ut och torka moppen, för som jag skrev igår så tvättade ju jag och sanna dom och inatt så stod min moppe utomhus - och vad gör det då inatt om inte regnar? Suck, det är så typiskt. Så, ja... Nu är det bara gå ut och ställa sig och putsa! Äh, det går nog rätt fort. =)

Idag ska sjuornas, åttornas och några av niornas Cosmos spela brännbollsturnering. Det blir väl ganska slappt! Hoppas vinnarklassen får något pris, då kommer våran klass lätt vinna (A) haha nej jag skoja. Men seriöst, våran klass är värsta idrottsklassen! ALLA sportar förutom 1,2,3,4 kanske 5 stycken. ;p

Men vi hörs mer efteråt, om jag hinner skriva då! Antagligen så drar jag iväg med Nea och dom.
XOXO / thess


thererese.blogg.se : Bloggdesigners

Nu har jag suttit och tittat på massa bloggerskor och bloggare som är VÄLDIGT duktiga med foto & design. Man kan ju själv bara drömma sig in och önska att man var lika duktig som dom...

Här är några:
http://nevnarien.se/
http://mariiaa.webblogg.se/
http://sabbaa.blogg.se/
http://gilraen.blogg.se/

Och det absolut TYPISKA är att INGEN av dom gör bloggdesigner på begäran.
Men det gör däremot dessa:

http://lindaslya.blogg.se/
http://annasaraolsson.blogg.se/
http://pidaa.blogg.se/
MEN dom ska ha betalt för & göra det. Det är ju självklart förståeligt, men man önskar ju att det var gratis. Hehe.


thererese.blogg.se: Rough Collie?

Kära läsare, nu kräver jag eran hjälp upp till 100%!
Ni får vara hur anonyma ni vill, det har ingen betydelse, jag bryr mig inte.
Jag vill att ni som vet, berättar ALL info ni har i eran skalle om Rough Collie / Långhårig Collie!

NI FÅR GÄRNA TIPSA OM HEMSIDOR OCKSÅ!


thererese.blogg.se : what a day!

WHAT A DAY! Många händelser på få timmar!

Idag skulle vi som sagt vara på Mälarbadet och välkomna dom nya sjuorna. Och då körde jag, fia-helena och nea-lisa ner och vi skulle ställa mopparna uppe hos Sanna. Då så hamnar Nea m. Lisa efter och då ville hon komma ikapp oss (sa hon). Så hon gasade på i mälarbadsbacken och precis i svängen in på den lilla vägen så ligger det en massa grus och den GASAR HON I (?!?!??!) Så vad gör dom inte, om inte vurpar och Nea får flera skrapsår på hela benet och höften - aaaaaj! :( Lisa klarade sig som tur utan ett ända skrapsår! Hon fick endast ett litet blåmärke, så hon ska vara glad!
Så Sanna´s mamma skjutsade Nea, Lisa (och thilda på släptåg) till tallhöjdens "central" och vi andra gick ner, tjugo minuter försenade till Mälarbadet.
Vi förklarade alltihopa och Annika förstår Nea och Lisa men varför Thilda följde med förstår hon inte och hon blev typ asarg då, så thilda kommer nog få höra ett & ett annat imorgon... =/

På Mälarbadet var det astråkigt. Vi gick runt till olika stationer och som vanligt så är det lika oseriöst, hopplöst onödigt att ens fixa en sån här "träff". Man behövde inte ens göra vissa stationer om man inte ville.
Sen till det värsta och absolut korkade... Vi skulle få grillad korv m. bröd till lunch. Till varje elev var det 2 korvar och vi var väl en sisådär 4, 5 klasser och till det hade dom bara fixat 4 (!!!!!!) ENGÅNGSGRILLAR. Är inte det lite B? Fan vad fattig våran skola är alltså, hahahah. Så det tog ju typ hundra år innan man ens fick EN korv och efter det orkade varken jag, sanna eller fia vänta ytterligare en evighet för att få nästa korv. Så vi tre drog hem till Sanna och bestämde oss sedan för att åka ner på stan och käka. Men DÅ kommer jag på att Helena har mina moppenycklar i hennes väska, ajdå! Och det tog en 45 minuter innan vi fick tag på henne och hon kom och lämnade dom. Så klantigt av mig att glömma bort det bara! Haha.

Jag, Sanna och Fia åkte alltså ner på stan och käkade på Luna Pizzerian. Alla tre beställde Vezuvio (hur det nu stavas?) med cola. Fy fan vad god den var! Seriöst, dom är dom godaste pizzorna i HELA Södertälje! Jag är faktiskt inte så jätteförtjust i pizzor, men denna..... MMM!
Efter det åkte vi hem till Sanna och slappade lite, sen till Thilda och där blev vi tag ett kvar. Vi bara snackade och tog det lugnt. Sen åkte vi tre vidare och tillslut var det bara jag och sanna kvar, så vi åkte ner till henne IGEN och tvättade mopparna. Det var så himla mycket pollen på de så det inte var sant! Ni skulle ha sett! Aja, nu är det iallafall borta och jag kan säga att dom glänser mer än polacker ;) hihiihihi, va roligt jag var där... ;) inte.

Nu sitter jag hemma och har precis käkat en Pasta Alfredo.
Jag tycker att veckan har börjat bra (för min del) och hoppas den fortsätter på samma vis och att vädret håller i sig. Jag såg att dom uppe i Norrland har fått snö igen, inte mindre än 8 cm (!) Stackarna... Det är fan Juni, snart sommarlov (vissa har ju till och med redan fått sommarlov). Hur fel är det inte med SNÖ på ens sommarlov!??!?!? Hoppas verkligen inte att kylan kommer ner hit! Jag vill för en gång skull ha en RIKTIGT sommar och det ska vara den här!

Men hörrni, njut av vädret, ifall att!


thererese.blogg.se : 5 dagar kvar

Godmorgon! =)
Vaknade för en halvtimme sen och jag kunde inte somna om så jag satte mig vid datorn (såklart)...
Ja, nu ska jag duscha och fixa iordning mig. Sen bär det av till Mälarbadet och där ska vi som sagt välkomna nya sjuorna. Kul.

Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig. Vi ska  ju göra lite saker och så, men det är ju inte precis så att vi kommer att bli skitiga. Och är det varmt ute? Vädret verkar bli sämre nu tycker jag... =( Det är bra för att vi har skolavslutning på fredag, det stod till och med att det skulle regna då - SÅKLART! typiskt....

Aja, måste dra nu! Ha en bra måndag!



thererese.blogg.se : Rough Collie

Alltså SNÄLLA, jag vvvviiillll!

<3

thererese.blogg.se : BK

 Visst är han inte bara sådär liiiite snygg!!?
 


thererese.blogg.se : Sista veckan i åttan.

Hola!
Jag försöker komma på & tänka på något vettigt att skriva - så ni läsare blir glada...
Ja.. jag kan väl berätta lite om min kommande vecka eftersom att jag inte har nå intressantare att skriva?

MÅNDAG 9/6
Börjar inte förns kvart i tio. Vi ska vara nere på Mälarbadet hela dagen för att "välkomna" dom nya sjuorna. Det är fan helt sjukt! Nu blir jag...vi ÄLDST på skolan.
Vi slutar ca kl tolv skulle jag tro. Efter det har jag ännu ingenting planerat, hittar väl på något med tjejerna.

TISDAG 10/6
Börjar kl nio. Vi i Cosmos ska ha brännbollsturnering hela förmiddagen. Klass mot klass. Det kan nog bli riktigt skoj! Hoppas det inte regnar bara...
Tror vi slutar nån gång vid tolv här också. Efteråt har jag fysträning med innebandyn, kl 18.

ONSDAG 11/6
Börjar kl nio skulle jag tro (har ingen direkt koll).
Som varje gång innan vinter- och sommarlov så har vi alltid en städdag. Då städar alla klasser i klassrummen och i korridoren. Sen efteråt ska våra lärare bjuda på fika.
Slutar gör vi väl senast tolv, för SÅ långt tid borde det inte ta att städa... Efteråt har jag Baron!

TORSDAG 12/6
Idag ska "min" och parallellklassen till tullan. Vi börjar egentligen nio (samlas uppe på skolgården). Men eftersom att jag bla. har moppe så börjar jag inte förns kvart i tio någonting sådant! Riktigt sköööönt. Dom andra stackars krakarna ska GÅ dit :( Det FINNS faktiskt fördelar med att ha moppe, den drar inte bara pengar från plånboken - den är underhållande. Haha.
Idag tror jag att vi kommer att sluta vid ett, halv två. Senare hoppas jag inte på! Efteråt har jag fysträning med innebandyn, kl 18.

FREDAG 13/6
Idag har vi den, den SISTA dagen som 8:klassare - SKOLAVSLUTNING!
Jag tror vi börjar nio och så slutar vi väl tio, halv elva. Vi ska se på 9:ornas cabaré och sen upp till klassrummet och få våra betyg! Ska ajg vara ärlig så är jag faktiskt itne så nöjd med åttan... Det känns som att jag bara höjt mig i ett eller två ämnen och mina betyg är inte dom bästa heller. Okej, dom är inte dåliga, men jag är inte nöjd. Jag ska fan plugga arslet av mig i nian! Jag SKA höja mig i flera ämnen, punkt slut.

Så, det var hela min sista vecka i åttan. Det känns riktigt knäppt. Om några månader börjar jag nian, sen gymnasiet och sen helt plötsligt har jag tagit studenten och ska söka jobb. Herregud!!! :O


thererese.blogg.se : Sorry!

Hej!
Min besökarstatistik har höjts igen - konstigt nog... Jag som har varit URkass på att blogga den här veckan! Kanske just därför som den har höjts, för att ni väntar på att jag ska skriva mer? - Jag lovar iallafall att jag ska göra det OCH lägga in bilder och kanske filmer ibland.

Nu har jag äntligen hittat någon som gör bloggdesigner. =) Bara & vänta och se ifall hon vill göra MIN.
Nu ska jag städa lite i rummet. Puss!


thererese.blogg.se : Plåtning i stallet

Idag var jag nere och fotade i hagen. Typ alla var sega och ovilliga att posa, men inte lilla Amadeus. Han var en riktig linslus må jag säga! :) Här är EN av alla de furtioelva bilderna jag fick på honom ;p



Och världens snyggaste Baron Hazard ska också få vara med :) Snygginggggg!

thererese.blogg.se : Jag vill ha en hund!

Igår kom jag och tänka på en sak... JAG VILL HA EN HUND! Jag vill, jag vill, jag vill. Men då INTE en liten - som alla andra vill. Dom är otroligt söta! Men dom bryter väl benen av sig om man skulle leka... Så jag vill ha en lite större hund =) En som jag kan busa/leka med och kela.

Ååhhh, jag hittade den här videon på youtube. Nu ändrar jag mig nästan...
... inte. =)

Nej, för att jag vill ha en Rough Collie!


 


En vänlig, lugn och lättlärd hund som kan användas till det mesta och anpassar sig till den aktivitetsnivå du vill ha. Allt från trevlig hushund och familjehund till aktiv och duktig brukshund. Passar särskilt småbarnsfamiljer, där den övertar rollen som barnvakt och blir barnens bästa vän. Hunden kan vara allt från älgjägare till barnvakt. De spårar, söker, vallar och vaktar. Går agility och lydnad förutom att ställas ut.

Collien är en mycket förarvek hund som behöver vänlighet och positiv förstärkning. Den har en speciell förmåga att läsa ägarens sinnesstämning och påverkas av den. Detta är hunden för dig som önskar dig en trofast vän i livets alla situationer.

thererese.blogg.se : ÄNNU en fin dag

ÄNNU en till dag med toppenväder! Dock så verkar temperaturen gått ner lite, känns svalare iallfall.

Nu har jag precis duschat och ska snart ner till stallet för att fota hästarna med vår Canon D400! =) Jag älskar den! Bilderna ska in på hemsidan sen, var jättelänge sen det var nya bilder där så! Här här hemsidan: www.freewebs.com/stallragnhildsborg eller www.stallragnhildsborg.webs.com - välj själva, båda funkar! hihi.

thererese.blogg.se : Sveriges nationaldag!

Swedish Flag

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

thererese.blogg.se : Basshunter - Now You´re gone


Skööööööön!

2 VG+

Hej på er!

Idag gjorde jag ju både engelskaskrivningen (som gick helt okej) och matteprovet (som också gick okej). Jag fick tillbaka mitt NOprov och det fick jag VG+ på. Är lite besviken för att provet var så himla lätt och jag kunde ju faktiskt allting på provet, jag blandade ihop en sak bara. Sedan rättar Karam lite olika, wierd.
Jag fick även tillbaka min svenskanovell och den lät ju som att det gått lite bättrre än vanligt iallfall =) Dock så blev det bara VG+ på den för att hon ville se hur jag klarade av bokanalyserna, så nästa termin kan jag höja mig - om det går bra!

Nu har jag ingenting att göra. Funderar på att dra ner på stan och kolla på mobiltelefon. Men jag får se. Träningen börjar ju inte förns kl sex, så jag har ju gott om tid på mig...

Ha en bra dag! Puss


thererese.blogg.se : I fart med Baron!

Hola mi hemanas y hermanos!
Haha, vet inte ens om det blir rätt där? Ja, jag SUGER iallfall på spanska! Borde ha IG, för jag kan seriöst ingenting. Skiter i det också, tycker det är så otroligt tråkigt och det känns som att jag inte har någon anledning till att lära mig det. Jag tror nog jag valde spanska i sjuan just för att alla andra gjorde det, var helt enkelt det "vanligaste". Nu ångrar jag att jag inte valde tyska! Haha...

Jag var som sagt ute och körde Baron idag. Första gången faktiskt "på" honom och andra eller tredje gången i mitt liv! Haha. Det var iallafall jättelätt (efter ett tag.) Ibörjan var det faktiskt lite knepigt, hehe.
Jag körde upp till mig och där tog mamma lite bilder - som kommer här =) :








Så söta små!





Så, nu har ni fått lite bilder också =)
Ska snart gå lägga mig för jag ska upp igen om drygt 6 timmar. Ska nämligen upp och plugga till matteprovet - viktigt! Det känns som att jag kan det mesta nu och jag blir fan besviken om jag får G! För jag la faktiskt ner en HEL HELG till att bara plugga matte!

Aja, sleep tight! =)

thererese.blogg.se : slutat tidigare!

Hej. Nu är jag hemma, vi fick nämligen sluta tidigare idag (kvart i två) för att våran elevens val-lärare inte var där! Så ingen 2-timmarsmatte, det var väldigt skönt!
Så nu ska jag ner till stallet till Baron och Saga ska lära mig att "sela på" honom och köra =) Jag längtar! Har alltid velat testa köra!

Vi hörs senare i eftermiddag eller ikväll =) Puss!

thererese.blogg.se : Ny header!

Jag vet inte hur många såna här inlägg som jag har skrivit "ny header", "ny header" osv. Men jag tröttnat lätt på att ha samma header hela tiden - om det inte är någon sådär som jag är super, super, super -nöjd med! Om ni fattar...

Min nya design vet jag inte när den kommer, har ju inte riktigt hittat något som är villig att göra än...


Förresten, kul att fler börjar kommentera!

thererese.blogg.se : Studier

God eftermiddag!
Skolan idag var helt okej. Jag gjorde mitt NOprov (optik) och det gick faktiskt väldigt bra, för svårt kan man ju inte säga att det var iallfall! Men jag tror, eller är säker på att jag iallfall kommer få 3 poängs avdrag för jag gjorde 3 små fel. Aja, sånt är livet! Jag är nöjd med min prestation efter att ha pluggat nån timme bara!

Nu är jag hemma och ska snart plocka ur/ställa in disken, göra något mellanmål och sen återIGEN plugga matte. I övermorgon är provet, så då kommer jag att ha pluggat i nästan en vecka! Om ni inte märkt så har jag svårt för matte. Har ju bara G i  det, men jag hoppas höja mig till VG nästa termin!

Halv sex ska jag hämta Lollo och då åker vi till träningen =)
Hoppas ni får en bra dag!

thererese.blogg.se : Ej haft tid!

Hej mina bloggläsare!

Ledsen att jag inte har skrivit något på nästan 2 dagar,  men jag har varit tvungen att plugga så otroligt mycket! Har lagt ner större delen av tiden i helgen till att plugga. Har imorgon ett gammalt NOprov och en svenskanovell som jag missade när jag var i Turkiet och på torsdag har jag ett matteprov och en engelska skrivuppgift - missade också när jag var i Turkiet.
Nu är det "bara" det här kvar, sen har jag/vi INGA prov eller inlämningar kvar! Och nästa vecka är hur soft som helst! Vi har inga lektioner alls utan ska för det mesta bara vara med klassen och "ha kul" tillsammans!

Btw, fick tillbaka mitt SOprov som jag gjorde när jag var sjuk. Det gick ju inge vidare, fick bara G, för hon tyckte att jag inte hade skrivit så mycket på essäfrågan (viktig för henne!) Men jag tror att jag säkert kunnat skriva mer, men jag orkade inte sitta kvar för jag var ju som sagt sjuk.
MEN, en bra sak iallfall. På mitt FÖRRA SOprov så fick jag MVG- så jag höjer mig till VG i slutbetyget iallfall! Så det är jag glad över!
Något mer ämne som jag TROR jag höjer mig i är slöjden... Eller jag hoppas, det känns så iallfall! =) Men nu ska jag inte säga för mycket... Hehe.

Aja, nu ska jag fortsätta mitt eviga pluggande!
Vi hörs EV. imorgon - annars vet ni varför. =) XOXO / Teeeees

RSS 2.0