jag är i falun

hej!
nu är jag i falun :D sitter inne på felicia´s & paulina´s rum.
tänkte bara blogga lite snabbt. idag hade vi ju match mot Röbäcks IF och gissa... Vi förlorade! Fuuucccccckkkkkkk ='( 0 - 2 blev det.

Imorgon möter vi Älvstranden (placeringsmatch). Vinner vi den spelar vi om 5-6 plats, annars om 7-8 plats. Vi ska fan ta och vinna den här! Go, Go, Go!

Ha en bra helg, här är det bäääääst!

nu åker jag

nu åker jag! :D ni får hålla tummarna för oss? hihi.
hörs på söndag! pusshej!

hejdå!

skulle bara berätta att det inte blir nå mobilbloggning för min del i helgen. så ni vet. ni får ha det så jätte bra! hörs på söndag :) kärlek till er.

the day before

hello,
har nyss käkat krubb och ska snart att fortsätta packa inför morgondagen. Men först tänkte jag då blogga lite om vad jag har gjort idag.

Gick upp kl 10, drog till stallet vid halv tolv. Baron fick en ny sko idag - så jag kunde rida :) dock så vart det nästan bara skritt, eftersom att det var rätt så halt/snöigt i skogen (Baron har inga broddar).
Sen var det tänkt att jag skulle vara hemma halv två för att käka och sedan ta bussen ner på stan för att göra slutprovet för EU-moppe. Men jag kom HEM kl två, även fast jag stressade som en gris(?) hehe. Så ja, jag pallade inte att åka ner och stressa ännu mer. Jag skulle ju trots allt hinna käka emellan också, för kl tre hade jag klipptid.

Inne hos frissan så satt jag väl kanske i en och en halv timme. Jag blekte mitt hår (ljust såklart!) och det kliade ingenting - vilket var superskönt! Satt och läste VR och Cosmopolitan så det gick ganska fort de där 30 minutrarna som det där medlet skulle sitta i.
Sen var det dags för klippningen. Och ja, eftersom att jag inte har några ideér alls och är bajsfeg så vart det samma frisyr som vanligt. :) Jag trivs ju bra i den så egentligen finns det ingen mening med att jag ska byta. Vore bara roligt att testa på något nytt, men som sagt, feg som jag är..
Jaja, jag blev iallafall nöjd med the result.


Det här blir nog mitt sista inlägg innan Falun, om jag inte bloggar lite senare ikväll, kanske ett "goodbye-inlägg"? :) Aja, om INTE så får ni alla ha det så bra - så hörs vi på Söndag igen.
Eller förresten, juste! Jag ska mobilblogga i Falun om resultat och sånt! Så ni som är intresserade kan ju fortsätta kolla in här i helgen :) 

Kram på er!

Viktigt!!

VIKTIGT!
Jag kom på att imorgon när jag åker till Falun så kommer inte jag kunna gå in på datorn & kolla vem som vann FRIDA´s M&G med Tokio Hotel. Skulle någon själ vilja vara så snäll och bara skicka mig ett SMS om vem som vann? Please...

fullt upp idag

Jaha, men la godmorgon då :)
jag måste börja med den absolut viktigaste nyheten, OKEJ har dragit en vinnare i Tokio´s M&G tävling. Det var någon tjej vid namn Ida. & vad jag är avis! Seriöst, fatta vad lycklig hon måste vara :o hon är en av alla Sveriges typ flera tusentals Tokio Hotel-fans som får träffa dom! Tänk om det hade varit en själv...  Aja, nu är det FRIDA kvar att hoppas på! Men där har dom väl redan bestämt en vinnare......


Idag har jag ganska fullt upp. Ska ner till stallet, käka, åka ner på stan för att göra slutprovet (moppekurs) och sen så ska jag till frissan och sitta där i kanske 2h. Sen måste jag fixa med min kamera, mp4 & packa inför Falun. Det är ju bara 1 liten dag kvar nu, iihh :) Men iallfall, detta resulterar att jag inte kommer ha någon tid alls att blogga någe mer UNDER DAGEN. Men ikväll (om inte tidigare) så kommer säkert en uppdatering :)

Ha en bra dag!


Übers Ende Der Welt mm

Fan.
Laddade precis hem Übers Ende Der Welt LIVE från Frankrike. & shit vad jag ryser när jag lyssnar på den och tänker på att lilla jag, therese heed, ska få se dom! jag blir helt sprallig!
... fast sen går ju lyckan ner, ner och ner. fan. det var ju bara en vecka kvar =( EN VECKA!!!!!!

336528-132

hej mina läsare

min läsar-statistik har höjts grymt mycket! tack så mycket alla för att ni läser min blogg & tack för de kommentarer jag har fått :) det är verkligen kul att det är så många som tycker den är intressan. men kom ihåg, jag blir bara glad om ni kommenterar! :D så ös på hur mycket ni vill!

Drygt 1 dag kvar till FALUN! <3 fan va kul.

Äh, nu måste jag sticka. Får egentligen inte vara inne på datorn. Men fixar med min mp4 inför Falun & nu så råkade jag logga in här (A) kunde bara inte låta bli att skriva ett inlägg. Aja, hejdå kära ni.


ihty8t4985yuhg

hej, nu är jag FETT lack på den här jävla bloggen! har försökt komma in i en hel timme!!!!!!!!! dö.

5000 kommentarer till Bill?

Vill du vara med om att stötta Bill Kaulitz? Då tycker jag att du skall lämna en kommentar till honom här.
Målet är att komma upp i 5000 st. Kan vi greja det? - Ja, om alla Tokio Hotel-fans gör det så är det no problemás!
Sprid vidare detta!

(Just nu har 4297 st lämnat en kommentar!)


TORSDAGEN DEN 3 APRIL:
"Vi alla stöttar Bill och vill att han ska må bra och bli frisk så snabbt som möjligt. Genom att visa det så ska vi alla ha ett rött/orange band på handleden för att just visa att vi stöttar honom! (den 3 april) Om ni inte har det så kan ni ta från syslöjden. Rött/orange är för att det är Bills favoritfärg. "


All denna fakta hittade jag hos Elin,


Onsdag Morgon

hello.
vaknade för kanske en halvtimme sen.
igår kväll låg jag och gjorde Tokio Hotel -  CD´s. En skiva med de engelska låtarna och en med de tyska. Skulle egentligen ha velat blandat, men jag tyckte det blev mer "ordning & reda" så här ;)
Hade även tänk göra en LIVE CD också. Men inte än på ett tag nu...

Juste... Jag har fått tid hos frissan imorgon. Skönt! Jag ska färga om hela mitt hår till en ljusare nyans och klippa! :) Mitt hår är slitet som jag vet inte vad & min utväxt går typ 4 cm ner - inte snyggt.

Nu ska jag käka frukost. Puss & Kram på er!


deppigare än deppigast

hej,
hur har ni det? själv är jag depp. depp, depp, depp. det är så fruktansvärt tråkigt att det inte blir nån konsert. man har ju gått och längtat i dagar, veckor och månader! kommer ihåg varje dag i skolan när jag och nea räknade ner "93 dagar kvar", "49 dagar kvar", "25 dagar kvar", "13 dagar kvar".. ja.. och nu så är det bara en liten vecka ifrån - så får man veta det här... det är känns nästan intill som att få en kniv i hjärtat, eller inte för att jag vet hur det känns men...

fy. och bättre blev det inte heller när man fick veta att Dortmund-konsertens nya datum var 16 Augusti. AUGUSTI, det är ju fan i höst :( typ... tänk då när Sverige-konserten kommer vara. alltså jag är inte sur eller något, bara ledsen och klart man blir besviken (inte på dom/tokio hotel), men att det inte blir nån konsert förräns kanske i höst nu. det är långt kvar...

ja. så var det med den här dagen.
ända positiva med dagen var min lilla kille, Baron. :) du är bäst!

Guten Nacht!

20 minuter efter

ja hej igen.

jag skrev ju "nyss" ett inlägg, men alltså, blogg.se har blivit min nya drog. jag är helt besatt av det! jag är redan inne på mitt sjunde inlägg FRÅN IDAG. hehe. :) men så är det.

nu tänkte jag välja ut några låtar och göra en Tokio Hotel-skiva. tro det eller ej, men jag har inte köpt deras skivor än :s haha. men nu har jag bestämt mig för att göra en, två eller tre. :) dom har ju så jäkla många bra låtar! jag är helt nyförälskad i Geh. Förra veckan var första gången jag hörde den. Mums på den låten alltså!

Som sagt, bye mina änglar :)


Konserten är "bara" FRAMFLYTTAD!

Då var det bekräftat, Tokio Hotel´s konsert som skulle ha ägt rum på Hovet 3 April är framflyttad. Det känns jäkligt skönt det, alltså jag menar, så behöver man inte gå och oroa sig och undra. Då vet man ju också att den KOMMER att bli av!
Så snart får man ett nytt datum att längta till. Hoppas den inte är när jag åker till Grekland (OM jag nu gör det). Fy, vad jag längtar till konserten, åååhåå, det känns ganska surt om jag ska vara ärlig. Det var bara 8 få dagar kvar! Fatta, 8 FUCKING DAGAR! Men ja, det är sådant här man får vara beredd på.

Hoppas bara att operationen med Bill går bra & självklart att han blir frisk. :)
Krya på dig snygging <3

336528-131

Nytt, nytt, nytt

Så, lite ny bloggdesign.
Har bytt header - som ni märkt. Orkade inte ha kvar den andra, den påminde mig bara om konserten =( Så nu har jag bytt. I like it!
Sen har jag även fixat med den vertikala linjen mellan menyn & inläggen och rubrikstrecket OCH strecket mellan inläggena är nu borta.
Tänkte även ändra lite i menyn, fast det blir en annan dag.


Nu ska jag käka lite lunch och sen ska jag börja dra mig ner mot stallet.
Ha en bra dag!

.

Just fan. Kom på att jag måste ändra min header... Orkar inte nu.

Är gylfen öppen?

haha, va gullig. ni måste se.
Kolla speciellt vid 02:37 - 02:50


Haha, troligtvis så är det nån i publiken som håller upp en skylt där det står "din gylf är öppen", så kollar Bill och märker att han blivit lurad & så ställer han sig sådär, mmmm :) <3

turnern ÄR inställd

Det var inget rykte. Turnern ÄR verkligen inställd ='( Det  är officiellt nu.
Blä, vad tråkigt. Aja, förhoppningsvis så kommer det ju ett nytt datum. Men när? Det vet man ju aldrig & är jag hemma då? Oj, det där lät själviskt. Hehe, jag menar att jag vill se dom så gärna.

Det finns ingen annat vi kan göra än att hoppas på att Bill blir frisk, vilket han kommer bli efter en lång viloperiod. Så det är ju bra iallfall =)

336528-127

det blir inget

2008-03-25

Turnern är inställd
... enligt den tyska tidningen BILD. De skriver att Bill måste genomgå en operation för att ta bort en cysta som bildats på stämbanden. Utan operation kan det gå så långt att han aldrig mer kan sjunga. Efter operationen väntar en lång tids rehabilitering för att förhindra ytterligare skador på stämbanden.  ( källa )

Denna information har hittills bara spårats till bild.de! Vi fortsätter leta efter fler (helst officiella) källor. Vi ber er därför att inte överösa oss med mejl och frågor om Bill! När vi vet mer kommer vi att skriva om det här! Förhoppningsvis är det inte så illa som BILD skriver - de har hittat på saker förut, om att Gustav var sjuk till exempel. Som sagt, vi letar efter mer information om detta.

källa: http://www.tokio-hotel.se/v2/

Jag säger bara Nej, Nej, Nej :( Snälla, låt det vara ett rykte.


Tog "fakta"texten av Elin.


Time to say goodbye!

Nu är det dags för mig att sova, ska vara i stallet vid elva imorgon. :) träffa thilda. så kanske vi tar en promenix med pållarna, får se. träna ska jag iallfall göra efter. och så måste jag få en tid inbokad hos frissan tills på torsdag. mitt hår MÅSTE verkligen färgas om, för att inte tala om hur slitet det är...


men innan jag stänger av så ska jag kolla hur man bloggar från mobilen :) är det någon som vet så får ni gärna skriva/kommentera!



God natt!


TÄVLING

KLICKA PÅ BILDEN HÄR NEDANFÖR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!!!

image1640


Så här gör du för att vara med och tävla:
Jag vill att alla ska kunna vara med och tävla.. Därför behöver du bara skriva en liten kommentar i detta inlägg. "
Tex jag är med!" 
Så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas den 30/3 kl 23,59 och vinnaren dras genom lottning för att det ska bli så rättvist som möjligt.

Påskträff 2

hej. :)

ja, som ni kanske märkte så vart det ingen uppdatering innan jag stack. hann helt enkelt inte.
jag hade ju sagt att jag skulle ut och springa men det gick ju inte, det var ju fan en decimeters nyfallen snö på marken... så det blidde inget. men tränade gjorde jag iallfall, körde lite styrka. skulle ju ändå på innebandyträning sen så det gjorde inget.

på påskträffen var det trevligt. pratade en hel del sport, vilket kan vara kul ibland. vi fick påskgodis och hundra riksdaler - sitter aldrig fel! :) hann inte vara där så länge för min träning började ju kvart i fem.

träningen gick SKITbra! kanske för att jag inte har tränat på 2 veckor? det gick iallfall VÄLDIGT bra och var VÄLDIGT kul! FYYYYYYY VAD JAG LÄNGTAR TILL FALUN <3 jag älskar innebandy. jag tror det här uppehållet var bra för mig, har fått tillbaka suget! hihi.

köpte TOKIO HOTEL-tidningen idag på Ica MAXI (visste inte att den fanns där.) Så nu har jag 6 st till postrar att pryda mina väggar med! Haha, det är bra, för då försvinner min fula tapet :) och dessutom så sitter ju världens bästa band uppe på väggarna.

Nu ska jag nog ta lite toblerone :) Trevlig kväll!

10:46

hej, haha, har ju redan skrivit två "inlägg" redan - men här kommer det riktiga.
ligger förtillfället fortfarande och slöar i sängen med datorn i knät, har inte ens ätit frukost än... men ska gå upp & göra det efter jag skrivit klart ;)

vi ska som sagt på en till påskträff idag, fast med släkten från pappas sida :) kl två den med.
jag får se om jag drar ut och springer en bit innan, jag tror nästan det. jag behöver det!

men vi hörs, troligtvis innan jag hinner sticka till påskträffen!
Kram

Gårdagens kläder

336528-126


Här har ni min "outfit" från gårdagens påskträff.
Kanske inte så påskig, men ändå.



Tunika: 349:- från Vero Moda

Jenas: 399:- från Cubus.

Strumpor: ?

Hjärtarmband: 39:- från HM

Klocka: ?



Ska ju på påskträff fast med andra släkten idag. Lägger upp outfiten ikväll eller imorgon.



.

Ändringar i kategorier

Har gjort lite ändringar i kategorier.
Jag har tagit bort "tävlingar som jag medverkar/medverkat i" då jag tyckt att den har varit ganska onödig. Så istället för den så har jag lagt till en "övrig musik"-kategori! :) Det har ju blivit annan musik än Tokio Hotel i min blogg, så varför inte? :)

+ så har jag (som ni kanske ser) ändrat på min profilbild. Kände för en ny.

Ytterligare 2 konserter inställda

336528-124Så här står det på hemsidan:

Tyvärr är Bill fortfarande sjuk och konserterna i Rom och Bologna har nu även dem blivit inställda.

"Bill keep being sick, a new medical exam sayed that Bill won't be able to perform on stage for the SOLD OUT dates of Rome and Bologna
For the show of Rome we already fixed a new date:
6 JULY 2008 - FIESTA - ippodromo delle cappanelle
For the new dates already bought tickets will be valid.
If you want to be payed back, you can ask for it where you have bought them, until 15 of april
For the show of Bologna we'll inform you on the possibility of fixing another date. If that won't be possible we'll inform you on how to be payed back. For further informations
Responsabile promozione
Lucia Pantalone 02 5300 6306"

Bli frisk Bill <3

Evanescence - Bring Me To Life

Alltså hon är riktigt bra - enligt mig.


Evanescence - Going Under

Ännu en låt från Evanescence. :)
 

Påskträff 1

idag har jag inte varit hemma någonting typ. jag gick faktiskt upp halv tio(!!!!!!!!!), vilket jag tyckte var bra. drog ner till stallet och gick en promenix med killen (Baron). det var verkligen jätte fint väder ute & jag tror att båda två njöt av det! var jätte mysigt att gå. det sägs att man får en bättre relation med hästen - det stämmer kan jag ju säga! :) aja, sen när vi gått klart så slapp jag mocka! skönt. orkar inte förklara varför, är väl inget ni är intresserade av ändå ;)

kl två var det påskträff hos mormor & morfar. många från släkten var där. Ååh, jag måste bara passa på att säga att jag älskar påsk & jul - maten! absolut bästa som finns! :) mmmm... aja, det var trevligt. även fast jag kanske inte var så social, så är det ändå kul att sitta och lyssna på när dom "äldre" snackar. det är skratt hela tiden & blir aldrig tråkigt. jag har den bästa släkten! :)

sen åkte vi hem & var hemma i kanske en halvtimme(?), sen gick vi eller... åkte (för min del) till farmor & farfar för att han fyllde år! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS TILL MIN FARFAR! :) haha. käkade god middag där också! och nu så kom jag hem för en si sådär tre kvart sen.

summan av min dag har varit mycket bra! har känt mig pigg & fräsch, dock ganska onyttig... men det blir till att träna mycket på lovet :) gud, tänk! det är helt jävla lov kvar! det känns som att man har varit ledig jätte länge, haha. det ska bli sååååå skönt!

Puss på er!

10 Dagar Kvar!

10 DAGAR KVAR!!!!!!!
det är fan inte mycket kvar nu, 10 dagar! IIIIIIHHHHHHHHH <3333
I love Tokio Hotel.

Gotta godis

Hello. :)

Nu ligger jag här framför TVn i sängen och gottar på påskgodiset!
har nyligen fixat naglarna också - filat & målat på lite lack som stärker dom. Den heter NAIL HARDENER och finns att köpa på HM, för er som undrar. Det är första gången jag använder den så jag kan ju inte ge´re ett omdöme. Men det kommer nog så småning om.

Som jag skrev igår kväll så kanske det blir till att åka utomlands i "sommar". Just nu lutar det åt att det blir nånstans i Grekland. Om jag fick önska skulle jag åka tillbaka till Turkiet. Fast egentligen så spelar det inte så stor roll VART vi åker, det ända jag är ute efter är sol & bad! Och det blir det ju, så jag är MER ÄN nöjd!

På tal om något helt annat, så längtar jag sjukt mycket till Falun SM. Järnspikar! Vad jag längtar alltså! Det ska bli så enormt roligt! SM, SM, SM, SM, SM. :)

GLAD PÅSK!

heeeeeeej.
jag kom nyss ut från duschen - duktiga jag har varit ute och sprungit! ca 20 min, inte så länge då, men det är ju bättre än ingenting!
idag fick även jag ett påskägg, eller nej, två! ett litet fullproppat med godis och ett stort med en chokladhare + toblerone + 100 kr! hihi. vad innehöll era påskägg? :)

men nu ska jag dammsuga & sen blir det käk. skulle egentligen behöva åka ner på stan, men men...
Trevlig lördag & GLAD PÅSK!

My Immortal - Evanescence


HAN SUGER APA

nu sitter jag här, ännu en lördagskväll framför plåtburken. :) det börjar ju bli tradition. haha.
men ja, ikväll har vi ju som sagt haft besök. vi har käkat god middag & fikat på glass! och juste, det kanske blir till att åka utomland det här året! jaaaaaaaaaaaaaaaa! sola, bada & bli sjuhelvete brun! <33333 åh, jag hoppas verkligen att det blir av! gud vad jag längtar...

som jag nämde i ett tidigare inlägg så ska jag börja träna nu - ORDENTLIGT. och då när jag låg och tittade på tv så tänkte jag "imorgon bitti ska jag ut & springa" men så kommer jag på att det är ju ta mig fan snö ute! alltså, det är ALLTID något som stoppar mig. fast, det kanske går ändå...? aja. men vet ni vad som skulle vara det allra bästa? att ha en sån här springmaskin hemma! åh, det vill jag ha! fast dom kostar multum. ALLT är så dyrt nu för tiden =( it sucks.

well, nu ska jag gå och lägga mig framför TV igen. Let´s Dance börjar ju snart, hoppas Karl-Petter åker ut. HAN SUGER APA!

ett kort ett

hej alla söta!
kom nästan precis hem från stallet. det blev inge rida idag - 1. för att jag mådde inte så bra & 2. för att han bara hade en halv baksko. men vi gick ut i snön och busade lite :) åhhhh, vad jag tycker om honom! Baron Hazard <3

aja, nu ska vi få besök. hoppas maten är klar för jag är vrålhungrig!
Puss


Update:

Jag glömde skriva att jag skickade in mitt tävlingsbidrag till FRIDA´s Tokio M&G. Hoppas det inte var försent! Dom tömde ju posten idag, så det BORDE inte vara försent :) Nu är det bara att vänta på att vinnaren ska koras, undrar vem det blir...

förvirrad, hjälp!

god förmiddag!
vaknade tidigt idag, varför vet jag inte? det var inte så skönt iallafall... fast det värsta var att, när jag tittade ut genom fönstret så var det värsta snöstormen ute! faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan... tänk om det fortfarande är snö när tokio kommer hit! (haha) undrar vad dom kommer tro? och synd om dom som ska köa, dom kommer ju inte vara precis torra när det är dax. det är väl iallfall EN fördel med sittplats :)

alltså jag är helt förvirrad just nu! sista tävlingsdatumet på OKEJ-tidningen (tokio M&G) var ju 20 Mars, men i FRIDA-tidningen stod det aldrig?! Och nu är jag jätte rädd att det är för sent att skicka in!!!!!!!!!!!!! jag tycker det är bajsdåligt att det inte står sista tävlingsdatumet (även fast dom sa att man skulle skicka in det så fort som möjligt)... oho, det är inte kul =( nån som är i samma läge som mig? eller nån som vet när sista tävlingsdatumet är/var? kommentera, kommentera, kommentera!

Puss

Bill Kaulitz

Äta upp Äta upp Äta upp

336528-119

Detta får bli min avslutning på denna dag

I'm staring at a broken door
There's nothing left here anymore
My room is cold, it's making me insane
I've been waitin' here so long
Another moment seems to've come
I see the dark clouds comin' up again

Running through the monsoon
Beyond the world
Til' the end of time
Where the rain won't hurt
Fighting the storm
Into the blue
And when I lose myself I think of you
Together we'll be running somewhere new
Through the monsoon
Just me and you

A halfmoon fading from my sight
I see your vision in its light
But now it's gone and left me so alone
I know I have to find you now
Can hear you name and don't know how
Why can't we make this darkness feel like home?


Running through the monsoon
Beyond the world
Til' the end of time
Where the rain won't hurt
Fighting the storm
Into the blue
And when I lose myself I think of you
Together we'll be running somewhere new
And nothing can hold me back from you
Through the monsoon
Hey!
Hey!


I'm fighting all this power coming in my way
Let it take me straight to you,
I've been running night and day
I'll be with you soon
Just me and you
We'll be there soon
So soon

Running through the monsoon
Beyond the world
Til' the end of time
Where the rain won't hurt
Fighting the storm
Into the blue
And when I lose myself I think of you
Together we'll be running somewhere new
And nothing can hold me back from you
Through the monsoon
Through the monsoon
Just me and you
Through the monsoon
Just me and you



Ps. Jag svarar på era kommentarer imorgon, då har jag gott om tid!

PÅSKLOV

NU ÄR DET PÅSKLOV!!!!!!!!!!!!!!!! gud va skönt!

vi fick sluta 20 minuter tidigare, så jag, lisa och paulina drog ner på stan. jag skulle göra mitt slutprov, men gissssaaa - dom hade stängt! så det var bara att ta sitt pick & pack och dra hem igen... suckk, det kändes verkligen onödigt. aja.

som sagt, PÅSKLOV NU! har inga speciella planer än... eller... vad snackar jag för goja? ska ju åka till Falun för att spela SM-slutspel i innebandy :D gud så kul! jag har längtat efter det i sååå många månader nu! hihi, grymt grymt kul ska det bli! och min sovkompis är tove :) så, haha, om ingen av oss kan sova så kan vi iallfall ligga och "trösta" varandra (A) hehe.

och sen 4 dagar efter det så är det TOKIO HOTEL!!!!!!!!!!!!!!! det är sjukt vad tiden rinner iväg snabbt! fatta! det är mindre än 2 veckor kvar!!!! längtar, längtar, längtar, längtar, längtar!

Kram


Reportage om Tokio Hotel´s inställda konsert i Portugal

seriöst. dom fansen som snackar ibörjan är ju sjuka i huvudet! hur själviska som helst, dom tänker ju bara på sig själva. och från deras sida verkar det ju som att det är bandets fel & är typ skitsura på dom.. ja.. ni kan ju höra här genom att titta. själv tycker jag att fansen ibörjan är patetiska & omogna, det var till och med vuxna som talade illa om dom. herregud...
tur att det fanns några fans i Portugal med lite vett i skallen. riktiga fans det!


träning?

det vart ingen träning för mig heller idag... jag har fan inte tränat på en vecka!!!! eller jag tränade i måndags, men det var en dag, det ger ju ingenting precis. alltså jag måste verkligen börja igen, ordentligt, jag är verkligen i onyttigaste lagret kan man säga... men jag stör mig på mig själv, för att jag kan inte kontrollera mig själv, jag kan alltså inte ta ansvar för mig själv känns det som. jag säger till mig själv att jag ska ut och träna själv, men när jag väl har tid ledig så tänker jag "nej, jag orkar inte" och så blir det inte av. det blir ALLTID så. jag fattar inte hur jag ska börja? nån som har något tips?
jag har alltid velat ha en personlig tränare, men det är ju inte precis billigt, så det är inte ens att fundera på... men jag skulle bli mkt mkt mkt tacksam ifall ni har nå tips! skriv på, ALLT är välkommet!

Kram


Tom sötnosen Kaulitz

maaaaah. tom är för söööööt!
jag bara ÄÄÄÄLSKAR när han gör sin ena min - som på första,
tredje, sjätte & sjunde. haha <3



(denna är tagen från Linnzo.)

Onsdag

hej, tänkte skriva ett litet kort inlägg bara.
är hemma från skolan idag pga magont  - som igår... fast vid elva-tiden gick jag till skolan för att göra SO-provet. tyckte det var lika bra att få det gjort, har ju pluggat på mycket till det här provet också... det gick bra, är faktiskt helt nöjd med min insatts! fast det kändes som att jag bara skrev en massa gojja på essäfrågan, men jag får väl se vad ullis tycker.
efter att jag gjort provet så stack jag hem, käkade lite och ja, har legat framfört TV ända tills nu. och nu när jag tittar ut genom fönstret så SNÖAR det! hur mycket som helst!!!!!!!!!! :( försvinn snö!

aja, nu ska jag bädda min säng och ehm... slappa lite till!
Kram

Tokio Hotel update

Shit! Jag satt och bläddrade igenom min blogg och märkte att jag inte har skrivit om Tokio Hotel på jätte länge! KATASTROF!!!!!!! Aja, here we go:

Som de flesta Tokio Hotel-fans vet så har Bill blivit sjuk. De har varit tvungna att ställa in tre konserter. Bill har flugit hem till Tyskland för att uppsöka läkare, medans resten av bandet stannade kvar och var på presskonferans.

Så här står det på deras officiella hemsida:
Redan i Marseille märktes det att Bill inte mådde så bra medan han försökte sjunga för sina fans ända till slutet av konserten. Direkt efter konserten bekräftade läkarna att Bill har en svår stämbandsinflammation efter en svår förkylning och att han omöjligt kan fortsätta sjunga.
Idag flögs Bill till Tyskland i hopp om att hans egna läkare skulle kunna få honom på fötter igen, men tyvärr kunde de inte hjälpa honom och beordrade honom att vila i en vecka.
Alla hans läkare har förbjudit honom att sjunga under en veckas tid, annars kan hela turnén riskera att behöva ställas in.
Därför måste vi tyvärr meddela att konserterna i Madrid (18 mars), Douai (20 mars) och Genf (21 mars) ställs in.
Bill är mycket nedstämd: "För en sångare är det värsta som kan hända att stå inför en fullsatt arena och veta att man inte kan sjunga sina låtar och att tusentals fans blir besvikna."
Bandet är väldigt ledsna över den här situationen och hoppas, liksom sina fans, att Bill tillåts komma tillbaks upp på scenen för konserten i Turin, men det beslutet kommer att tas av läkarna efter ytterligare undersökningar. Vi kommer att ge er ny information så snart vi fått den.

Vi fans kan ju inte göra så mycket annat än att hoppas att Bill blir frisk! Och jag hoppas verkligen inte att man som ett fan blir arg ifall dom inte skulle kunna komma hit till Sverige och ha sin spelning. Jag menar, det är ju inte Bills fel att han är sjuk, det var ju inte så att han hade det planerat precis... Inga RIKTIGA fans blir arga - jag är ett riktig fan!


I image64

HTH Balance Lotion

Jag måste bara tipsa er om en sak.
I lördags när jag var på stan så köpte jag världens bästa hudlotion! Det stod en tjej inne på Åhléns och gjorde reklam för den, hon hade lite tester & så berättade hon om den. Dessutom så var det kampanjpris den veckan (förra)!

Ni kan läsa om HTH Balance Lotion genom att klicka på bilden här bredvid.
Denna är verkligen något som jag rekommenderar, den är inget likt något som jag provat förut, fast har ju då bara provat NIVEA, men ändå :) Den här ger effekt på en gång! Direkt när man har smörjt in sig i det så blir man len som en jag vet inte vad. Så, testa!

OBS! Finns olika HTH-lotions. Men alla hjälper iallfall mot torr hud.

skola & snöblask

hej :)
idag gick jag hem från skolan lite tidigare för jag mådde inte så bra. men det ända jag har gjort fram tills nu har varit att plugga, duktigt av mig tycker jag!! vi har ju SO-prov imorgon & SO-prov = ullis jobbiga essäfråga... suckkkkk. så det gäller att läsa på ordentligt. dessutom skulle det inte sitta helt fel med att höja sig lite i betyget då jag bara har G...

Men juste, på tal om prov & betyg så har våran lärare rättat våra spanskaprov & det ska tydligen ha gått väldigt bra för mig, MINST VG! så jag är jättenöjd, för jag kan egentligen ingen spanska överhuvudtaget, känns det som. eller jo, jag kan säga hej, jag heter therese = hola, me llamo therese. bra ellehur!!? höh. tur att språk går bort i gymnasiet, OM jag nu söker till igelsta och OM jag nu kommer in där. men det är ju ett tag kvar, jag kanske vill något annat om ett halvår? nog om detta.

snart ska jag nog ner till stallet, får nog skjuts av mamma, hoppas jag. pallar absolut INTE gå ner i det här jävla snöslasket! USCH, vad jag hatar snön just nu, jag vill inte ha den häääärrrr! :( jag fryser bara jag ser den här bilden här nedanför...

336528-118


men nu till en helt annan sak...
va fan har hänt med BDB?!!? det har ju blivit heeeelt mongo cp! jag fattar ingenting, men & andra sidan så vill jag heller inte fatta för att den nya "designen" var så otroligt ful! jag fattar inte varför dom inte gör något åt det här eller byter tillbaka till den gamla "designen"? jag menar... jag är ju inte den ända som tycker så här. var inne på deras forum igår och ALLA, exakt ALLA var emot den nya BDB!
GE OSS TILLBAKA GAMLA BDB!

http://www.fucker.se/bdb/index.php?action=submit 
det är protest mot bilddagbokens nya desgin att vi vill ha tillbaka den gamla, skriv på om du också vill det!!

Kram Therese

RIP Natalie

RIP Natalie! (F)

EU-moped

336528-117
jag lovade er en bild på min moppe, så här har ni en! :)

PS. Nu har jag ändrat typsnittet i inläggen.
Så nu kanske ni orkar läsa/ser allt som
jag skriver...?

BJÖRN GUSTAFSSON

336528-116

BJÖRN GUSTAFSSON
I - LOVE - YOU !

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1087246



Rätt att fröken Perrelli vann! Fast det hade
ju inte gjort något om det varit
Sanna Nielsen heller... :)

blogg lördag

åhhej! nu har jag precis varit ute och kört moppe i kanske 1h & mina fingrar är frusna som is! fan va ont det gör, jag kan knappt skriva... jag känner mig riktigt säker på moppen nu, fast när jag fått mitt så kallade "körkort" så ska jag ju ut och köra i trafiken & det är ju lite annat än att köra här i ragnhildsborg-bergvik. menmen :) hade tänkt slänga in en bild på moppen, men jag har ingen, så, en annan gång.

kl 16 ska jag kanske på telge-matchen med fia! jag får se :) men det gör mig nog gott att inte sitta hemma hela dagen! har ju iuförsig varit ner en snabbis på stan, men det räknas kanske inte...

idag är det melodifestivalen FINAL. det ska bli kul & se. mina favoriter är Sanna Nielsen - Empty Room, Charlotte Perrelli - Hero och Sibel - That´s Where I´ll Go.
Mina "antibidrag" är Christer Sjögren - I Love Europe (FyFyFy!) och Amy Diamond - Thank You.
Vilket bidrag tycker du ska vinna? Här kan du se alla bidragen. http://www.svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=64022&lid=puff_1086581&lpos=extra_0


Puss & Kram


v.11

vilken vecka! skön som satan!

måndag: ingen skola för min del (sjuk) & ingen träning, tisdag: slutar kl 12, onsdag: ingen träning, torsdag: 2 lektioner sen till Hallunda för att se på teater, fredag: bästa skoldagen.
det har då alltså inte blivit någon träning alls för min del den här veckan!. har varit lite tråkigt men väldigt skönt måste jag säga. idag har vi match mot Gnesta IF (pågår just nu) men ja, det blir inget för mig eftersom att jag fortfarande är lite risig - vill bli av med det HELT. Så jag får se om det blir något på söndag, då har vi serieslutspel. skulle ju vara tråkigt att missa det men är jag inte frisk, så är jag inte det & jag vill ABSOLUT INTE MISSA SM-SLUTSPEL! NEJNEJNEJ! jag SKA bli frisk till det!


Ha en bra fredagskväll!

JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG ÄR SÅ OTROLIGT SJUKT JÄVLA CP GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ÄR DET 100% KLART! JAG & NEA HAR BILJEEETTTTTEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NY HEADER

jahapp, så var det dags för en ny header igen.. hehe.. jag tröttnar ganska lätt (som ni kanske märker...) fast denna var snyggare än den förra tycker jag :)

Lucky Words Leather Bracelet från cocoo.se

336528-107

   


Dessa snygga armbanden kommer ifrån cocoo.se, är helt nydesignade, är i äkta läder, tillhör serien "Lucky Words" och finns för försäljning redan nästa vecka! Så se till att skriva upp det så du hinner nappa åt dig ett eller flera!

Armbanden finns än så länge endast i 8 olika varianter & du kan se resten av dom genom att klicka på det rosa här uppe.
Pris: 165 kronor


Själv är min favorit det rosa "Faith, Hope, Love" & jag ska nog, eller jag vill iallfall, köpa det! :) Vilken tycker du bäst om?

moppekurs 2

hej, nu är jag trött för jag råkade radera allt som jag hade skrivit. suuucccccckkkkk. hatar när det blir så!

men aja, idag överlevde jag faktiskt skolan, trots min OTROLIGT jobba snuva. blöh. men våran ena handledare dampade på mig & sanna för att vi skrev i hennes (sanna´s) skåp. även fast vi skrev med whiteboardpenna (SOM GÅR BORT!!) hahhah. suck. hur orkar man egentligen :)

halv fyra var det moppekurs & det gick bara bra. han (undervisaren) pekade på en och så fick man svara på frågan han hade ställt och efter varje gång så frågade han vad man hette och då sa jag mitt namn. Han bah:"aa, juste. hockeyspelaren, det ska jag tänka på!" och sen effer det så kallade han mig "Heed" hela tiden. Hahahh, det var lite kul... ;)
efter kursen gjorde jag och sanna dataprov & jag ligger på det fjärde & sista nu! skööönt. så nu är det riktigt nära till slutprovet, great! men jag vet ärligt talat inte om jag kommer klara det? dom säger ju att det är lättare än dataproven... men ändå...

nu har jag pluggat till NOprovet imorgon & jag känner mig hyffsat redo. imorgon ska vi även åka och se på någon teater i Hallunda (med klassen)...


Kram
Ps. Tycker ni att den här texten som jag använder nu är jobbig att läsa? VIKTIGT ATT NI SVARAR!


sömn?

halloj! nu är det ÄNTLIGEN morgon! fy farao, vad jag hade svårt att sova! jag vaknade i princip var  & varannan timme, och jag fick typ sitta upp och sova eftersom att jag blivit så snuvig. & det är absolut inte nå skönt!... Ingen höjdarnatt för min del.

Om en timme börjar skolan (sköööönt!) & då är det matte. ska jag vara ärlig så tycker inte jag att det är så smart att lägga en mattetimma på morgonen, jag menar, då är ju hjärnan inte ihåg och man vill bara sova då när man kommer till skolan :P
Slutar som sagt kl 15 & då drar jag och Sanna till moppekursen (teorilektion 1½ h) och sen så kommer vi att stanna kvar där en stund efter och göra ett dataprov. jag hinner nog det för jag ska inte på träningen, så som jag mår...


Ha en bra dag!

Två pandor!



HAAAAAAHAAAAH! torr humor, jag vet!

klockan 12

idag hade vi bara skola till klockan tolv! grymt skönt! så jag och sanna åkte ner till trafikskolan och pluggade lite. vi träffade på frida & kicki där också.
jag måste bara säga, det är helt otroligt, jag & sanna hann med att göra vägmärksprovet, pärmprovet och 2 dataprov! wie! nu är det bara 2 dataprov kvar + slutprov och så uppkörningen. Vi fick även pricka in en tid för uppkörning, så det känns toppen just nu! nu är man verkligen på G. Dock så är det ca 3 veckor kvar tills det är dags för uppkörningen. Men bättre än ingenting alls!
i väntan på att mamma skulle komma och hämta oss så gick vi in på en liten godisaffär, och gud... varför måste alltid jag göra bort mig för? haha. när jag hade betalat mitt lösviktsgodis så höll jag på att ta med godisspaden ut i butiken och sen när jag skulle gå ut så snubblade jag på ett trappsteg så jag nästan ramlade... suck... why me, why me? haha.

kom inte ner till stallet förns vid klockan sex eller nåt. red ut själv och baron var helt GALEN! haha, det är såååå kul när han är så måste jag säga :D haha. klockan hann bli så mycket att han fick gå in i boxen direkt.

Imorgon ska jag till skolan och vi slutar fyra! fy! fast jag slutar tre kom jag på! WIE! moppekurs! <3 haha, sen efter den stannar nog jag och sanna och gör ett dataprov, eller, iallfall FÖRSÖKER klara ett. haha. sen får jag se om det blir någon träning för min del, min "hälsa" har blivit värre. har börjat hostat mer & jag är sjuuukt förkyld!

Hoppas ni andra har det bättre än mig, för så här vill nog ingen må! fast det finns faktiskt en fördel med detta, och det är att det kommer NU och inte till Tokio Hotel -konserten. Jag var faktiskt rädd för att detta skulle inträffa då, men ja, "tur" som man har :) haha. Hoppas den hinner sluta innan den bara! Wellwell... OoOps, långt inlägg...


Kram

sjukdag


hihi, jag är beroende av apelsin.
idag har jag bara varit hemma, i och med att jag varit så hostig, men imorgon ska jag till skolan! har suttit en hel del framför datorn (fy therese!), men har även läst på inför onsdag. kom på att jag även måste plugga inför torsdag OCKSÅ! bläää..
fick förresten ett uppiggande e-mail från johanna (sessan´s förra ägare), hon frågade om inte jag ville ha hennes unghäst på foder tills vidare. jag får se :) ska iallafall maila tillbaka.

hoppas alla har haft en bra dag så hörs vi imorgon!


Hejdå!

ICQ

336528-106

visst är hon fin..? :)

måndag morgon

hej allihopa!
nu sitter jag hemma, för som jag skrev tidigare så kände jag mig febrig igår. gör det fortfarande + att jag hostar massa. så just nu är jag typ beroende av kall sagt & det hjälper faktiskt för halsen? konstigt... aja... skönt att vara hemma idag iallfall, det är ju måndag och vi slutar 16 idag. ska nog inte på träningen heller i och med att jag är så hostig & smittrisken är ju ganska så stor också. så det blir nog mkt vila idag. ska läsa inför moppekursen & plugga lite också.
Hoppas ni mår bättre iallafall!


Kram

min helg

Lördag: Åkte lite eller nej, mycket moppe. Det var askul :) Jag vill ha mitt körkort nuuu! Sen kom lilla Kevin & Berndt till oss. Men hann inte umgås så mycket för jag skulle ju ner till stallet. Red Baron upp för Ragnhildsborgsbacken ett par ggr + elljusspåret. Sen hem och byta om till matchkläder. Vi mötte Onyx IBK U, när det typ var 5 minuter kvar av perioden så stod det 4-1 till oss, men sen så ramlade det in mål från deras sida, så slutresultatet blev 4-4. Det var ganska surt, även fast vi redan var klara för Div 2 så... Efter matchen åkte jag hem och såg på melodifestivalen Andra Chansen. RÄTT att Sibel gick vidare och att Johnson  & Häggkvist inte gick vidare, me don´t like Carola... FEL att Nordman gick vidare och att Ola inte gick vidare... DESSUTOM SÅ VAR DET B ATT INTE BJÖRN GUSTAFSSON VAR MED!!!!

Söndag: Drog ner till stallet och red med Sanna. Vi red till kusens backe & tog 2-3 rundor. Hästarna var hur pigga som helst & de ville bara springa fortare & fortare. Hihi, det var roligt.
Fick cykla hem och min hals tyckte in alls om det. Så när jag kom hem gjorde jag varm choklad och slängde mig framför TVn, då började jag känna mig jätterisig... Typ febrig & så...  Läste lite till moppekursen på onsdag innan jag somnade.


favorit i repris




crap! vad bra dom är <3 JAG ÄLSKAR BILL´S MOVES! sexysexy.


Från MTV EMA Music
Awards förra året.

tokio hotel - banner

TokioHotel - official profile

alltså jag blir sur! jag har försökt i en kvart nu att få in den här UNDER inlägget! och det funkar när man trycker på "förhandsvisa" men sen när man sparar det och ska kolla så finns den inte där!! (har uppdaterat minst tusen gånger!) är det någon här i landet som vet var detta beror på?? hjälp!

lördag morgon

lördag morgon 7+ och soligt ute! could it be better?

snart ska jag och pappa ut och köra lite moppe, sen
vet jag inte om jag hinner till stallet efter för kl 15
har min bror Tim match, tänkte kolla + att min
kusins barn Kevin (1 år?) kommer, han är så söt!
 
idag har jag match också (D3), kl 16.45. vi
möter Onyx IBK U. hoppas vi vinner!.

Kram

336528-105

hej igen!

hej!
ledsen att jag har varit lite OFF från bloggen. har varken haft tid eller lust. det har faktiskt varit skönt att "vila" lite. tufft att ni läsare är kvar ändå :) det kallas trogna läsare, hihi. aja.

idag hade vi spanskaprov och det gick ehm... sådär... får väl nöja mig med G, eller nej, jag blir nöjd om jag får G+ på provet, haha. alltså jag orkar inte bry mig om spanskan för den går antagligen bort i gymnasiet och dessutom så vill jag inte lära mig det. hade ju varit annorlunda om det varit tyska för då hade jag iallfall haft någon ANLEDNING till att lära mig det också!. you know ;)

efter skolan drog jag till stallet. jag - baron sanna - baileys och nån annan tjej som hette martina - bruce red ut. vi red ån (tar normalt 1 till 1 ½ h) men det tog 2 h idag! anledningen var för att bruce höll på att krångla. han slängde tillslut av martina och drog iväg fritt på ängen... som tur var så gick det en å (ca 2m bred) runt ängen, vilket gjorde att han inte kunde hoppa över, så vi fick tag på honom rätt så lätt ändå.
men det hela resulterade att jag tillslut fick hoppa upp på bruce, eftersom att han krånglade så mycket, och herregud! direkt när jag hoppade upp på honom så gick han in i ett träd med mig... aj! då blev jag sur & var bestämdare än bestämdast & efter det så lydde han mig och var en snel hest... :)

Imorgon så ska jag; köra moppe, rida baron & så är det innebandymatch för min del. något annat är inte planerat ännu. eller jo, kanske lite plugg kommer in också. men nu ska jag soooovvvvaaa!


Sweet Dreams

spring nicht ORCHESTRAL

ååååååh! ni MÅSTE se den här! såååååå braaaaa <333333



Ps. Svarar på era kommentarer imorgon - hinner ej idag.

i skolan

tjosan, nu sitter jag i skolan i bibblan. ska egentligen låna bok, eller jag SKA det - snart... vi har nyss haft matte om variabler eller nåt sånt, jag fattar noll! alltså absolut ingentiiinggggggg. buhu. trodde det här skulle bli lättare än det förra kapitlet, men glöm det. aja.
efter skolan så blir det spanskaplugg & ikväll så är det SSKmatch. nån mer som ska gå?


god eftermiddag!


BAMBOO-örhängen



nu har även JAG, som alla andra, gått och förälskat mig i dessa populära BAMBOO örhängen! Själv tycker jag att de hjärtformade är snyggast. Dock så är alla exemplar slutsålda, iallfall på cocoo.se - vet inte vart man annars kan få tag på sådana örhängen, nån som vet?

PS. NY KATEGORI - UTSEENDE.


björn gustafsson till kanal 5?



BJÖRN GUSTAFSSON TILL KANAL 5?
klicka på bilden för att komma till artikeln.

moppekurs 1

heeeeej.
kom nyss hem från moppekursen. detta var då våran första av alla! är en till. hehe.
det gick jätte bra, fort också! kändes inte alls som 1½ h... vi fick reda på lite information om hur det verkligen går till att ta "körkortet". det visade sig att de här 4 datatesten inte ingick i slutprovet & att vi fick göra de hur många gånger vi ville (för att träna) OCH att slutprovet var det lättaste provet? :s det var lite sjukt, men så var och är det iallfall. jag och sanna ska ner på tisdag igen (slutar 12!) och göra några datatest. dessutom så berättade han/"läraren" att man var tvungen att göra nå VM-test (vägmärken-test)... får se när det blir av. han sa iallfall att om man ville ha körkortet snabbt så skulle man plugga mycket, visa sig där på trafikskolan och göra alla testerna - så skulle dom säga till en när dom tyckte att man pluggat tillräckligt mycket och var redo för uppkörning och/eller slutprovet. förresten, på uppkörningen så är det 8 M MELLAN KONERNA?!? det är ju hur långt som helst ju! haha, bra för oss. :)
denna kurs var kul & jag ser fram emot nästa!

om en timme måste jag börja bege mig mot träningen, kuuuuul... känner inte riktigt för det idag (men det gör jag typ aldrig :P), utan suget kommer när man kört ett tag! då är det kul! hehe.


Hoppas ni har haft en bra måndag! eller nej, ONSDAG är det ju!

Le concer de Tokio Hotel á Bruxelles

OBS! OBS! OBS!
336528-104

http://rtlinfo.alinfini.be/index.php?option=com_vpl_videoplayer&task=play&mmo=26538#search

Här är ett videoklipp från konserten i Bryssel.
Själv tycker jag inte att Bill verkar så engagerad som han brukar vara, han brukar ju liksom alltid hoppa runt och vara hur glad som helst. dessutom låter hans röst lite tunn =/ fast det är ju inte så konstigt.
bli inte arga nu för att jag skriver så här, det här är bara på det sätt som jag ser det på. men det blir nog en helt annan sak när man väl är där själv! fyfan va kul!

förresten, HAR DOM ÄNDRAT PÅ SCENEN? enligt mina källor så står den nu i mitten?? whaaaat. då kommer ju typ hälften av alla sitta bakom scenen? för på det här filmklippet här ovanför, ser det ju inte ut som att det är en scen utan "väggar". jag förstår inte riktigt..

apelsin doppad i choklad

1) Skala apelsinen

2) Dela upp den i klyftor

3) Smält blockchokladen - antingen i micron eller på spisen.

4) När blockchokladen smält doppar du apelsinklyftorna och lägger upp de på ett fat. OBS! Tänk på att vara snabb, chokladen stelnar snabbt!

5) Stoppa in fatet i kylskåpet och låt chokladen stelna ca 10 min.

6) Varsågod och ät! Njut!

Det går självklart att göra med annan frukt, ex. kiwi som ni också ser på bilden.


kommer inte på något rubrik?

heeej igen!
kom nyss hem från stallet. det blev ridning trots allt!
jag red med thilda & helena. det gick bra, bara det att när jag fattade galopp på Baron så gick det superfort ibörjan, tog lite tid att få ner honom i lugn, fast det fick jag ju knappt... annars blev det mest "solvallatrav" för våran del, haha.
men som sagt, nu är jag iallfall hemma. men jag har jätte ont i magen =( inte kul!... hoppas det går över snart för jag tycker inte om det här...

hmm... ännu ett misslyckat inlägg (tycker jag), försöker komma på något vettigt att skriva om (förutom tokio hotel), jag menar, det ska ju vara kul för er att läsa också..? aja, får försöka klura ut något. ni får gärna komma med förslag om det är ngt som ni vill att jag ska ta upp :) uppskattar alla svar!
men nu ska jag käka.


puss

en dag i skolan

hej!
nu sitter jag i skolan. vi har egenltinge redan slutat men jag, nea, ahlan & frick är kvar och typ.. ehm.. kollar lite på datorn. jag går såklart in på bloggen och skriver! ;) men ja, nu ligger nea här bredvid mig på en stol och typ sover? det är väl ganska förståeligt - skulle gärna göra det också - vi har nyss sett på de tre musketörerna som är 100 minuter (som ullis uttrycker det -.- hehe) alltså lite mer än 1 ½ h. så nu är man kanske off!
juste! vi skulle ju ha spanskaprov imorgon men vi lyckades övertala våran lärare att ha det på fredag! sköööönt. då hinner jag läsa igenom läxan till moppekursen imorgon. dessutom hinner jag nog rida också :) kanske.

aja, nu klagar ahlan på att hon inte orkar vara kvar. så vi ska nog börja röra på oss nu.


Vi hörs!

1000 Hotels Tour & nytt blogginlägg

Har glömt att nämna att Tokio Hotels 1000 Hotels Tour började idag - i Bryssel.

Här kommer hela låtlistan: (tror den stämmer!)

- Break away
- Final day
- 1000 Oceans
- Live every second
- Love is dead
- Sacred
- Scream
- Black
- On the edge
- Ready set go
- Reden
- Wir sterben niemals aus
- Don't jump
- Geh
- Ich bin nicht ich
- Raise your hands together
- Monsoon
- In die nacht
- Rescue me
- Forgotten Children
- By your side

Fräsch va!? Hihi. Fast om jag fick välja så skulle jag ändra så att dom sjöng break away, live every second, ready set go, don´t jump, raise your hands together, monsoon, forgotten children och by your side PÅ TYSKA! det var väl i princip de flesta :o hehe... dom är bättre på tyska!
men jag är supernöjd ändå med låtlistan! (om den nu stämmer). Jag menar, 21 LÅTAR!? inte illa! :D



Nytt blogginlägg på THs blogg! Denna gång av Bill.


Trains, Planes, and Automobiles

Hi everyone, it's Bill today.

We just got back from our amazing trip to Canada and the States. We left NY last Wednesday, the day after our second show. I still can't believe how amazing this trip went and how great you guys have been. We didn't expect that kind of support at all. You ROCK!

In the evening, after another hour of endless delays, we took off to go home. The other three guys were supposed to travel back to the studio in Hamburg to start rehearsals while I had to do another job in Berlin. So we split up after we arrived in Frankfurt. And as usual it seems, the flight to Hamburg got canceled -- again. (I really wonder what's going on with our travelling -- every flight we took this trip was either delayed or canceled.) Anyway, as always, I had to work while the boys got some time off! ;) So I went to Berlin for the photo shoot on Friday. Tom, Gustav and Georg will have to start the tour rehearsals on Monday. I don't since I know pretty much everything already. I'll join the rehearsals when they are ready. So I guess this time we're even! ;)

Oh boy, we are all very excited for the kick off of our third European Tour on March 3rd. We'll take you guys with us on our journey -- so stay tuned!

By the way, thanks for all your comments here on alloy.com...

I'll talk to you soon!

-- Bill

vergessene kinder & wo sind eure hände LIVE

fyfan vad bra dom är alltså! jag kan inte fatta, snart
är man där själv!
GUD VAD UNDERBART!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


tokio hotel - vergessene kinder
från ZIMMER 483-live dvdn.


tokio hotel - wo sind eure hände
från ZIMME 483-live dvdn.

1 månad kvar!!!!!!!!

OM 1 MÅNAD STÅR JAG & NEA PÅ HOVET OCH SJUNGER MED BILL ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ FYFAN VAD KUUUUUUL! tokio hotel ♥

mja, 1 månad kvar, det är sjukt vad tiden igår!.
idag är det iallfall måndag och för min del så började skolan idag. dock så börjar den inge vidare för jag råkar försova mig lite. vaknar halv nio (vi börjar nio), men jag hann ändå - fast frukosten fick jag skippa... =/ hate to do it.
resten av skoldagen var helt okej! ringde förresten och anmälde mig och frida till moppekursen på onsdag, så nu är iallfall det igång! skönt. fick hem alla böcker som vi kommer ha med oss genom den här tiden + läxan tills på ondag! herregud! det är lite mindre än 100 sidor som vi ska ha läst till då. och så har jag ju spanskaprov också, hur ska jag hinna? funderar på att skita i ridningen imorgon, bara mocka vill säga, det blir nog så om jag ska hinna. aja.

jag ska förvarna er läsare att det kommer bli ganska dålig uppdatering från min sida på måndagar, har helt enkelt inte tid. går i skolan till fyra, innebanyträning kvart i fem som håller på till sju, hemma ca halv åtta, då ska jag duscha, käka och förhoppningsvis plugga. Bara så att ni är medvetna om det alltså!
men aja, nu ska jag plugga!


tack & hej!


lite nytt

Nu har det poppat upp lite nya saker på min blogg.

- Har registrerat min blogg på lite olika blogglistor!
RÖSTA GÄRNA HÄR NEDANFÖR
BloggRegistret.se

- Från och med nu erbjuder jag andra bloggare designer´s och header´s (som jag tillverkar själv) - helt gratis!
Jag är ingen superstjärna på detta (nybörjare på photoshop) men allt är väl bättre än en tråkig orginaldesign & header som redan finns på blogg.se? :)

- Reklam har även kommit upp på min blogg. Eller... det är på G iallafall.


Ps. Idag slog ni rekordet på min blogg i antal unika besökare (Y) ;)


trööööttt

hej :)
jag kom nyss hem.
det gick bra att rida fast Baron hade damp. stallmötet var ok, fanns mycket fika denna gång (A) hehe. åkte sedan hem, fast det var inte så länge för jag övertalade pappa att få åka moppe. Så då drog vi ner till ragnhildsborg och åkte lite där nere. det gick super bra! ;)

nu sitter jag här med nea och diskuterar lite stuff. men nu ska vi nog kanske börja plugga till spanskan.
sorry för tråkigt inlägg! men vill inte låta nea somna här bredvid.


puss sötnosar

fullspäckad söndag

hej!
nu har jag precis käkat frukost och snart ska jag ner till stallet och möta thilda. Vi ska rida tsm :) Sen efter det så är det stallmöte kl 15 (brukar hålla på i ca 2 h), så jag är väl hemma vid 17 igen. Men då ska jag till nea & plugga spanska (vi har prov på onsdag!). Så ja, det är fullt upp idag! Och det blir inge moppekörande heller.... hrmpf.

Suck. Imorgon börjar skooolaaan :( usch, fy och blä! detta sportlov har gått alldeles för fort! Fast det finns faktiskt en positiv sak med skolan, det är att jag inte behöver gå hela lektionen på onsdag (elevens val - matte 2 h) för att jag ska på moppekörkurs! Så det är riktigt sköööönt! Även fast man kommer sitta på kursen i 1,5 h så är det iallfall bättre än matte!

Men hörni! Vi får höras senare!


kram ♥

ny header

NU HAR JAG EN NY HEADER SOM NI KAN SE! :D
Det är hundratusenmiljoner copyright på den, har gjort den helt själv!
Är ganska nöjd faktiskt :) Det är min första bild i photoshop!

Jag ♥ mitt photoshop

en vinst & en förlust

Det var alltså till Oxelösund vi åkte.
När vi kom dit så hade dom typ en läcka i taket i hallen, precis ovanför planen. Och att det regnade gjorde ju inte saken bättre. Så det droppade ner vatten ner på planen, fan va fattigt! Haha :P men det slutade iallfall sen.
Matchen var ... okej. Vi vann med 0-3! Gjorde 1 ass till matilda.

sedan åkte jag, mamma & pappa till donken och käkade. Bra att käka det efter match! - inte. Hah. Men gott var det. Och jag fattar inte, jag har blivit helt BEROENDE av cola! Vilket såklart inte är ett dugg bra... Men aaaahhhhhh, fasen vad gott det är! Hur ska jag ta mig ur det här? Buhu.
Vi fortsatte sedan hem, jag tog mig en dusch & fixade mig till hockeyn. Jag & mamma kom dit till andra perioden då det stod 1-1 (SSK-LHC). Men matchen slutade 1-2. Suuuuccckkk =/

Så nu så sitter jag här framför datorn igen. Egentligen var det meningen att jag, nea & thilda skulle hitta på någonting men så blev det inte... Boring. Så nu blir det nog en hemmakväll, ska ju se på melodifestivalen! jag längtar till Björn Gustafsson. Hihi.


Kramisbananis


snart bär det iväg

halloj!
tänkte försöka mig på att skriva ett kort inlägg nu lite snabbt innan jag åker iväg till matchen.
igår var en trevlig kväll. jag & nea softade bara, snackade, åt chips & drack cider och var inne på datorn. Då var vi mest inne på youtube och tittade på ett par roliga filmsnuttar! haha. Först börjar vi med Yrrol, har ni hört talas om den filmen förut? Haha. Om inte så borde ni, den är sååå kul! :) Lägger in nå filmsnutt här nere.

hihihi. förlåt för torr humor men! jag & nea vi är som vi är...



Det var ETT av alla klippen som vi såg på, sen kollade vi på en parodi från Ondskan. Också bra:



Haha. Aja, nu måste jag kila!
Förresten, tack Emmelie för bilderna på G & G! :) Jag vet inte varför kommentaren inte godkändes, menmen! Glad är jag iallafall för bilderna! :)


Ciao!

RSS 2.0