thererese.blogg.se : Svar till läsare!

Anonym: du har fett fin klädstil! var brukar du köpa dina kläder?:)

Svar: Taackkk :) Det är inte ofta jag köper kläder, max en gång i månaden! Och jag brukar inte köpa från en "speciell" butik utan ser jag något snyggt så provar jag det - bryr mig inte så mycket om vilken butik eller märke det är. Men de jag brukar handla ifrån är väl som de flesta andra:  HM, Cubus, Vero Moda och ja - de vanligaste... Du kanske inte sätt, men när jag lägger ut "dagens outfit" så brukar det stå varifrån jag köpt kläderna, så kolla där i fortsättningen! =)

thererese.blogg.se : Tokio Hotel MIX

Ich Bin Nicht Ich LIVE


Leb Die Sekune LIVE



Wo Sind Eure Hände LIVE


Schrei LIVE


GRYMT mycket kärlek!
Ni klassar ALLT!

thererese.blogg.se :

Hej allaaa =)

Jag har varit SÄMST på att uppdatera idag, men jag har faktiskt en anledning till det - har inte haft tid. Halv elva skulle jag vara i stallet och rida med Sanna & Nina och sen direkt när jag kom hem så pluggade jag. Och det ska jag fortsätta med snart också.

Jag var som sagt ute och red med Sanna och Nina idag. Vi tog strålan och en kortis förbi tullan också. Först var Baron ganska seg - konstigt! Men sen vart han GALEN! Han gick under sig och "skänkelvikning". En gång gick han så mycket att han åkte ner i ett dike, det var inte så stort så han gjorde inte illa sig. Det är nästan omöjligt att få honom att gå rakt när han är så uppspelt! Det ända han vill är att  få springa! Det fick han ju också, efter ett tag ;p

Hade tänkt att göra en ny header - tills min nya design kommer, men jag har fortfarande inte hittat någon som vill göra den, eller kanske... Den är ju lite komplicerad, så man bör vara hyffsat duktig! =) Men tror någon att ni kan och vill, så är det bara att hojta till!

Nu ska jag playa i PS . Puss! =)

thererese.blogg.se : Han

Han ÄR fan snygg...

thererese.blogg.se : Barren <3

Idag (fredag) var jag som sagt hos Baron igen.
Vi tog en tur på en timme. Först hem till mig där vi fotade lite (ni får se bilder här nedanför) och sen red vi kanalbiten.

SHIT, säger jag bara! Så här pigg har Baron nog ALDRIG varit med mig! Han var helt craaaazy. Blev rädd för minsta lilla rörelse och grej och dessutom så ville han bara springa hela tiden! Han blev svettig efter 10 minuters skritt! Det hade ju självklart också med hettan att göra, men han stressar upp sig själv så mycket pga att han vill till kompisarna ;p men det är ju sommarbete, så vilken häst skulle inte vilja det?

Pigg var han iallafall! Han kickade t.o.m. en gång. Haha, för mig gör det ingenting, jag älskar när han är så här! Han är liksom mer "laddad", man kan säga att han är som en tickande bomb som kan explodera när som helst - det är skitkul!

När vi kom tillbaka så skulle jag strecha ryggen (han tycker inte om det)! Och så helt plötsligt så sparkar han, träffar mig som tur inte! Jag som alltid har känt mig så säker med att jag kan stå bakom hans rumpa och inte oroa mig, nu är jag mycket, mycket mer försiktig. Vågade inte fortsätta sen efter det, vill inte så gärna ha en spark på benet. Men han gjorde det ju inte för att han ville skada mig, utan det var väl mer ett tecken på att han inte tyckte om det! Men allt tycker man inte om och vissa saker måste göras.


Räck mig vacker tass så får du äta gräs!



"Jag vill äta gräs!"


VISST ÄR HAN SNYGG !!!!!!!


Baron Hazard


Det var några bilder det! =)
Nu ska jag sova! Pusshej.


thererese.blogg.se : Återigen en ny bikini!

Nu har jag ytterligare en ny bikini =)

Svart bandeau bh från HM 98:-
Svart bikinitanga från HM 98:- 49:-


Och så här ser den ut på!



thererese.blogg.se : Dagens "outfit"!

Svart linne från HM ?:-
Vit kofta snodd från mamma.

Blåa jeansshorts från Turkiet 200:-
Svarta ballerinaskort från Skopunkten 249:-

I´m in so in love with my jeansshorts ;D

thererese.blogg.se : Praodag 5 / sista.

heeeeeeeeeeeeeeeej =)
jag är glad! det är soligt och varmt, jag ska ner till Baron och rida och jag och Nea fick med oss varsin "goodiebag" hem från The Park! 
Den innehöll rosa rosor, ett rosa ljus, en hårspray (bra märke!), ett "paket" med ögonskugga, highlighter, nån form av täckstift/foundation och så ett "tack"-kort från Mia och Lena! =)



Idag fick jag och Nea designa balkongen. Den vart faktiskt riktigt fin! =) Vilken skillnad det kan göra med lite blommor, dukar och omplacering av möbler! Mia och Lena verkade också bli nöjda med resultatet! På lunchen bjöd Mia oss på mat på Jacob´s café. Jag tog en lasagne och den var sååå god! Sen fick vi ju som sagt varsin goodiebag och en glassssss =)

Det blir tyvärr inga bilder eller filmer därifrån, vi hade fullt upp och jag orkade helt enkelt inte!
Aja, nu ska jag dra ner till stallet! / Heed

thererese.blogg.se : Hej igen!

Hej, skulle bara tala om att det blir inga bilder och filmer =( jag hinner inte. har suttit och pluggat nu och ska gå och lägga mig. Men ni kan räkna med att det kommer imorgon! Det lovar jag.

Tänkte bara säga att jag vet vem Anonym är nu, haha, det var ett ganska roligt sätt som jag fick reda på det! Personen hade först skrivit anonyma kommentarer och sen skrivit en kommentar med sitt namn - och de hade samma IP-adress! =)

Men nu ska jag sussa! God natt!


thererese.blogg.se : Uppdatering!

Hej mina läsare!
Det har varit en usel uppdatering idag och jag tänkte bara skriva och berätta att jag iallfall lever ;p

Det var alltså prao idag, men vi kom sent idag IGEN - för vi, eller JAG, missade bussen... Men jag berättar det lite senare och lägger även in bilder och kanske nån film! Men nu ska jag plugga matte - tråkigt va!

Hörs snart igen!


thererese.blogg.se : Veronica Maggio - Måndagsbarn


thererese.blogg.se : "Dagens Outfit"!

  
Svart linne snodd från mamma.
Rosa tunika snodd från mamma.
Svart jacka snodd från mamma.
Svart PRADAväska från Turkiet.
Grå/svarta byxor från Cubus 399:-
Ballerinaskor från Skopunkten 249:-

Mycket som jag har tagit från mamma idag ;p

thererese.blogg.se : Praodag 3.

Idag var det värsta strulet.
Jag vaknade ju i tid men missade bussen... Så jag var tvungen att springa hem igen och ringa Nea (eftersom att 3310:an jag har nu inte finns nå pengar på). Och då möts jag av en trött, sömning röst - HON SOV!!! Tänk om jag inte hade missat bussen...!
Så vi tog tåget som gick en timme senare (09.03). Men det krånglade och vi stod stilla i 20 minuter!!! Så vi satt på tåget över en timme och jag mådde inte bra alls, var på väg att hoppa av och åka raka vägen hem. Men jag tänkte att om jag låg hemma så skulle jag bara tänka på hur dåligt jag mådde, så jag sket i det.
Vi kom inte till The Park förns kl kvart över tio! En timme och en kvart försenade alltså... Men det gjorde ingenting i och med att pendeltåget krånglat så mycket.

Idag var som sagt Lena där. En jätteglad och schysst tjej! Jag och Nea fick byta lampor, slänga kartonger, limma fast korkpennor (låter sjukt, vet). Och så fixa i köket. På lunchen, efter att vi hade ätit, så gick vi ut på balkongen. Där var det SKITVARMT! Jag lovar, det var MINST 25 grader! Så där satt vi en hel timme och bara snackade, fotade och ett videoklipp blev det också som ni ska få se här nere ;p
VI slutade halv tre. / Tess, Thess och Heed.


Här har ni klippet!



Det var jättesoligt också! - Som ni kan se. Hehe.

Här också!


Jag och Nea på pendeltåget. Tillgjord bild.se ;p


En bild på världens bästa Linnea Rohlin!

thererese.blogg.se : nyduschad

Morsning korsning!

Har precis duschat håret och ska snart göra frukost.
Idag kom jag upp i tid iallafall! Det känns skönt, nu kan jag ta det lugnt och inte behöva stressa! Jag måste ringa Nea också, vet aldrig om hon sov hos thilda eller inte och OM hon gjorde det så ska jag nog hämta henne. Kanske. ;p Får se.

Idag skulle ju Lena komma till The Park (hon som vi ska/skulle ha varit hos hela praoen). Hon har ju då varit magsjuk, men nu är det tydligen bättre! =) Bra bra. Då kommer vi säkert komma ut lite och få åka och handla lite till inredningsprojektet och kanske så hinner vi börja? Idag läntar jag till "jobbet"!

Men mer kommer när jag kommer hem. Slutar halv tre, tre så jag är väl hemma senast halv fem! Och då är det plugga och sen ner till Baron som gäller! Jag längtar till det också, jag har fan inte ridit på nästan två veckor(!). Jag klarar mig verkligen inte utan ridningen, just nu rider jag ju bara som hobby. Men att sluta skulle kännas konstigt och helt omöjligt! För mig är det en livsstil som jag skulle vilja leva med hela livet! Det är så härligt, det finns ingenting annat som går upp mot att komma ner i hagen och där står ens (kanske) "älsklingshäst" och väntar på en, hela dagen. Och det mest roligaste som finns är ju såklart ängen, den stora gröna ängen! Den slukar jag & Baron i ett nafs! Haha.

Aja, nu måste jag göra frukost. See you! =)

thererese.blogg.se : Kat DeLuna - Love Me, Leave Me


Jag hörde den här för första gången nyss! Jag är redan fast...
Ni måste lyssna på den här.

thererese.blogg.se : En liten snutt av "Geh" LIVE.


Tänk att få vara DÄR och höra den LIVE! Vilken känsla...

thererese.blogg.se : kvällsuppdatering

Detta blir mitt fjärde inlägg för dagen - och mer blir det säkert ;p iallfall ett till.

Nu har jag suttit och pluggat matte i nån timme. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag fattade allting idag =) Känns bra. Ska fortsätta och göra tre, fyra avsnitt imorgon också. Jag VILL få bra på det här provet, inte nå tråkigt G. Även fast G är godkänt, det är tråkigt liksom. Jag ska ha minst VG i matte innan jag går ut grundskolan! Punkt slut.

Har kollat upp alla tider nu till bussen, pendeltåget och tunnelbanan - precis som igår. Vi kanske får sällis av Hellman också! Trevligt! =)

Nu ska jag sova, men först ska jag bara lusläsa några bloggar snabbt. OCH "leta upp" en bra låt som jag kan publicera här på bloggen!. Over and out.

Ps. Vill fortfarande veta vem du är "anonym" - vare sig du är kille eller tjej! =) Haha.

thererese.blogg.se : duschen, middag, plugg

Ciao,
kom nyss hem från träningen. Det var helt okej, den var faktiskt ganska slapp. Det känns som att det inte tar någonting, SÅ slapp är den... Haha ;p

Som ni såg här nedanför så la jag in både bilder och filmer från idag - och, är det inte lite roligare med sånt än bara ren text? Jag tycker att jag har ryckt upp mig bra med mitt bloggande! Den borde ju ha blivit iallfall lite roligare nu, i och med bilderna och filmerna. Eller vad tycker ni? Själv ser jag min blogg som mer för de som känner mig/vet vem jag är, för jag skriver ju mest om mina vardagar! Men såklart så är ju ALLA välkomna & läsa min blogg, vare sig de känner mig eller inte ens har en susning om vem jag är. Men om ni vill veta lite om mig så kan ni gå in och läsa här http://thererese.blogg.se/category/therese-heed-om-mig.html .

Nu ska jag duscha, sen käka och till sist plugga. Ha det! =)


thererese.blogg.se : Mig utan smink

En bild på mig utan något smink alls! 100% sminkfri.


Btw, vem är anonym?

thererese.blogg.se : Praodag 2.

Hej! Idag försov jag mig rejält, mamma väckte mig kvart över åtta!!!!! Och bussen gick kvart i nio! Så jag slängde fort som tusan i mig frukosten och borstade nötterna, sen sprang jag ;p haha. Jag hann, som tur var! Men bussen försenade sig till södertälje centrum, men vi hann till pendeltåget ändå!
När vi väl kom till "The Park" (http://www.thepark.se/?page_id=49), som det heter så satte vi igång direkt. Hon Lena var inte där idag heller, så vi fick i princip göra samma saker som igår. + att vi städade Lena´s skrivbord mm. Hoppas hon blir glad nu ;p

Jag tycker inte det är någon idé att berätta dagen i detaljer eftersom att det var som en repris från igår.
På hemresan hade jag och nea det lite kul, här kommer både bilder och en sjuk film ;p

Nea är så sjukt kittlig just där. Man behöver egentligen bara hålla
handen framför halsen på henne så gör hon så. Haha.






Sexy mama!! ;) I LOVE YOU.


Haha ;p Nu ska jag plugga och sen är det fysträning med laget...

thererese.blogg.se : Godnatt!


Nu är klockan mycket och jag ska upp tidigt imorgon - måste krypa till kojs.
Vi hörs imorgon bitti, i think =) Puss!

thererese.blogg.se : Bilder från PRAO-platsen.

Det kommer att komma mer bilder i veckan! ;p






thererese.blogg.se : BB (bästa bill)


Jag älskar denna bild på Bill! Så skön =) Snyggingen.


thererese.blogg.se : Resultat efter distriktsträffarna.

Det var någon anonym person som undrade om jag kom med i distriktslaget.
Svar: Jag kom med till den preliminära träningstruppen. Det är inte förns om några veckor som det riktiga laget utses. =)


























Tagen för några minuter sedan...

thererese.blogg.se : Vinn en plåtning med Hanna Björkstedt!



Jag som många andra skulle tycka det vore jätteroligt att bli plåtad. Nu har jag och ni andra chansen! På Hanna Björkstedt´s blogg kan man nämligen vinna en plåtning med just henne! Hur kul vore inte det?!
Jag tycker alla ska ta chansen, så klicka in på hennes blogg här och var med och tävla!

thererese.blogg.se : Praodag 1.

Denna vecka är det som sagt prao och detta var första dagen.

Jag och Nea blev skjutsade av hennes pappa ner till södertälje centrum, sen tog vi tåget till centralen och sen tunnelbanan till rådmansgatan. Vi var på plats innan förbestämd tid, mycket bra.
Började kl tio och vi tog en liten fika direkt med Mia när vi kom dit. Sen visade hon oss runt och satte oss sedan i arbete. Tjejen som vi skulle "hänga med" var inte där idag, så vi fick göra lite andra saker istället.
Det vi gjorde hela eftermiddagen (två timmar) var att fylla på med läsk i kylskåpen och rensa undan bland alla läskbackarna mm.

Vid halv ett tog vi lunch i en halvtimma.

Sedan skulle vi få montera ihop en hutch. Men det gick ju allt annat än bra kan jag tala om för er... Haha. Vi hann inte komma längre än till första steget, tills vi gav upp och slutade. Jag tror vi satt med den där skiten och försökte få ihop det i en timma ;p haha. Det gick iallafall inte bra, så då fick vi montera ihop lampor, typ 14 st. Det var lätt och inte så jobbigt, no problemas!
Sen vid kl tre så tog vi en liten "paus" och fikade lite mer. Och just då när vi sitter där så kommer det in två bögar. Dom har nämligen planerat att starta en modetidning för bögar! Det skulle faktiskt vara kul & se deras mode! ;p Haha.
Vi fick sluta tjugo över tre, så då tog vi tunnelbanan, tåget och till sist bussen hem.

Det var min första praodag det! Mer kommer imorgon =)


thererese.blogg.se : Förberedning

Hej!
Nu har jag varit uppe en timme och fixat lite inför PRAO´n. Har bla. stått och gjort pannkakor (till lunch), mums - vad gott det ska bli! Två rader milka får också hänga med ;)
Just nu bortstar jag tänderna och sen ska jag bara torka mitt hår, så ska jag möta nea i "centrum" och därifrån tar vi som sagt bussen till S. Centrum osv .

Jag & nea börjar kl tio och slutar väl nån gång vid tre, halv fyra. Så jag är väl hemma vid fem, och då är det bara pluggning som gäller!

Vi hörs senare, räkna inte med någon uppdatering förns kl fem.
Ha en bra dag!

thererese.blogg.se : Bill Kay

försök hitta en snyggare kille!

thererese.blogg.se : sex och en halv timme kvar

Hello!
Nu har jag suttit uppe och kikat igenom gamla bilder (är inne på min "gamla" dator, eftersom att min krånglar så jäkligt). Haha, det är kul det. De flesta är ju från 2005 och 2006 ;p Aja.

Imorgon, eller, senare idag, blir det att gå upp tidigt. Ska nämligen ställa mig och göra pannkakor (matlåda) till PRAOen imorgon. Jag och nea fick alltså tag på en praoplats tillslut, tack vare vår bästa mathilda dahlin! hihi. vi ska alltså denna vecka jobba med design. Då snackar vi inte kläddesign, utan mer "rumdesign", det är iallfall så som vi har uppfattat det ;p
Det är i Stockholm, vi kommer börja lite senare (kl tio). Så jag tror vi tar oss till södertälje centrum och tar pendeln till centralen, sen tunnelbanan nånstans och så får vi gå lite. Det är ju en liten resa att komma dit, och inte helt gratis heller... Men det som jag rekommenderar är att köpa dagskort för 55:-. Det kan man använda i ett helt dygn, var och när som helst! Det är nog det billigaste alternativet, tror jag.

Men nu måste sova, Puss! ♥

thererese.blogg.se : virus och "små" hästar.




Tänkte precis lägga in lite bilder från Turkiet. Men så blir det inte. Min dator krånglar som fasen, har antagligen fått något virus... Suck... Så ja, ni får vänta ytterligare ett tag... Kanske några timmar, kanske några dagar, kanske några veckor... Vem vet...

Aja, nu ska jag ner till stallet och fylla på vatten till hästarna.
Förresten, idag när jag kom ner till hästarna (går på bete nu) så ser jag en brun, hög, fin häst. Jag tänker, vem är det? Så kommer jag att tänka på Pystie. Men herregud, det kan ju inte vara sant. Hans hårrem var ju som ull innan jag åkte. Men det VAR Pystie. Han har blivit sjukt fin! Om några veckor till så är nog hela hans hårrem slät och fin! Han är verkligen fin!
Sen så har det även kommit en ny häst till stallet. En jättesöt liten shetlandsponny! Ny ägare till den är Helene, som äger Jana. Så nu har hon två "små" söta hästar :p Hehe. Hejdå.

thererese.blogg.se : Distriktsträning 3 (4)!

Kom hem från distrikten för en stund sedan. Detta var alltså MIN tredje träning, fast det var den fjärde och sista ;p fattar ni? aja. hur som helst, jag är verkligen nöjd med min insatts idag! det kändes riktigt bra och vart ju kul då också.
Så nu är det bara att vänta på att träningstruppen läggs ut på hemsidan! Dom sa att den skulle vara ute i mitten av nästa vecka. Skulle vara grymt kul att komma med! =)

Skriver här när jag vet om jag kom med eller inte.


bild från augusti, förra året.

thererese.blogg.se : Så här brun är jag!


uffbild, me knows!! ;p

thererese.blogg.se : Hemma igen!

Hej igen, mina bloggläsare!
Nu är jag hemma igen, efter en helt underbar vecka i Turkiet. Det har varit så himlans skönt! Varmt och soligt varje dag. Högsta temperaturen låg på var ca 30 grader! Så jag har blivit lite brun kan jag säga er. Jag tycker dock att jag inte blev så brun som jag brukar bli, dessutom har jag börjat flagna i fejan och det är inte så snyggt ;p haha.
Sen låg vi ju inte bara och pressade och badade, på kvällarna gick vi också in till Kumköy stan. Därifrån fick jag med mig lite stuff! Jag lägger in det lite senare.

Planet igår kväll gick 00:20 och vi landade typ 03:06 på arlanda och det var endast 4(!) grader ute!!! Brrrr. Flygresan gick bra, men jag kunde inte sova ett piss! Så nu när vi kom hem (ca fem) så hoppade jag direkt i bingen och sov till kl tio. Är fortfarande rätt trött! Ska väl försöka ladda upp batterierna igen, så att jag orkar den sista distriktsuttagningen som börjar kl ett.

Förresten, jag tror vi tog med lite av det fina vädret hit till Sverige! Verkar ju bli bättre nu i veckan, än vad ni har haft då jag var i Turkiet ;p
Nu ska jag ladda upp lite bilder mm.
Ha en trevlig dag!


HEJ FRÅN MIG I TURKIET!

Heeeeej!
Jag är i Turkiet nu :D som ni redan vet. Och jag har det suuper! Det har varit 25 grader som varmast, tror jag! Än så länge har vi inte gjort så mycket annat på dagarna än legat och pressat på stranden :D såååååå härligt! något som också är att medans jag är här i turkiet och har det soft, så sitter ni vid skolbänken :D hi, hi.

Nu tänkte jag logga in på msn och snacka lite!
Puss, vi hörs på Söndag - då när jag kommer hem! :D hejdååååå

Till er som besöker min blogg 17/5 - 24/5!




PS. Ni kan kika på denna så länge medans jag är borta! =)
VISST ÄR BILL OTROLIGT SKITSNYGG 00:04 - 00:10 !!! Grr säger jag.

thererese.blogg.se : Hejdå!

Hejdå alla!
Jag kommer inte att skriva något på en vecka nu. Skönt, men samtidigt kommer jag sakna det. Är skönt att få skriva av sig! Men som sagt, paus i en vecka nu. Iallfall från internetbloggen. Kommer som jag skrev tidigare föra en sorts dagbok där nere. Så lite kommer ni ha att läsa iallfall =)

Alla får ha det jättebra!!!
Puss & Kram.

thererese.blogg.se : 1 timme kvar

Nu är det bara en timme kvar, sen åker vi till arlanda!!!
Just nu håller jag på och fixar med min mp4! Har laddat hem "nya" låtar med bla. chris brown, brittan, leona lewis och massa andra! Det finns bara en sak och säga och det är att min mp4 kommer att innehålla världens bästa låtar! =) beat that!??

men nu ska jag käka. jag hinner nog skriva ytterligare ett till inlägg innan vi reser!

thererese.blogg.se : Tokio @ EMA

jag älskar det här framförandet!
dom är så jävla grymma!!! tokio hotel für immer!

thererese.blogg.se : Snart bär det av!

Japp! Snart bär det av till Arlanda och till lovely Turkiet! Det ska bli så himlans skönt! :D

"To do lista" innan jag åker!
Duscha [x]
Packa ner det sista [x]
Skriva klart svenskanovellen [x]
Åka ner på stan och köpa jeansshortsen? [ ]
Fixa med låtar och ladda mp4:an [x]
Städa rummet [ ]

Det är väl det. Kommer inte på något annat, förutom att käka frukost och lunch såklart!
Planet går som sagt inte förns 18.05 så jag hinner att skriva iallafall ett inlägg till innan det blir bloggpaus i en vecka. Fast det kan vara så att jag skriver när jag är där nere, något litet inlägg kanske. Men räkna inte med det! Hehe.
Ni får ändå höra allt sen när jag kommer hem. Skriver "dagbok" där nere, lägger ut det här så kan ni läsa vad jag/vi har gjort på dagarna. Men det blir nog inte så mycket variation, för jag tror att vi kommer ligga och steka på stranden hela dagarna! Om inte vädret är dåligt, men det hoppas jag verkligen inte på! Just nu ska det vara varmt och fint där nere iallafall.
Aja, nu ska jag käka frulle och sen hoppa in i duschen hade jag tänkt! Hej´rååå!

thererese.blogg.se : Filip Berg (A)

Visst håller ni med om att Filip Berg är GRYMT söt!!? =) Mjao.
Han var ju med i Andra Avenyn, fast han är bäst och sötast  Hip Hip Hora! Jag gillar den! Mycket pga av honom, han är ju sååå söt!
Här kommer några klipp från hans tid i både Andra Avenyn och Hip Hip Hora.


Från Andra Avenyn



Från Hip Hip Hora



Och så en "smälta"-film från Hip Hip Hora.
VISST ÄR HAN FÖÖÖÖÖÖR SÖT TJEJER!? hihi.

Så har han ju även varit med i en reklamfilm.
Ni hittar den här http://www.youtube.com/watch?v=Bsc0c8Vdi_g =)

thererese.blogg.se : Va med och tävla!

image1175

Jag är med och tävlar hos http://wysteriia.blogg.se/2008/may/tavling-nyckelpiga-med-klocka-i-silver-fran-bettie.html om detta halsband m. klocka ! Är den inte ursöt!?
Tävlingen är sponsrad av www.bettiesgalleria.com såklart! Va medoch tävla du med! =)

thererese.blogg.se : konsthistorian

kom hem från stan för en stund sen. jag lämnade tillbaka två plagg, bytte storlek på ett, köpte bikini+underkläder och ett vitt, gulligt hårband. sen lämnade jag tillbaka mina ballerinaskor.
jag letade desperat efter ett par jeansshorts, jag hittade men alla var för stora! alltså fan. jeansshorts är ju så snyggt och det går ju ihop till ALLT! jag vill haaa....

aja, just nu håller jag på och skickar över konsthistoriaarbetet till min hotmail. ska över till farmor och farfar och skriva ut det. sen ska jag skissa en bild på Musse pigg ;-)
sen hade jag även tänkt börja på svenskan (novell) som ska vara inne när jag kommer hem. och så ska jag ladda min mp4 och lägga in lite ny och fräsch musik. ska väl också packa lite och sånt! mycket att göra innan vi åker..
Planet går fem över sex imorgon eftermiddag, så jag har ju lite tid på mig imorgon också..

nu ska jag kila över till farmor och farfar. hej!

thererese.blogg.se : ny bloggdesign!

Nu har jag suttit och kämpat med en bloggdesign i paint. Har tänkt be nån duktig göra den åt mig, men det blir nog efter turkiet!
Den kommer att bli sååååå snygg =)

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ner på stan där jag ska möta upp mamma. Ska leta efter en bikini och ett par jeansshorts + ballerinaskor?
Ha det bra!

Ett litet meddelande!


thererese.blogg.se :


thererese.blogg.se : Världens energi.

Japp, det har vi prov om "världens energi". Jag kommer ALDRIG att lära mig det.. Provet är IDAG! Jag kan nog lite mer än hälften på essäfrågan, men resten vette 17... åh, det känns inte så bra. ska verkligen råplugga nu och sen ska jag ta mig en dusch och bege mig till skolan för att göra provet. åh, det kommer kännas så himla skönt när provet är gjort! eller, dvs om det gick bra... aja.

min hosta var pest och pina inatt! riktig rethosta! så nu har jag fått hostmedicin som jag ska DRICKA! =( men det får väl smaka hur det vill, i ska det iallfall och det är nog värt den hemska smaken bara jag blir bättre!

nu ska jag som sagt plugga arslet av mig! hej.

thererese.blogg.se : Kanye West ft. Chris Martin - Homecoming


thererese.blogg.se : Chris Brown - Forever

EN AV VÄRLDENS SKÖNASTE LÅTAR!

thererese.blogg.se : Usher feat. Chris Brown - Love in This Club


thererese.blogg.se : TOKIO NYTT!

NYTT, NYTT, NYTT, NYTT, NYTT!
Albumet som Tokio Hotel ska släppa i höst, sägs ska heta "Nächtelang" (all nights long). Åh, jag längtar!!!!

img301/8482/05hxd8.jpg

thererese.blogg.se : Simple Plan - Your Love Is A Lie


thererese.blogg.se : Duffy - Mercy


thererese.blogg.se : trött OCH superglad på samma gång!

Godmorgon alla!
Jag ska säga att ni är väldigt dåliga på att kommentera och ge förslag på hur jag kan förbättra min blogg, så ni får väl fortsätta att läsa den som den är nu... tråkigt va. - nej men, jag ska försöka ändra på den lite iallfall.

idag är det operation dagsverke (skolan), och det är menat att vi ska göra något jobb och tjäna in pengar till Bolivia och då får vi vara lediga hela dagen idag. Mitt "jobb" var att klippa grästet, men det går ju inte nu precis, inte med min pollenallergi.
Så det blir till att plugga, som alla anra dagar och så kanske nea och thilda tittar förbi, får se hur jag mår.

aja, nu ska jag äta frukost. Beso! (puss!)

thererese.blogg.se : ny bikini!

 
1. Pris: Trekantsbh 98:- , Bikinitanga 98:- ,  från HM.
2. Pris: Bandeau bh 98:- , Bikinitanka 98- , från HM.

Så här ser min nya bikini ut (till vänster)!
Ska jag vara ärlig ser den inte så där jättesnygg ut här
på bilden, men den är faktiskt det i verkligheten!

Den till vänster är jag väldigt sugen på! Skitsnygg! Men den finns inte i butiken.
Vill så gärna beställa, men då kostar ju frakten så kanske den inte är bra så måste jag
skicka tillbaka den och så kostar det också ;p sån är jag. jobbig ellerhur! hehe. aja, jag
får se hur jag gör. jag vet ju inte ens om den hinner komma hem innan vi åker till turkiet?

thererese.blogg.se : hur är vädret i Turkiet?

Nån som vet hur vädret är i Turkiet?


thererese.blogg.se : har ni några idéer eller förslag?

Jag har funderat nu några dagar... Jag tycker min blogg är ganska tråkig... Jag vill liksom liva upp den på något sätt.

Nr. 1 är ju självklart designen, så den ska iallfall låtas fixas av någon proffsig person. Första intrycket är ju vädigt viktigt egentligen, för hur intressan/kul verkar en blogg om designen är B?

Sen tycker jag att min blogg är för bildlös! Jag ska alltså börja ta mer bilder och lägga upp mer =) Då blir den ju också roligare. Inte så kul att bara läsa ren text!

Jag vill gärna hitta någonting som jag kan skriva om också, förutom min vardag såklart. - Och Tokio Hotel ;p hehe. Hm.. Alltså jag skriver ju ibland om mina inköp och kläder och sånt. Men jag vill inte bli nån "wanna be-modebloggerska". Så inte mer kläder! Hm.. Ja.. Det här är klurigt.. Har ni nå förslag eller idéer så kommentera! Ni får gärna vara anonyma.

thererese.blogg.se : nedlåtande inlägg

Hejjjj :)
Nea och thilda var nyss här hos mig. Vi snackade bara lite och så, fast det blev ju nästan mer skratt - som vanligt Ni är bäst tjejer! <3

Idag har jag annars bara slappat, pluggat till SOprovet och så. Sen var jag och köpte äcklig, fryst mat =( Schnitzel fylld med ost och typ skinka, finns bara ett ord för det: FY!

Hur är det med mig idag då? Den värsta dagen var ju helt klart igår (än så länge). Hostan har faktiskt börjat gått ner liiite nu, fast jag får fortfarande mina jobbiga "attacker". Förkylningen har det inte blivit någon bättring med. Halsen är bättre, fast det kliar fortfarande mycket. Ja - så är det med mig idag...

Nu ska jag ner och mocka och ta hand om Baron. Puss!


Nea, Thilda & Lisa.

thererese.blogg.se : Bill Kaulitz


thererese.blogg.se : nytt utseénde!


Nu har även min blogg blivit flyttad. Så från och med nu så loggar man alltid in på publishme.se, vilket känns lite konstigt ;p för det kommer man aldrig att komma ihåg nu ibörjan. Men men, så här ser det iallfall ut. Lite blåare än förr, lite fräschare. Annars precis som vanligt. Skulle det inte komma med nå nya saker? Jag har för mig det...
T.ex. så skulle det vara skitbra att kunna ha lösenordsskyddade inlägg, vissa alltså!.

Får väl se =)

thererese.blogg.se : jobbigt...

Har hostat hela dagen och jag har varit tvungen att snyta mig typ 10 ggr på 1 minut. Okej, kanske inte så många... Men det är iallfall sjukt jobbigt det här! Det kliar som fasen i halsen också, jag kanske har blivit pollenallergiker? hoppas inte det!!!!

nu ska jag plugga lite inför SOprovet på Torsdag. Hej!


thererese.blogg.se : vi tillsammans

jag och älsklingstjejen, ghost golden princess ♥
336528-176
jag och älsklingstjejen, ghost golden princess ♥

thererese.blogg.se : sjukling

Hej,
min hals har försämrats och jag har nu även blivit dunderförkyld + att jag har ont i öronen? jobbigt iallafall! Så det blir ingen skola för mig idag.
Skulle bara skriva det här, det blir nog ingen mer uppdatering förns i eftermiddag/kväll, för jag ska inte sitta vid datorn. Jag ska plugga!

Nu ska jag käka frukost! Krya på mig...

thererese.blogg.se : Sommartider hej, hej!

Dålig uppdatering av mig och besöktsstatistiken har varit lägre än någonsin idag. Men det är ju inte så konstigt! Helg och strålande sol! Vem sitter inne vid datorn då? Nä, tänkte väl det =)

Idag har jag varit hos Baron. Red ej för jag är jättekrasslig. Det är min hals.
Jag försökte mig ännu en gång på bergsgeten med honom, HAN KLARADE! Så duktig =) Efter att ha gjort detta trick med två olika hästar och båda hästarna har klarat det på andra försöket, verkar detta vara ett väldigt lätt trick! Eller så är det hästarna som är väldigt smarta? ;) Aja. Hade tänkt fortsätta med trick, fast på Baron. Jag vet inte vad det nästa blir? Jag har ju hållit på lite med bugning förut, men jag får se. Det roligaste skulle vara att börja på någonting HELT nytt! Får tänka...

Halv ett gick hela familjen över till farmor & farfar och träffade släkten, för att Rebecca (min kusin) hade fyllt år i Onsdags. Så vi firade henne. Först grillade vi hamburgare och korv. Gud vad gott det var. "Hemmagjorda" hamburgare är verkligen bland det bästa som finns! Mums. Sen väntade efterätten - vaniljglass m choklad och jordgubbar! Fy, så gott! Sen fanns det även princesstårta, men den åt jag inte av ;p nyttigt där, hehe.

Pappa har nu lärt mig hur man gör med systemkameran, så jag åkte ner och fotade i stallet. Fick till en jättebra bild på Bruce! Sen drog jag till nea och vi snackade lite om hur dom hade haft det på grönan och praoen.

Nu är jag hemma och ska städa mitt rum, sen ska jag plugga!
Blir ingen springning idag i och med min hals... Hoppas ni mår bättre!

thererese.blogg.se : Han klarade det!

Hej igen!

Nu har jag varit i stallet, där nere träffade jag på thilda och sanna. vi snackade lite inför imorgon, för vi ska ju till grönan. fast jag vet faktiskt inte om jag hänger på för min hals är verkigen skitkass och så måste jag ner på stan och hitta en bikini och lite andra saker. Fast jag och nea ska ju kolla prao efteråt, ååh, jag vet inte hur jag ska göra!? jag får se...

Gjorde som sagt, eller försökte på att göra "bergsgeten" med Aramis. Det gick SKITBRA! Han KLARADE det! Jag lovar!!! Han var precis som på den här bilden här nedanför!!! Om inte närmare? Aja, han var jätteduktig! Mysig kille det!



Ikväll ska kanske hela familjen över till nea. det blir kul =)
aja, nu är jag skithungrig, ska ta något att äta! Hejdå!

thererese.blogg.se : Hej stekare!

Hej stekare!
Nu har jag legat och sovit på alltanen i två timmar. Jag var helt slut när jag kom hem från distriktsträningen (som gick sådär). Sen när jag vaknade efter en timme så mådde jag illa, hade ont i huvudet och det kändes som snudd på solsting. Men nu efter en timme till och vatten över huvudet känns det bättre! Tror faktiskt jag ska ner till stallet igen - till Aramis. Ska köra bergsgeten med honom ;p för er som inte vet vad det är så är det ett trick, så här:


Gjorde den med Baron igår, och han kom väl aldrig så där långt fram med bak-
                                      benen, men han fattade iallfall...


Nu ska jag kila! Puss på er!

thererese.blogg.se : Godmorgon!

 Godmorgon!
 Har precis ätit frukost,
 har druckit jättemycket varm
 oboy för jag har jätteont i
 halsen.  Inte alls bra nu till
 distriktsträningen och
 framför allt inte till Turkiet!
 Vi åker ju om exakt en
 vecka!
Hoppas det inte blir
 sämre iallfall!

 Snart hade jag tänkt dra ner till
 stallet för jag ska (som jag sa
 igår) ta hand om Aramis. Sen
 ska jag väl vila lite, käka lunch
 och dra iväg till distrikts-
 träningen. Efter det ska jag
 plugga till SOprovet som är nu
 på onsdag. VIKTIGT! För om
 det går bra så höjer jag mig!
 Viktigt, viktigt!

 Ha en bra dag! Det är ju för fan SOMMAR nu!!!!!!!! :D

Leona Lewis - Better In Time

Sjukt bra!

Madonna ft. Justin Timberlake - 4 minutes


thererese.blogg.se : det är sjukt vad bra dom är!

Tokio Hotel - Monsoon (recorded)


Tokio Hotel - Monsoon (live)


ÄR OCH KOMMER ALLTID ATT VÄRLDENS BÄSTA BAND!
FOREVER IN MY HEART! NI ÄR SÅ JÄVLA BÄST! <3333

thererese.blogg.se : ridtur med ett vildsvin

Idag var det spanskaprov för min del. Det gick väl sådär. Jag tror inte jag får högre än G, men jag bryr mig faktiskt inte för jag kommer ändå inte fortsätta med spanska när jag börjar gymnasiumet. Anledningen till varför jag går kvar är för att man får extrapoäng! Ingenting annat!

Efter skolan red jag ut med Sanna & Råddan (bilden nedan). Vi var ute en timma och på vägen såg vi ett dött vildsvin. Det låg i ett dike, fast det var massa flugor och skit på den och så såg man skelettet och blä. Not nice! Baron var förövrigt helt galen. Råddan med. Dom stressade upp varandra.

När jag kom hem såg jag på ett eller två avsnitt av AA (Andra Avenyn). Lite senare drog jag ut och sprang. Känner mig lite krasslig. Lite ont i halsen, och det kändes som om jag skulle nysa hela tiden. Det var jobbigt! Nu när det var så varmt också + en massa äckliga flugor, knott och ja, insekter.
Jag har inte pollen, men jag börjar undra ifall jag är på väg att få? För det har börjat komma nu. Just det med att det kändes som att jag skulle nysa hela tiden och att jag skulle börja blöda näsblod. Aja, det är ju inte helt omöjligt, men.

Imorgon är det distriktsuttagning 2! Spännande =) Efter (eller före) ska jag ner till stallet och ta hand om Aramis. Bara borsta lite och ge honom mat. Han är så mysigt söt!
På söndag blir det antagligen ner på stan eller någon annanstans för att leta efter en bikini. Måste ha en ny till Turkiet, för min andra är som sagt för liten (tycker jag).

Aja, nu ska jag se på AA. Är 30-40 avsnitt ifrån, sen är jag ikapp ;p
336528-175
RÅÅDIMPAL  / Råddan

thererese.blogg.se : Gjort hittills år 2008

Gjort hittills år 2008
[x] Du har hittat ny musik du gillar
[/] Du har fått nya kompisar
[ ] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] Du har hoppat från 10'an
[ ] Du har fått bra betyg i skolan
[x] Du har varit ledsen
[ ] Du har velat dö
[x] Du har varit glad
[ ] Du har druckit alkohol
[ ] Du har blivit kär
[x] Du har känt dig sviken
[x] Du har känt som att ingen har sett dig
[x] Du har suttit vid datorn mer än du brukar
[ ] Du har rappat
[ ] Du har skrivit en låt
[x] Du har känt hat
[x] Du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] Du har varit i slagsmål
[x] Du har dansat
[x] Du har bråkat med dina föräldrar
[/] Du har haft någon som stött på dig
[ ] Någon har sagt att du är snygg
[ ] Bråkat med din älskling
[ ] Strulat med en främling
[ ] Strulat med en från samma kön
[ ] Varit så uppjagad att du gjort misstag
[ ] Gråtit för något som hänt i ditt liv

thererese.blogg.se : tom i huvudet

Hola!

Imorgon är det FREDAG! Fredag, fredag, fredag! Ska bli sååå skönt =) Jag älskar Fredagar.
Har inte mkt att skriva idag, är tom i huvudet. Har iallfall kollat 2 avsnitt från Andra Avenyn idag. Tänkte ut och springa lite senare och sen ska jag läsa på lite spanska, som jag varken fattar eller kan någonting om.

Hörs! =)

thererese.blogg.se : Nya inköp!

336528-169









336528-174336528-173336528-172336528-170336528-171

thererese.blogg.se : Allt ifrån inget

Hej!
Har nyss suttit och kollat på 3 avsnitt från Andra Avenyn. Ligger just nu på avsnitt 51! Så det är väl drygt 40 kvar nu, tills jag är ikapp ;p hehe.
Ja, ni kanske såg mitt "videoklipp", inte så lyckat, haha. Jag skäms faktiskt för det, men jag orkar inte ta bort den heller ;p

Som jag skrev i något tidigare inlägg så har jag handlar en massa. Har nu även fotograferat det, kanske inte världens bästa bilder, men det är något iallfall - så ni får se! Lägger nog upp det imorgon, eller i övermorgon.

Från en sak till en annan, jag och nea fick tag på NK idag! Om praoplats alltså. Men dom hade redan en v.22 =( så nu är det verkligen akut! Vi har ingen aning om vart vi ska praoa!? Visst, det är bara en vecka, men meningen med prao är ju att man ska få se hur jobblivet är och att man ska kunna pröva på ett jobb som man kanske kan tänka sig. Så jag vill iallfall inte ha vilket som helst. Det är ju bara 2(!) veckor kvar nu! Varav den ena veckan är jag i Turkiet, så jag måste iallfall hitta en praoplats, NU!
Så om ni har nå förslag eller vet nå ställe som tar emot praoelever (gärna 2 samtidigt), så ring, maila, kommentera! VAD SOM HELST! =) Allt mottages med tacksamhet!

Men nu ska jag byta om till innebandyn.
/ [email protected]

thererese.blogg.se : videoblogg med Baron =)

;p ni får ursäkta, men det är faktiskt min första. haha.

thererese.blogg.se : Pluggtisdag

Hej!
Just nu håller jag på med bilduppsattsen som ska vara klar nästa vecka. Är snart klar. Ska bara göra en skiss av Mickey Mouse och sedan jämföra två konstnärer. Den som jag huvudsakligen har valt är Andy Warhol. Det är han som har gjort de kända porträttbilderna på Marilyn Monroe och Elvis Presley. Så jag blir nog klar den här veckan, det skulle vara så himla skönt.

På fredag är det spanskaprov (kan ingen spanska!) och nästa vecka är det som sagt bildinlämning, SO-prov har jag för mig och sen kanske till och med NO-prov? Eller? Nja, jag vet inte. Hoppas NO-provet är v.21, då när jag är i Turkiet. Matteprovet missar jag då också, så jag gör det efter, fast det blir ju inte förns v.23 för hela v.22 har vi prao! Skönt! =) Fast jag och nea har inte hittat nå prao än!!!!! Det är snart AKUT, eller nej, det ÄR fan akut!....

Aja, nu ska jag fortsätta med bilduppsattsen. Sen när jag är klar med den ska jag kolla några avsnitt på Andra Avenyn. Måste komma ikapp förstår ni ;) Tittar på svt.se. Började i fredags och ligger nu på avsnitt 40 av 97 (än så länge) ;p För er som fortfarande inte har förstått, så kollade inte jag på Andra Avenyn när det började. Det är inte förns nu jag har börjat gjort det... ;p Menmen, nu ska jag som sagt fortsätta pluggandet. Hejdå! ♥

thererese.blogg.se : En heldag i Flen...

Hallo =)

Idag var det match i Flen för innebandyskollaget.
Vi åkte halv sju hemifrån och var inte hemma förns vid sex, halv sju -tiden.

Jag hade just skrivit ett skitlångt inlägg, så råkar jag komma åt nån knapp som gör att ALLT raderas. SNACKA OM IRRITERANDE! Så nu orkar jag inte skriva om allting i detaljer.

Vi vann iallafall allting! Vi är bäst i Södermanland!
Nu får vi se om det blir något över hela Sverige. Hoppas det, skulle vara riktigt roligt.

thererese.blogg.se: Uppdatering av Söndagen

Hej små & söta!
Har inte kommit in på bloggen sen i Söndags, därav den dåliga uppdateringen.

Berättar lite smått om Söndagen då. Jag, mamma och tim åkte till Kungens Kurva. Jag och mamma skulle titta på skorna (som jag har visat här några inlägg nedan). Och dom fanns, så ja, både jag och mamma köpte dom brons/guld -aktiga ballerinaskorna. Det är ofta de blir att vi köper likadana skor.. Tror det här är tredje gången nu ;p Aja, så är det.
Sen gick vi in på HM där också. Hittade förvånadsvärt mycket att prova! Kanske beror på att det inte är i Södertälje vi var i. Alltså jag måste bara säga (ytterligare en gång), Södertälje´s HM suger!
Iallafall så blev det köp av två linnen, en bolero och en tunika-liknande sak.

Sen åkte vi vidare till Skärholmen. Där så skulle tim in på J&J. Så jag passade på att gå in på Vero Moda (som är skitbra där!) Och jag hittade ett par jeans på rean! DET var bra det =) Tyckte verkligen om dom! Mjaaoo.

Lägger upp bilder på allting någon dag nu i kommande veckan. Tills dess, får ni ha det så bra!

thererese.blogg.se : Bill & Tokio Hotel ÄR tillbaka nu!

Som jag skrev i inlägget här nedan så uppträdde Tokio Hotel på Bamboozle-festivalen i USA.
Det hade tydligen gått jättebra, och Bill´s röst hade inte förändrats någonting! =D Så det är skitbra! Nu hoppas vi bara på en konsert här i Sverige i höst, så blir allt TOPPEN!

Slänger med ett klipp här när de spelar & sjunger Monsoon på Bamboozle.


thererese.blogg.se : Bill är tillbaka!

Om drygt 1½ timme, står Bill återigen på scenen.
Det är alltså första gången, sedan operationen! Snacka om nervöst. Hoppas verkligen att det går bra, vilket jag näsan är bombsäker på att det kommer göra =)

Tokio Hotel kommer att spela i ca 20 min på USA´s Bamboozle Festival.
Jag bjuder även på en snyggbild på snyggingen ;) haha.

336528-168
BILL KAULITZ
the one and only ;) GGRRR.

thererese.blogg.se : Ögongodis!

DU ÄR SÅ SNYGG! jag absolut riktigt döööör!

336528-167

thererese.blogg.se : Skor från Din Sko.

Helluuuu!
Jag var som sagt på stan idag och jag hittade 2 par skor! Helt oroligt att JAG hittar något =) MEN, jag köpte dom inte, utan la som vanligt undan dom till imorgon ;p Här nedanför är dem:

   DS_232981_A.tif DS_232981_B.tif                    DS_219072_A.tifDS_219072_B.tif
   Brons/guld -färgade ballerinaskor i                               Vitfärgade tygskor.
    skinnimitation. 249:- från Din Sko.                                199:- från Din Sko.

Ekänn, snygga va! =) Jag tycker iallafall det. Jag SKA köpa en utav dom iallfall. Hihi.
Puss & kram!


thererese.blogg.se : ner på stan!

Hola amigos!
Nu drar jag ner på stan. Här får ni en  nytagen bild också =) Pussss

336528-165

thererese.blogg.se : Godmorgon!

Godmorgon mina nära & kära! =)
Vaknade för en timme sen, hade sjukt svårt att sova inatt... varför? det var iallfall jobbigt.

Snart ska jag börja göra mig iordning, jag och mamma ska ner på stan. Denna gången SKA jag hitta något... Jag hatar btw Södertälje´s "stan", butikerna är ju typ... sämst! Gotland har ju fan bättre ;o nästan. Aja.

Ha en bra dag, hörs senare! =)

thererese.blogg.se : Baron Hazard

Detta är min medryttarhäst, Baron Hazard.
Kallad Baron, Baronen, Baronie mm.

Denna bild är några år gammal, men visst är han snygg? =)

336528-164

thererese.blogg.se : Min fredag

hej gullungar!
har inte blivit nå bloggning förns nu. har faktiskt inte varit inne så mycket på datorn idag så =)

så, vad har jag gjort idag?

jag åkte ner till stallet vid elva och red med sanna. vi dressyrade på fotbollsplanen. det gick inte alls för mig och baron idag... han var så jävla hetsig och det ända han gjorde var att hetsa upp sig ännu mera... japp, gick inte så
bra idag alltså. menmen.

åkte hem vid halv tre och då fixade jag i mitt rum. lite senare kom mamma hem och vi åkte och storhandlade. sedan när vi kom hem, nån gång vid sju - så drog jag ut och sprang i en halvtimma! vilket känns URskönt nu! inte ofta man är ute och springer en fredagkväll =)

nu ska jag börja "jobba" på müllers header, tror jag... Puss!


Kärlek och fördom

Nej, Frick. Kärlek och fördom heter den! =)


Min valborg

godmorgon sötnosar!
är ni trötta? det är iallafall jag ;p kom inte hem förns två, halv tre. Och jag somnade inte förns kvart över tre, något sånt. Så det är egentligen inte så konstigt.

Aja, nu till: vad gjorde jag på valborgskvällen/natten?

vid halv åtta åkte jag och hämtade nea och vi åkte ner till ragnhildsborg. vid brasan träffade vi thilda, sanna(+zacko) och agge. vi var inte där SÅ länge, var inge vidare väder... regnade, as usuall.
Jag och sanna drog och köpte choklad, vi var verkligen tvungna att ha. Men vi var tvungna att åka till macken i Weda, för det var ju stäng överallt! Men det gick ju lika bra, fast en stor 250g kostade 30 spänn!!! Dyyyyrt. Aja.

Sen skulle thilda och nea käka och bada (jag bangade detta år!), men jag och sanna drog till henne och hällde upp lite chips & ostbågar och tittade på en film. Kärlek & fördom, tror jag den hette. Den var helt okej, fast ganska konstig.
Efter 2h kom thilda, nea och agge och då satte vi på ratatouille. Har aldrig sett den förut, men har velat sett den, så det var kul. Den var lite smårolig =) Hihi. Där framför TVn i soffan satt vi till typ två på natten. Sen var alla trötta och jag skjutsade hem nea, så var inte hemma förns halv tre.

Det var min valborg det! Ovanligt lugn, men det var roligt ändå! =)
Nu ska jag dammsuga, sen fixa mig lite. Jag och pappa ska ÄNTLIGEN åka och titta på en ny mobiltelefon åt mig!
Puss & kram!

TOKIO HOTEL TILL SVERIGE!!!? :D

"Det finns hopp om att Tokio Hotel kommer hit under hösten för att spela den konsert som nu blev inställd! Detta står på metro.se:

---

Tokio Hotel-Bill talar ut efter operationen

Nu kommer beskedet som världens emo-fans sett fram emot. Tokio Hotels sångare Bill Kaulitz, 18, talar ut efter sin stämbandsoperation.


-Jag vill tacka alla för ert stöd, säger stjärnan i ett första uttalande till tyska Bild.


Tokio Hotel ställde in sin turné, däribland en spelning i Sverige, på grund av ingreppet.

Men allt verkar ha gått bra. Kaulitz talar med klar stämma och berättar att han ser fram emot kommande spelningar.


-Jag är mycket glad att vi kommer kunna genomföra spelningen i Dortmund den 13 juni, säger Kaulitz.

För svensk del blir det dock inte någon spelning i sommar.


-Vi är först och främst jätteglada att han har tillfrisknat, säger Anna Sjölund på Live Nation som sköter bokningen för Sverige.

-Och vi tittade på en flytt av konserten till i juni - men de hade redan väldigt mycket spelningar i sommar så med tanke på hans hälsa så blir det ingen spelning i Sverige i sommar utan vi väntar och hoppas att de kan komma hit i höst.


Så det finns hopp till hösten för Tokio Hotels svenska fans?
-Ja, det finns hopp till hösten och så fort något blir klart så kommer vi att meddela detta."


RSS 2.0