HEJ

hej läsare!

nu har min statistik sjunkit sjuuukt lågt, tråkigt, men det är ju inte så konstigt!
jag har varit hos sanna HELA TIDEN. har sovit hos henne sen i söndags. alltså 4 nätter och 5 dagar! vi har háft jättekul, så det fanns ingen anledning till att dra hem ;p och det har varit så otroligt skönt att vara från datorn.

vi har badat varje dag och skrattat en massa. thilda och nea sov över inatt också, men jag vet inte vad som hände... SUCK. sen så kom sofia till mig och sanna och vi gjorde chokladbollar och badade. inget speciellt! =)

dessa dagar har varit roliga, men nu är det skönt att vara hemma!
nu ska jag packa upp min väska och sen hade jag tänkt åka ner till stallet och ta lite kort ;p


tjeeeeeeeeenis

Hej,
hur mår ni? =) jag mår toppen!

igår var det ju tänkt att jag skulle uppdatera senare på eftermiddagen, men jag sov över hos sanna, så det blev ingenting sånt inte. vaknade upp vid halv tio ca, och då käkade vi frulle mm. Sen moppade vi till fia, som följde med oss hem till sanna och där har vi varit hela dagen.

nu är jag hemma och ska ta med mig lite nya, fräscha kläder till sanna - eftersom att jag ska sova där ikväll igen! så hon och fia kommer nog snart och hämtar upp mig, får se ifall fia också sover över, för hon ska ju ev åka på husvagnssemester till göteborg, så hon vet inte än ;p aja.

ingen uppdatering mer idag. mycket tråkig jag är och tråkig blogg, i know. men mitt liv är inte datorn, jag mår faktiskt väldigt bra över att inte sitta så mycket vid datorn. gud, jag skulle aldrig kunna tänka mig ett kontorsjobb, fy bubblan! aja, hörs imorgon, tror jag (annars är jag hos/med sanna).

- NEA KOMMER HEM INATT! :D hihihihiih.


Jag & Ghostan Bild nr.1


I Skåne, Hässleholm.

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen.
Har legat och messat med Sanna ett tag nu, ska till henne om nån halvtimme. Vi bestämde att vi skulle ta en tripp ner på stan, för jag måste hitta en Tshirt till mitt nya hängselplagg som jag köpte i Tyskland. Och så käkar vi nog där skulle jag tro. Men det blir bara en snabbis för sen ska vi hem till Sanna och då ska jag för första gången åka gummiring och iallfall kanske testa på vattenskidor ;p får se om jag vågar... haha...

som sagt, nu måste jag börja göra mig "iordning". Jag får se om kameran följer med,

Home Sweet Home

Hej allihopa!
Hoppas ni har haft det bra. Trippen till Danmark var helt okey, dock var det bara fint väder 1½ dag, så det blev mest shopping (som jag kommer att visa upp imorgon).

Tänkte bara skriva så att ni vet att jag är hemma och bloggen är nu igång igen. Designen ska ändras tillbaka, vet ej när jag gör det. När jag orkar! ;p Sedan så ska jag även lägga in bilderna från Danmark. Blir som sagt mest på Sessan<3 har fortfarande inte fattat att jag har träffat och ridit henne. Det var som att det inte var verklighet...

Uppdate från Malmö!

Hola!
Nu bröt jag att jag skulle vara helt fri från bloggandet ;p Hotellet här i Malmö har nämligen trådlöst internet, så då kan ju jag sitta vid MIN dator - ja, jag har med den.

Resan hit gick bra. Sov nog 2 timmar och resten satt jag och kollade på She´s The Man. Jag har blivit galen i den filmen. Only because of Channing Tatum! Mmmm...
Vi kom hit till Malmö vid halv två-tiden, drog direkt och käkade och sen har vi gått lite på stan här. Jag hittae det jag letade efter, svarta helleggings! Mina gick ju sönder när jag & Frida vurpade med moppen... Så det var bra att jag gjorde det!

Nu sitter jag ensam på hotellrummet medans dom vuxna sitter nere i lobbyn och dricker öl, tim & ludde är och tränar. Jag är lat, jag borde egentligen också träna!! Jaja, jag får göra det imorgon... I think! =)

Imorgon drar vi hyffsat tidigt till Danmark. Vi åker över Öresundsbron. Nice, nice!
Och juste, som ni kan se så har jag fixat min design (TILLFÄLLIG!) så när jag kommer tillbaka igen så tar jag tillbaka den gamla, eller så gör jag en helt ny. I will se! =) Har ju några beställningsdesigner att göra också... Ni som har beställt av mig får räkna med att ni inte får dom förns nästa vecka, tidigast! Måste ju få ha lite semester i bloggdesignandet också ;p

NU DRAR JAG TILL DANMARK!

Hejdå allihopa! Nu drar jag till Danmark i en vecka.
Är inte hemma förns 27 Juli (näst sista veckan i Juli). Ha det så bra alla!

Hörs om en vecka =)


Nya bilder på Sessan!






Ghost Golden Princess. Snart... <3
http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=70U0F020N065M3I840M7T1Q2C1Y 

:D




Det är sjukt vad mycket bättre man kan må utav att ha sprungit. Jag ska säga er att
jag mår näst intill toppen just nu!!! :D 

Köp inte den bikinin!



... Att INTE köpa denna bikini!
Jag har två orsaker och anledningar till det.

1. Alla har en sån! Kul & komma till badstranden så ser man att mer än hälften av alla tjejer bär en sån. Not fun hu? Iofs, då behöver man inte skämmas för att om den skulle vara ful. Utan då istället för att man ser ut som alla andra...

2. Överdelen är det inga större fel på. Sitter på plats, förutom när man hoppar i vattnet/busar/leker, då åker den både upp och ner. Så ett förslag är att ha en annan bikini just vid dem tillfällena...

Hoppas nu att ni följer mitt råd! ;p

OBS! VARNING! för långt inlägg!

Nu kommer äntligen ett lite vettigt och (kanske) roligt inlägg.

Idag har jag varit med Sanna och Fia hela dagen. Började med att käka lite hos Sanna. Sedan gick vi ut en prommis med Zacko (därifrån är även videoklippet) och sen drog vi och spelade minigolf. Jag lovar er, det var MINST två år sen jag spelade sist! Ändå gick det ASSbra. Fick 47 på 18 banor ;p Låter ju inte så lovande, men för mig var det de. Mitt rekord låg på något typ 49. Haha, jaja. Jag vann iallafall ;D

Åkte sedan och tankade och sen väntade poolen! Yes, very nice! Var nog 24 grader där i!! Vi drog upp efter att ha badat i kanske 20 minuter och även då stack Fia hem. Då spelade jag & Sanna lite kort, VÄLDIGT kul ska jag säga er! ;p Och så kollade vi även på Törnrosa -ja, den teckande barnfilmen! Det var himla länge sen man såg den, haha. Måste erkänna att vissa av dom är bra. Typ som Alice i underlandet, micke & molle etc. Hihi.

Vi käkade god(!!!!!!) mat som jag hade bestämt... Hehe :$ Var jättesnällt! Paula (Sannas mamma) frågade mig lite när jag kom om vad jag gillade för mat och då sa jag Kyckling m. ris & beasås och då blev det de ;p haha. Efterätten blev nån marängtårta fast med jorgubbar. FY, vad god den var! :( ;p
Kollade även på She´s The Man och jag satt ju i princip bara och dregglade pga Channig Tatum! Den snyggingen. Hihi. Ni kan se trailern här!

När klockan var... tolv(?) så bestämde vi oss för att ta ett dopp i mälaren. Men då när vi var nere vid deras lilla "strand" så hörde vi prassel i buskarna, och jag har aldrig varit med om något läskigare. Trots att vi hade Zacko med oss (som är rottweiler) så kändes det inte direkt tryggare. Sanna berättade att när dom var ute och reste för några veckor sen så hade han kissat på sig när han sett en stor staty ;p hahah. Iallfall, vi var AS SKRAJA! Det lät inte som att det var någon liten hare där inte, lät fan som att det var en människa, så vi sprang upp fort som sjutton. Vi badade i poolen istället! Haha.

Vid ja... kvart i ett var jag hemma här. Det har varit en väldigt rolig dag! =)
Nu ska jag sova! Puss och god natt på er alla.


Videoklippet från när vi var på holmen och Zacko badade ;p

Home!

Yes, I´m home bitches! ;) Men bara för två dagar, för sen drar jag som sagt vidare till Danmark!!!
Jag har inte så mycket att skriva faktistk... Bara att jag är hemma. Orkar inte skriva faktiskt, vill bara läsa runt på alla bloggar som jag missat under tiden jag varit bortrest.

Något annat som fördriver tiden bra och är VÄLDIGT kul är att sitta och titta inne på http://hastnet.se & http://hastannonser.se på de hästar som säljs mm. Har blivit riktigt hästtokig på sista tiden, försöker sluka åt mig varenda hästbok som jag ser!! Jag ska bannemig fixa mig en riktigt bra utbildning så jag kan få ett välbetalt jobb, så att jag kan skaffa häst!

Och vet ni... På tal om häst... JAG SKA TRÄFFA SESSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG SKA TRÄFFA SESSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR SÅ HIMLA JÄVLA GLAD! HIHIIHIIHI... <3 MIN ÄNGEL. HAR SAKNAT DIG SÅ MYCKET. MWWWHIHII.... GHOST GOLDEN PRINCESS <3 snart träffas vi igen.

Det blev ett litet inlägg ändå ;p
Vi hörs imorgon, eller kanske senare ikväll. Puss!

En hälsning från Dalarna!

Hejsan!

Nu är jag uppe i Dalarna (som ni vet). Här är det soligt och fint, hoppas det är det hos er andra också!
Brukar vanligtvis inte sitta vid datorn eftersom att det inte finns något internet, men farmor & farfar hade telia trådlös sak med sig ;) Har även gjort några bloggdesigner, så det är klart nu.

Nu ska vi in till falun, hejhej :)


Bye bye!

Hej!

Tänkte bara skriva att nu åker jag tll Dalarna och jag kommer tyvärr inte kunna mobilblogga då min mobil inte funkade till det. Eller det var någonting annat, men jag ska försöka kolla upp det tills vi åker till Danmark. Mirre sa att det bara kostade 1 krona att mobilblogga från "utlandet", så ska försöka fixa det.

Jaja. Jag kommer hem tisdag natt (ca) och då kommer ni få sen lite bilder. Dvs om det blir några.
Hejdåå! =)

Vilken "ich bin nicht ich" är bäst?

Den då grabbarna var som "yngst"? :



Den då Bill hade börjat spara ut sitt hår? :


Eller den "senaste"/nyaste? :


Vad tycker ni?

Själv tycker jag att det egentligen inte är någon större skillnad, förutom att Bills röst förändras
lite på varje "moment" samt utseende (men det gör ju inte låten).
Den ända skillnaden som jag kan höra rätt av sådär är att på dem två första versionerna så
går han upp mycket högre vid refrängen på "bei mir bist". Hör ni?
Annars tycker jag att dom är precis lika bra!

Ny design till mig själv?

Har ni varit inne och kollat på http://tokiohotel.blogg.se ´s nya design? Jag avgudar den! Tycker den är RÅsnygg, faktiskt snyggare än min... Om jag ska vara ärlig. Haha, det där lät ju bra ;p Men ja, jag står för att jag tycker min design är väldigt snygg men det är väl meningen att jag ska tycka om den i första hand?

Jag funderar starkt på att göra om min (inte än) med inspiration från den. Riktigt snygg! Jag menar inte att det är tokio hotel-bilder som gör den snygg BARA, utan just själva DESIGNEN. Snygg... :)


Fina Zanda och Darlington xx!


Typ: Varmblod  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Sto  -  Födelseår: 2000  
Namn: Zanda  

Löshoppad 1.10, hoppar smidigt med "katt-teknik", hoppad uppsuttet på gymnastikhinder. Pigg men inte het. Känslig för signalerna, inriden på westernridningens grunder. Mestadels riden ut i skogen. 157cm i mankhöjd, född 2000.

Pris: 15.000 kr



Typ: Stora hästar  -  Inriktning: Allround  -  Kön: Valack  -  Födelseår: 2001  
Namn: Darlington xx  

En super go och snäll vallack som gör ett kanon jobb i ridskoleverksamhet och där han är mycket omtyckt. Vi ser gärna att han kommer till en ryttare som gillar både skogs och tävlingsridning. Han hoppar bana på 90cm med elever och 1.10 i serier. Löshoppas 1.20. Snäll i all hantering, mkt bra hovar (går utan skor). Åker snällt i transport mm. Lätt i handen och går för lätta hjälper. 25.000 , högts erbj. Välkomna att RINGA..

Pris: 25.000 kr

Suuuuucccckkkk...

Har ni någon på eran blogg som har kommenterat och har IP-adressen: 193.150.229.50?
Fick en VÄLDIGT otrevlig kommentar utav den personen iallfall. Hon/han verkade inte förstå skämtet i detta inlägg iallfall (kommentaren är borttagen) och det är det flera som inte har gjort. Så jag tänkte att (för er då) som inte förstår det, ska jag förklara för nu.

Tom är ju "känd" för att ha one-night-stands. Och är väl den killen i bandet (Tokio Hotel) som är "mest" sexfixerad och han tror inte på den så kallade "stora kärleken"... Det han menar, eller dom som har "gjort" skämtet menar att det är Toms dick! Fattar ni nu? ;)
OCH DET ÄR BARA ETT ROLIGT SKÄMT. INGENTING ANNAT. INGENTING OM ATT DOM ÄR BÖGAR ELLER TILLSAMMANS ELLER NÅGONTING, FÖR DET HAR JAG INTE SAGT NÅGONTING OM OCH DET TYCKER JAG INTE HELLER. BARA ETT ROLIGT SKÄMT.

Jag är dessutom trött på alla som skriver anonyma kommentarer. SKRIV VILKA NI ÄR ISTÄLLET :). Men framför allt er som kritiserar eller skriver en massa dumheter anonymt. Det är fan bland det fegaste man kan göra och ni ska veta att jag tar inte åt mig av era dumma kommentarer, det känns ingenting eller något sånt för jag vet att ni känner inte mig, ni vet inte vem jag är i verkligheten, så ni skriver bara efter hur ni uppfattar mig på internet.
Som sagt, VÄLDIGT fegt att skriva anonymt. Öga mot öga skulle ni väl inte våga säga någonting, men framför en datorskärm och med ett tangentbord blir ni genast tuffare. Faaaan va balla ni ääärrrrr....

Ville bara säga det. Nu är jag trött på allt det här.

Therese tipsar!



Veckans Therese tipsar får bli filmen Sex And The City!

Igår var ju jag och mamma och såg den. Det var bara vi två + fem till i biosalongen, fett skönt var det! =) Haha. Kunde liga och bresa & sträcka på benen gott man ville. Ett plus för det.

Hur var filmen då? Jag är inget JÄTTEfan av dem, men jag skulle helt klart kunna följa serien och jag måste nog t.o.m. erkänna att det är bättre än OC. Faktiskt. Filmen var bra, mycket känslosam ehm... ja, det var var den var! ;) Haha. Den är att rekommendera, helt klart!


Mycket gratis till mig!

På senaste tiden har jag kommit hem med oerhört mycket saker från stallet. På bara denna vecka har det blivit ett dussin schabrak (i olika färger & former), benlindor av olika slag, longeringslina och t.o.m. en håltång!

Allt detta gratis såklart. Visserligen är de använda och begagnade, men herregud. Varken jag eller hästen dör om utrustningen inte skulle vara NY, jag menar, det är ju ingen som vet att det är begnagnad förutom en själv. Vem som helst kan ju tro att jag bara har använt det mycket! =) Fast, iofs så bryr jag mig inte om ifall dem skulle veta att det var begnagnat.
Jag försöker samla på mig så mycket som möjligt nu. Jag skulle ha köpt den där repgrimman av Felicia för 40 kr! Som hittat och den var säkert i Cob-storlek... Jaja.



JAG VANN!

Haha, kolla vad som hade dumpat ner i min mailbox!

"Grattis, du har vunnit tävlingen på min blogg, (miaplace.blogg.se)
 Snart får du Nivea produkterna hemskickade
"

Otroligt att JAG vann! :o Jag som aldrig vinner någonting! Haha, här nedanför
kan ni se produkterna! Kul va!?


En jävligt bra rubrik!

Hej bloggeeeen!
Har precis tittat på veckans Tokio Hotel TV som var från Parc des Princes. Jag förstod inte riktigt, trillade Bill ner för trappan??? Han snackade om något sånt. Berätta någon som vet?

Nu ska jag torka håret och sedan göra ett besök på banken. Ska sätta in pengar, fixa ett bankomatkort + ID-kort.
Vi hörs senare!


Gissa RÄTT låtar!

- Sätt din spellista på blanda
- Skriv ner första raden från de första 25 låtarna som spelas, oavsett hur pinsamt det är.
- Om någon gissar rätt på någon sång, ändrar du texten på den till fet stil.
Och hörrni! Sök inte bara på texten, det är inte kul då!


1. Keiner weiss, wies Dir geht.

2. No one knows what it's like, too be the bad man.

3. Wir sind durch die Stadt gerannt, haben keinen Ort mehr erkannt.

4. Über den Dächern, ist es so kalt, und so still.

5. Vi går längs med stranden av ett stort ensamt vatten.

6. It still feels like our first night together, feels like the first kiss and it's gettin' better baby.

7. Now Your Gone I realized my love for you was strong.

8. I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground.

9. Don't know how we got this far, so attached now and this gets me.

10. Just a normal day, streets turn into grey.

11. Every night in my dreams, I see you, I feel you.

12. Empty streets, I follow every breath into the night.

13. I just want you close, where you can stay forever.

14. När du stod där i fredags natt, en sån blick du gav mej så varm, det var de jag hade väntat på.

15. I got a plan for you and I, let's journey across the Venetian skies.

16. (It's Britney, bitch)

17. Can you feel the noise, cuz it goes boy, boy, boy.

18. You've got a way with me, somehow you got me to believe.

19. Sitting here alone with my memories, staring at a picture of you and me.

20. I can take the rain on the roof of this empty house, that don't bother me.

21. It's you, and me, movin at the speed of light into eternity (yeah).

22. Turn the lights off in this place and she shines just like a star.

23. It's summertime, ladies looking hot, shaking up what they've got.

24. Well you done done me and you bet I felt it.

25. I´m staring at a broken door, there´s nothing left here anymore.


Lycka till, för er som vill! ;p


Världens sexigaste man 2...? - FÖRALLTID!


Har ni sett en mer sexigare bild än denna? mmm...
Bill Kaulitz, världens sexigaste man - föralltid!

Bloggdesign 5 + 6


Två nya tjejer har fått sina bloggar designade.
Vänster: Emina (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)!
Höger: Madde (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)!

Hästkost!

Vet ni vad jag har gjort dom senaste TIMMARNA(!) ? Jo, suttit och slukat foderfakta i hästböcker och sökt en massa på internet. Tänkte göra ett eget häfte som jag kan ha nere i stallet om all hästkost. Jag är så otroligt dålig på sånt så det inte är sant. Jag vet inte ens varför jag ger Baron vissa fodersorter, vad har det för effekt egentligen?
Så som sagt, nu har jag suttit här och letat fakta och är klar. Jag orkar inte mer. Fortsätter och skriver ner det i Word imorgon osv.

Nu ska jag ner till stallet! Hade nästan glömt bort att jag hade Baron idag.

"Thats not my guitar!"


Haha...

Trotjänaravlivning

Såg detta från Insider som går (eller har gått) på TV3. Hemskaste jag
någonsin sätt! Det ser så grymt (hårt) ut...
Har ändå läst att denna avlivningsmetod är helt smärtfri och att hästen
dör omedelbart.

Fy! :( Varning för känsliga tittar!

Bloggdesign åt mig själv!


Jag hade tråkigt så jag gjorde mig en egen design på
min bloggdesign-blogg ;p
Som vanligt så kan ni klicka på bilden för att komma till den.

Mobilbloggning: Hur gör man? Kostar det något?

Åh, va irriterande.
Ska precis börja på en design åt Emina och så går inte Photoshop att öppna =( Är det inte just typiskt!... Jo. Så nu måste jag starta om hela datorn och den tar så lång tid att ladda klart när den väl är uppstartad. Suck... Vilket I-landsproblem va!? Haha.

Aja, jag och mamma kom nyss hem från mormor & morfar. Vi åkte förbi där och fikade lite =) Jag proppade i mig en hel honungsmelon, kan ni tänka er!!! Men det är så himla gott, fast nu har jag ju jätteont i magen såklart. Men som man brukar säga, man mår som man förtjänar ;p Jaja.

- Juste. Jag tänkte att när jag är ute och reser så ska jag inte lämna bloggandet HELT. Jag har nämligen tänkt börja mobilblogga. Men jag har ingen aning om hur man gör det och kostar det någonting? Funkar det ens med comviq? Ni som har någon som helst erfarenhet av mobilbloggning kan väl skriva en kommentar och hjälpa mig!

Bloggdesign? Designutlottningar?

Jag har piiiiiisssstråkigt. Ingen som vill ha en bloggdesign gjord? Jag funderar btw på att börja med designutlottningar, men jag tvekar lite. Om det är någon själ där ute som skulle vilja ha den, för det är ju ingen mening med om det är en eller två som är intresserade. Men det beror helt på er läsare. Tycker ni är ganska fega, många verkar ju inte vilja säga vilka ni är som läser min blogg iallafall ;p

Bloggdesign 3


Esters design är nu klar!
Hoppas du blir nöjd med den.
För att komma till designen och hennes blogg - klicka på bilden.

OBS! Gällande er som har skickat en del av eran designbeskrivning till mig MÅSTE skicka resten med en gång. Annars kommer jag glömma bort er och dessutom så tar det mycket längre tid för er att få eran design, eftersom att de som skickar med ALL info + bilder i SAMMA mail får automatiskt förtur!
Tänk på det.

KLICKA HÄR FÖR ATT BESTÄLLA EN DESIGN GRATIS!

Är detta verkligen sant?

Det sägs att en snubbe ringde till Bill (Kaulitz) och spelade in samtalet, men att den nu har blivit bannad frånyoutube? Jag vet inte riktigt om man ska tro på det... Jaja, här kommer iallfall den skriftliga versionen av samtalet.

Bill: Hallå
Snubben: Hej hej, vem pratar jag med?
Bill: Du pratar med Bill..
Snubben: Åååh , där ser man!! Bill! Jag fick ditt nummer nyss, ville kolla om det inte var fejk!
Bill: Vartifrån? Från vem, vilket nummer??
Snubben: Vadå "vilket nummer"? DITT såklart!
Bill: Ja okej.. vart fick du det ifrån?
Snubben: Fråb Giga ( någon tysk hemsida eller some shit..)
Bill: Giga?
Snuben: Japp.. har du inte hört talas om den?
Bill: nej det har jag inte..
Snubben: Jag fick nummret från en hemsida.
Bill: Vad ska du med mitt nummer till?
Snubben: Haha! Hörru! De har lagt upp ditt nummer på internet! :D
Bill: eehm ja.. varför ringer du till mig?
Snubben: För jag ville veta om det verkligen var ditt nummer!
Bill: Jaha..och nu?
Snubben: Och nu..inget. Nu vet jag att den inte är fejk.
Bill: Aa great.. tack så hemskt mycket..toppen..
Snubben: Ok. Ha en trevlig kväll!
Bill: Tack, du med.
Snubben: Ha det bra!
( Bill lägger på. )
Snubben: ...gillar ditt band..

Som sagt, ska man verkligen tro på det? Varför skulle Bill ha sitt telefonnr ute på internet för?
Helt otroligt om det skulle vara sant iallfall. Tänk att ha självase BILL KAULITZ nummer! :o

Lite smått & gott om dagen!

Har inte blivit mycket bloggande alls idag, men jag lovar, jag ska bättra mig!
Är egentligen skittrött och vill bara gå och lägga mig, men jag ska sätta på lite musik som piggar upp mig (som t.ex. Cascada - What Hurts The Most)!

Idag har jag skapat mig en EGEN design som jag kommer att använda mig av när ni beställer designers av mig. Ni kan hitta den här! Själv är jag faktiskt ganska stolt =) Hehe... Jag menar, kan ju inte SÅ mycket än. Men jag har mycket att tacka bla. Johanna WP och Sandra för! Av dom har jag fått svar på frågor jag länge undrat över. Tack till er!
Nu är det bara att beställa på för jag är så redo jag kan bli att börja designa dom! Gratis såklart.

Annars idag så har jag varit mycket social. Träffade Sanna vid fyra och vi käkade en god chokladpudding och drack min favorit-sodastream! Finns det något godare? Mums! Dock får jag väldigt ont  i magen efter att jag sväpt i mig det, men det är ju kolsyra så det är inte så konstigt egentligen...

Lite senare så drog vi till thilda och där var även nea. Vi hann tyvärr inte "vara" så mycket alla fyra i och med att nea var tvungen att dra hem vid nio och man kan ju inte säga att vi tog vara på den lilla tiden vi hade! Haha. För er som inte vet så åker nea bort på språkresa imorgon i tre veckor! Det skulle jag aldrig klara av, men hon är tuff så för henne är det ingen lek alls! Kommer att sakna dig <3
På tal om att  resa bort så kommer jag också göra det. På lördag åker vi upp till sommarstugan igen och kommer inte hem förns på tisdag eller onsdag (beror på vädret). Då är det bara att slänga i smutsig tvätt och packa om för sen på fredagen bär det av till Danmark med fam. Lundberg. Är inte hemma förns den 26 Juni och då är det knappt tre veckor kvar tills vi börjar skolan :( BIG NO!!!

Det blev ett långt inlägg utan bilder - tråkigt va!
Nu måste jag släcka lampan och sova.

Durch Den Monsun, visst är den bra!!!!!!

VIVA har startat en omröstning om vilken/vilket artist/band som haft den bästa första hiten. Tokio Hotel är ju självklart med på listan med Durch den Monsun (fast det står bara Monsun)! Kan man göra annat än att RÖSTA!!!!!!?!?!!!!

Obs! Det går att rösta hur många ggr man vill!


Ghost Golden Princess


Snart ett år har gått. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig... Jag
saknar dig så det gör ont... Jag fattar det inte... :'(

.....

Jag säger bara GET A LIFE ffs!

Stall- och hästfilmer!

Idag har alltså jag varit i stallet hela dagen... Har inte haft någonting annat att göra och istället för att sitta vid datorn och nörda mig så ville jag vara lite social =) Så jag stack alltså ner till stallet.
Väl där nere träffar jag bla. på Sanna och Nina som står och gullar med Baby! Sen ska ju de gå och hämta hästarna och då så frågar fölets ägare ifall inte jag vill gå en promenad med henne/honom. SÅKLART JAG VILL! H*n var verkligen ursöt och väldigt snäll (tycker jag) för att vara ett föl - jag säger inte att dom är dumma men ja, ni förstår nog. H'n hade grymt små hovar ;)

Sedan ska ägaren åka iväg och tävla med den sk. "mamman" (fast det är inte fölets mamma). Så då får Maria (hon som hade Apache, hon skulle vakta fölet) gå iväg en bit bort med det. Och shit! Jag har seröst ALDRIG i hela mitt liv sett en så snabb lastning! :o Haha. Exakt som denna, tänk om alla hästar kunde vara så där! Haha.

Baby fick iallfall stå själv i hagen och ibörjan var h*n orolig, men det var ju inte så konstig. 6 månader, själv i hagen och utan "mamma". Men h*n skötte sig bra ändå! H*n var jättelugn sedan. Här kommer en film på henne/honom:




Här är lite andra filmer också, fast i en annan hage med andra hästar!
Fast dom har jag filmat åt "fel" håll :( Så ni får vrida på huvudena åt vänster.


Brosch, Tekla, Jana & min medryttarhäst Baron.


Om ni undrar vad det var som lät ibörjan så är det Baron som gnäggar! ;p
Ser ni också att jag missar PRECIS när han sparkar bakut? Haha.

Detta var alla filmer som jag vill lägga ut! Eller det kanske blir en till på Jana, haha, hon var så rolig...
Jaja, det blir sen isåfall + lite bilder.

Stallflicka.

Hejhej!
Nu har jag varit nere i stallet i några timmar, och snart ska jag ner igen tror jag. Har både filmat & tagit kort så det får ni se sen! =)
Nu ska jag in på Kenzas & Mirres bloggar och se om dom har uppdaterat med några bilder från Kreta. Vill ju se en bild på "Kenzas" Teo!

Vi hörs sen!


Nikis & ett varmblod

Jag har hittat mina drömhästar (förutom Sessan)!


Typ: Stora Hästar | Inriktning: Fälttävlan | Kön: Valack | Födelseår: 2002
Namn: Nikis

"Grundriden Valack på 6 år. Lettisk halvblodskorsning på ca 160 cm. helt brun utan tecken. En mycket social och trevlig kille som är enkel i all hantering.
Han är grundriden och bör vidareutbildas. Han är lyhörd och lättlärd. Ett ämne för dig som vill lägga ner lite arbeta och utvecklas tillsammans med honom. Riden både på bana och i skogen. Han är även hoppad, ej tävlad men visar bra teknik och god vilja. Ring för mer info.

Pris: 28 000 kr"



Typ: Varmblod | Inriktning: Allround | Kön: Sto | Födelseår: 2001

"En häst med otrolig utstrålning, en riktig blickfångare. En personligare häst kan du inte få ! Otrolig lättlärd, men när hon inte riktigt förstår kan hon bli lite stressad. Går lätt på tygeln i skritt, trav och galopp. Kan skänkelvikning,bak och framdelsvändning. Har på börjat lite på öppna och sluta.
Hon är en känslig häst som med rätt ryttare kan gå hur långt som helst. . Kan bli het och rida ut på. Men är en ängel i stallet, lätt att lasta och sko. hon behöver en rutinerad lugn äldre ryttare som har mycket tålamod. Är ca 160 i mankhöjd. E: Wall street banker U: Gretel Crown . Lånas inte ut på foder. Billigare vid snabbaffär.

Pris: 15 000 kr"

Eminem - Lose Yourself

Från 8 miles.
Älskar ibörjan när det är värsta lugn musik och sen
kommer det där dunkande!

VideoINLÄGG!





Hahaha, hur många gånger använde jag mig av ordet "liksom"??
Obs! Filmade i toalettrummet eftersom att ljuset blir bättre där (satt ej på toa! ;p)

Ne-You - Closer

Höj volymen och njut.
Fan va bra den är!!


Sony Ericsson W890i Brun.

Hejsan!
Det var ett tag sen jag skrev ett RIKTIGT inlägg - känns det som.

Idag har iallfall jag, tim och pappa varit och kollat på mobiltelefon. Jag hittade en och köpte den. Det blev en Sony  Ericsson (såklart!) w890i Brun. Jag lägger in en bild på den också.
Jag ska säga er att kameran är inte dålig inte. Nästan lika bra som en "dålig" digitalkamera - om ni fattar? haha. Det känns iallfall jätteskönt att ha en mobiltelefon igen. Har ju gått omkring med mammas gamla Nokia 3310 i några månader nu - eftersom att jag var så duktig och tappade min andra Sony E. Walkman när jag brummade på moppen. Fråga mig inte hur, för det vet inte jag heller?

Jaja. Ikväll ska vi till Fam. Rohlin, fast nea är inte hemma :( Så jag ska nog bara dit och käka och sen kanske till Sanna - om inte hon ska vara med Benja. Vi får se hur det blir, får ta kvällen som den kommer...


Hörrni! I och med att jag har ny mobil betyder ju det också att jag har nytt mobilnr. Men det lägger jag inte ut här, så vill ni ha det får ni skriva en kommentar med er e-postadress så skickar jag den där. Fast jag ger ju självklart inte ut det  till vem som helst...
Ni får gärna langa era nummer och säg ifall ni har Comviq kompis så jag vet ifall det är gratis att SMSa & MMSa! =) Jag gör så jag måste godkänna kommentarerna så att era nr INTE kommer ut i kommentarfältet!

Du är utmanad!



Du är utmanad!
Du ska tänka på den person du tycker om/är
kär i/tycker är en riktig godbit och svara sedan ärligt på frågorna nedan.

(Bill Kaulitz såklart)!

Är han/hon svensk? - Nej, tysk.
Är han/hon i din ålder? - Nej.
Är han/hon lång eller kort? - Låååång! Tror han är mer än 10 cm längre än mig.
Är han/hon omogen eller mogen? - Mogen är han nog allt, men ibland kan väl alla bli lite barnsliga?
Är han/hon snygg, fin eller vacker? - SNYGG!
Är han/hon okysst? - Nej.
Är han/hon snäll? - Ja, eller han verkar ju vara det från alla videos osv!
Är han/hon lätt att prata med om allting? - No idéa, men det skulle inte förvåna mig =)
Är han/hon lätt att skratta med? - Ja, det tror jag verkligen!
Brukar han/hon skämta om att ni ska in på toan och ha sex? - Nej.
Är han/hon populär i skolan? - Han går inte i skolan.
Är han/hon mobbad? - Haha, nej verkligen inte. Avgudad ffs!
Är han/hon blyg? - Tror han kan vara liiite blyg faktiskt =)
Är han/hon framåt? - Framåt också! Haha.
Brukar han/hon säga till dig att han gillar dig? - Såklart? .... ;)
Har han/hon någon gång gjort dig ledsen? - Nej, nej, nej.
Har han/hon någon gång gjort dig glad? - JAAA!
Om du är ledsen, kan du prata med honom/henne då? - Nej, det blir nog lite svårt =/
Om du är glad, delar han/hon glädjen med dig då? - Haha, också lite svårt...
Brukar du tänka på honom/henne? - Every day!


Svårt att uttala "tolv" Bill? Hihi.

Såååååå söt!

Accessoarer från Cocoo.



Dags för Therese tipsar v.27!
Eftersom att jag nyss fick en pressvisning från Cocoo.se så får det bli det, även fast jag vet att många andra tipsar om det i sina bloggar. Men nu får ni iallfall min åsikt ang. några olika accessoarer!

Vi tar och börjar med en klocka. Inte vilken som helst... Den är kritvit och när jag ser den tänker jag faktiskt på London, av någon konstig anledning. Jag har en förmåga att förknippa London med klockor! Dessutom skulle den passa perfekt till sommaren! Här ovanför ser ni en bild, klicka på den för att förstora!
Pris: 245 kr.


Eller vad säger ni om dessa pärlörhängen? Jag har aldrig sett sådana förut och tycker dom är otroligt söta! Dock tror jag att det skulle bli liiite för mycket om man hade både pärl -örhängen och -halsband, så där får man nog kompletera med någonting annat.
Pris: 145 kr.

Ännu ett par till örhängen. Visst är dom gudomligt söta?! Jag gillar dessa typer av örhängen, normal size vilket gör att man kan ha i dom i princip hela dagarna. Däremot vet jag inte om jag skulle punga ut alla dessa pengar för dom? Tyvärr... Men som sagt... Väldigt, väldigt söta och användbara framförallt!
Pris: 165 kr.

Fjärde och sista accessoaren att tipsa blir ytterligare ett par örhängen till. När jag ser dessa tänker jag afrikanskt, det är just färgerna som mixas. Ursnyggt! Dessa kan man både använda till vita plagg och ja, de flesta när jag tänker efter. I och med att detta är i basfärger.
Pris: 165 kr.


Obs!
Dessa finns EJ på hemsidan än. Men håll er uppdaterade för snart
finns dom nog. Alltså, allting kommer från www.Cocoo.se så kika in där inom kort!

MER THERESE TIPSAR NÄSTA VECKA.

Önskeoutfit!


Lista
- I ♥ ME från Forever21 : ca 70 kr.
- Leggings från HM : 98 kr.
- Pumps från Skopunkten : 249 kr.
(liknande dom på bilden)!
- Armband från Cocoo : 145 kr.
- Bamboo örhängen från Cocoo : 165 kr.

Min dröm! En blandning av Kenza, Kissie, Fam. Lundberg, Danmark, Tokio Hotel-konsert, Nea och min familj!


Innan jag glömmer alltför mycket så ska jag ta och berätta min dröm som jag hade inatt (vet ej riktigt i vilken ordning de kom i och om de överhuvudtaget hängde ihop med varandra)?

Iallafalll.
Jag läser ju Kenzas blogg och hon har ju de senaste dagarna skrivit om Kreta och hennes flört. Hon var alltså hemkommen nu till Sverige men hon var ej hemma. Det var bara hennes storebror (som hon inte har i verkligheten). Men det var inte vilken storebror som helst utan Kissies! Ni vet han Peter/Petter? Haha, jag vet inte vad han heter. Iallfall, och så hade ju Kenza skrivit i sin blogg att när hon väl fick flörtens godkännande så skulle hon lägga ut en bild på honom på bloggen. Men jag var så nyfiken att jag snookade mig in i hennes rum och hittade en helt bunt med fotografier från Kreta och på honom. Precis när jag skulle kolla så ..? Jag vet inte, jag rusar iallfall ut ur hennes rum (hon kom  väl antagligen) och där slutade den  drömmen.

Sedan så fortsatte det med att vi, våran familj skulle åka till Danmark med fam. Lundberg (som vi brukar göra). Men för att komma till...? Jag vet inte, iallfall så vi skulle kunna åka vidare så var vi tvungna att typ ta en båt över (utan bilarna). Jag tror det var en gummibåt (typ som taxi). Men det var värsta ovädret ute på havs, men vi kom iallfall fram dit vi skulle. Och när vi kom dit så "kom vi på" eller mamma gjorde det, att det var Tokio Hotel-konsert den kvällen. Så typ "vips"(!) så är vi utanför något väntrum (till konserten) och där helt plötsligt så kommer Bill ut (utan livvakt eller någonting) och jag springer fram till honom och han såg ut som en tjej (läbbigt)! Alltså han såg inte ut som han brukar i verkligheten. Men det bryr jag mig inte om, jag frågar ifall jag får krama honom och det får jag (vi kramas). Sen så måste han gå vidare. Och det roliga var att det var massa andra fans i det där väntrummet men dom bara satt där stilla, helt oberörda.
Sen så får vi (jag och tim) platser nära scenen (Obs! Vet ej varför Tim? Han tycker inte ens om dom). Så jag ringer Nea (för vi skulle gå tillsammans). Men då är inte hon hemma! Alltså hon var typ bortrest någonstans. Så då tar mamma hennes plats istället. Och sen så vet jag inte vad som händer, jag sitter på konserten men jag är inte medveten om den. Jag vaknar eller vad man nu ska säga när den är slut!? Det var skitknäppt! Och efter det så frågar jag typ hur konserten var och aaa, jag vet inte mer. Därifrån svalnar minnet allt mer...

Visst är det sjukt vilka drömmar man kan ha?
En blandning av Kenza, Kissies brorsa, fam. Lundberg, Danmark, Tokio Hotel-konsert som jag inte ens är med om. Haha, herregud alltså! ;p
Har ni nån gång drömt nån sån här konstig dröm? Kanske med Tokio Hotel? Berätta gärna! Det är kul att läsa! =)

"Twins-kick" by Bill and Tom!


Love this one!

Hejdå för idag!

Nu ska jag sova mina vänner.
Imorgon kommer det in lite om denna dag och en önskeoutfit. =) Kom ju även på att jag har glömt att lägga ut min nyinköpta T-shirt... Den kommer också in imorgon! God natt på er.

Sommarjobba hemma!

God morgon på er!
Jag har ju skrivit att jag sommarjobbar denna vecka, men vi var så snabba och är helt klara så vi behövde inte jobba idag. Ynka två dagar tog det! =) Fast vi jobbade ju rätt länge i tisdags, 7 timmar närmare bestämt! Vi får se om dom har hittat på något mer tills imorgon eller om vi bara ska ses ändå!

Jag fick iallafall lite att göra här hemma + att jag ska träna och åka och tanka moppen! Hoppas att jag inte får motorstopp! :o Aja. Vi hörs senare, då lägger jag även in T-shirten från Indiska.

Helgens shopping!

Många som har väntat på detta inlägg kanske? Aja, här kommer det iallfall!

I Lördags var jag som sagt här i stan och det blev lite köp. Det kan ni se i detta inlägg.
I Söndags var jag med familjen upp till Skärholmen. Också där blev det köp och det kommer här!

OBS! Jag är så jävla trött med allt som har med photoshop att göra! Nu när jag skulle lägga in bilderna där så funkade det inte för att det stod att det var för många dokument som var öppna - jag hade inte ett enda öppet. Jag är så trött, så trött, så trött... Så nu får ni se vanliga, tråkiga bilder på det jag har köpt.


Grått linne från Cubus 50 kr.

 
Randig röd/rosa sak från Gina 149 kr.

Och så köpte jag en tunika från Vero Moda - men den lämnade jag tillbaka för jag trivdes inte i den.
Här kommer tunikan jag köpte i Lördags.

 
Brun tunika från Ninves 475 kr.

Det var allt. Förutom T-shirten från Indiska som jag visar imorgon. =)

Morgontrött? Ja!

Hej mina läsare!
Tänkte skriva ett snabbt inlägg lite nu innan jag drar. Jag är btw sjuuukt trött! Gick upp kl åtta och jag som har sovit till typ halv elva varje dag. Så det var lite jobbigt. Jag hade nog inte klarat det lika bra om det inte vore för Rebecca & Amanda. Vi har så kul när vi väl träffas! =)

Jaja. Nu måste jag springa upp och tvätta ansiktet och borsta tänderna.
Vi hörs ikväll igen (efter sommarjobbet ska jag till stallet)! Och då lovar jag att lägga in allt som jag köpte i helgen!

Inte så mycket bloggande

Hej!

Denna vecka kommer jag att ha lite svårt för att kunna blogga. Som ni säkert märkt så har jag FORTFARANDE inte lagt in bilderna på kläderna som jag köpte i Söndags. Anledningen är för att jag sommarjobbar denna vecka ca 9-17 och efter det så har jag antingen Baileys eller så måste jag träna!
Så denna vecka kommer jag att skriva lite här & där, när jag känner att jag har tid. Hoppas det är ok, ni får faktiskt respektera det denna vecka! Hoppas att ni läsare stannar ändå, det blir iallfall minst ett inlägg per dag.

Jaja. Hoppas ni alla haft en bra dag, för det har jag haft!

Bloggdesign 1 + 2



Två designer är nu klara.
Höger: Linn Sundström (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)!
Vänster: Nettan Grääz (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)!


Info gällande bloggdesigner!

Andra designers!
http://ilky.blogg.se/ - Kostar ca 50-100 kr. ÄR ATT REKOMMENDERA!
http://lindaslya.blogg.se/ - Kostar ca 100 kr eller mer.
http://niccie.blogg.se/ - Gratis.
http://pidaa.blogg.se/ - Kostar ca 80 kr.
http://gabriellas.rattar.e.sexiga.nu/ - Kostar ca 300 kr.
http://matildahammar.blogg.se/ - Kostar ca 200 kr.


Besök gärna http://thererese.blogg.se/bloggdesign !
Intresserad av bloggdesign? Tänk igenom och svara på dessa frågor (gärna alla) innan du tar kontakt med mig!
- Vilken/vilka färg/färger din blogg ska bestå av?
- HUR många bilder, VILKA och VART de ska sitta? OBS! Skicka bilderna i orginalformatet (ej förminskade)!
- Vilken textstil du vill ha? I headern, rubrik, "skrivtexten" och menyn.
- Exakt vad det skall stå i headern och om du kanske vill ha en liten "presentationstext" i menyn.
- Vill du ha något "mönster" i headern? T.ex. fjärilar, hjärtan, snöflingor mm.
(Du får gärna göra en enkel skiss i PAINT på hur du vill att bloggen ska se ut.)

2. När du sedan vet hur du vill att din blogg ska se ut är du välkommen att höra av dig till min blogg e-mail [email protected] (alltså INTE i detta inlägg)!

Ni är glatt välkomna att höra av er!
Självklart är det helt gratis att "beställa" en design.

Är jag ett ÄKTA fan eller inte?

Jag fick denna kommentar om detta inlägg.

Suss: Och VART har du Georg och Gustav?? ^o)...
Du är INTE ett äkta fan...


Själv tycker jag att det är både roligt och patetiskt. Jag menar, vaddå, bara för att man inte tycker att Georg & Gustav är LIKA snygga som Tom & Bill så är man inte ett ÄKTA fan? Jag skrev ju faktiskt att jag listade de snyggaste kändisarna, och det finns ju ganska många artister som ser bra ut! Dessutom sa jag ju aldrig att jag tyckte att dom var fula - för det är dom btw inte. Hur som helst så tror jag att jag inte är den enda som tycker så här.

Eller vad säger ni andra TH-fans? Är man inte ett riktigt fan bara för att man tycker att Bill & Tom är snyggare än Georg & Gustav? Haha.

RSS 2.0